Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 01, 19:31)
Viena draugė sakė, kad labai patiko ir jai, ir tėvams, o viena labai nepatenkinta liko  biggrin.gif

na va.. unsure.gif ai, bet aš Dostojevskį mėgstu, tad tikiuos patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 04 01, 21:44)
Rytoj , šeštadienį, per LTV 21 val. rodys Keistuolių Zenonus.

Kaip gaila, kad per vėlai pamačiau, nuo vidurio įsijungiau gal tik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 04 03, 00:11)
na va.. unsure.gif ai, bet aš Dostojevskį mėgstu, tad tikiuos patiks smile.gif

Kadaise mačiau puikų senąjį pastatymą su H. Kurausku, tad į šitą bijau eiti, lyginti ir nusivilti.
Anąkart Fojerbacho nepažiūrėjau - atšaukė spektaklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 04 03, 20:24)
Kadaise mačiau puikų senąjį pastatymą su H. Kurausku, tad į šitą bijau eiti, lyginti ir nusivilti.
Anąkart Fojerbacho nepažiūrėjau - atšaukė spektaklį  ax.gif

na aš išvis stengiuosi spektaklių nelyginti smile.gif tiesiog žiūrėt kaip visiškai naują, ir atrasti kažką kitokio gero jame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 04 03, 20:29)
na aš išvis stengiuosi spektaklių nelyginti smile.gif tiesiog žiūrėt kaip visiškai naują, ir atrasti kažką kitokio gero jame smile.gif

Visiškai sutinku su šita mintim 4u.gif
Aš vakar žiūrėjau Dėdę Vanią Jaunimo teatre, o šiandien tą pačią pjesę OKT (Lacasadeo režisuotą). Visą laiką ir pralyginau, tai išėjus pagalvojau, kad daugiau taip nedarysiu. Reikia pertraukų būtinai, nes dabar tai maišalynė galvoj.
Atsakyti
Sveikos, gal turit kokių atsiliepimų apie Kauno dramos teatro spektaklį "Antigonė Sibire"?
Atsakyti
gegužės mėnesį Kauno gastrolės Vilniaus Nacionaliniam!
Ir Laimingi, ir Skėriai, ir Akmenų Pelenai, dėl kurių nebereiks į Kauną trenktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 04 06, 00:53)
gegužės mėnesį Kauno gastrolės Vilniaus Nacionaliniam!
Ir Laimingi, ir Skėriai, ir Akmenų Pelenai, dėl kurių nebereiks į Kauną trenktis smile.gif

Vakar buvau teatre ir nežinojau, kad galiu nusipirkti bilietus. Prakeikimas! Vėl dabar trenkis per visą prospektą...

Noriu nueiti į Skėrius. Į ką dar rekomenduotumėte? Į Į kuriuos eisit?

Laimingi
Amžini pelenai
Moderatoriai
Tegyvuoja Bušonas
Kiškis pabėgėlis (vaikams)

Nes į visus tikrai per daug.

Beje vakar žiūrėjau Klaipėdos Viskas apie moteris. Spektaklis toks paprastas, lengvas, tiesmukas, didelio įspūdžio nepaliko, bet smagu buvo matyt seniai matytas Klaipėdos aktores: N. Savičenko. R.Šaltenytę, V.Leonavičiūtę... Kur daugiau jas pamatysi...
Atsakyti
vija - į Skėrius būtinai nueikit wub.gif aš noriu į juos antrąkart. Vesiuos mamą. Kitų nemačiau, bet apie Akmenų pelenus (manau, kad šį pav. turėjot omeny, su žodžiu amžini lyg nemačiau spektaklio g.gif) iš mano savų rato, kiekvienas būtinai paminėdavo, kad blogąja prasme slogus g.gif Nepatarė eiti. Nors šiam forume berods giriamas.

O apie Tegyvuoja Bušonas ir čia, ir iš draugių girdėjau tik geriausius komentarus smile.gif Kad lengvas, linksmas, bet kokybiško humoro.

Na nesvarbu kur pasirinktumėt eiti - lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tikriausiai į visus esiu smile.gif
Aš apie Akmenų pelenus irgi nekokių atsiliepimų esu girdėjus, bet iš trailerio man visai nieko pasirodė. (ir šiaip, man labai patinka, ką Jankevičius daro, nors tiesą sakant iki šiol Miego brolio nemačiau).

Dauguma labai vertina Laimingus. Aš mačiau pernai pavasarį, ir man visai įspūdžio nepaliko. Eisiu vėl pažiūrėt, gal tada papraščiausiai per daug pavargus spektakliams buvau

Atsakyti
kita savaite keliauju i "Mistras", gal kas matete ir patartumete kaip nusiteikti? smile.gif
Atsakyti
Grizau is muzikinio "Dulkiu spindesio". Kazkas nenusakomo, niekad nesu patyrus tokiu emociju. Dekoracijos superines, sokiai, emocijos, muzika... Gale net ašara nubėgo... Scenarijus paprastas, bet neištęstas, dėmesys išlaikytas kiekvieną akimirką. Gerbiu Liną Adomaitį, gerbiu Neriju Jušką ir visus kas prie to reikalo prisidėjo. Lenkiuos žemai ir visiems rekomenduoju pamatyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti