Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Forgete @ 2011 04 07, 22:06)
Grizau is muzikinio "Dulkiu spindesio". Kazkas nenusakomo, niekad nesu patyrus tokiu emociju. Dekoracijos superines, sokiai, emocijos, muzika... Gale net ašara nubėgo... Scenarijus paprastas, bet neištęstas, dėmesys išlaikytas kiekvieną akimirką. Gerbiu Liną Adomaitį, gerbiu Neriju Jušką ir visus kas prie to reikalo prisidėjo. Lenkiuos žemai ir visiems rekomenduoju pamatyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kur čia žiūrėjot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 08, 08:41)
O kur čia žiūrėjot?  ax.gif

kauno muzikiniam 4u.gif
Atsakyti
Forgete - kaip jausmingai aprašėte wub.gif Būtinai nueisiu į šį spektaklį.
Atsakyti
ax.gif Mes vakar taipogi buvome "Dulkių spindesyje". Dėmesio vertas spektaklis. Puikiai parinkta muzika, šokiai, kostiumai. Pakerėjo šokėjų ekspresija.
Visada malonu stebėti N. Juškos pasirodymą, o šiame spektaklyje ypač išryškėja jo plastiškumas, lankstumas.
Tikrai patiko ax.gif
Atsakyti
grįžau ką tik iš Stepančikovo dvaro, laaabai patiko wub.gif be galo, nuostabus spektaklis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kuriai nors Panevėžio mamytei bus įdomu 4u.gif

Šiandien ir rytoj Panevėžio Babilone 1, prie įėjimo į Norfos parduotuvę, nuo 15 iki 18 val. bus staliukas, prie kurio prekiaus akcijiniais Panevėžio J.Miltinio dramos teatro bilietukais.

Į šiuos spektaklius :

Šeštadienį, balandžio 16 d. 17 val.
M.Zalytė "VISI ŽMONĖS KATINAI", rež A.Kėleris

Trečiadienį, balandžio 20 d. 18 val.
M.Zalytė "MARGARITA", rež. A.Kėleris

Ketvirtadienį, balandžio 21 d. 17.30
V.Nabokovo "KRITIMAS Į TAMSĄ", rež. S.Varnas, lietuvių kalba. Vaidina V.Fijalkauskas

BILIETO KAINA TIK 10 Lt

Teatro kasoje tokių bilietų nebus 4u.gif
Atsakyti
O man nkrošiaus hamleto pastatymas nepatiko. Nepaliko jokio įspūdžio, vakar žiūrėjau, o šiandien jau neprisimenu, kas ten buvo... gal todėl, kad jau paseno šis reginys g.gif
Vizualiai- nieko įdomaus, apart keleto detalių. Dialogai ir taip mintinai žinomi, perteikta tiesiogiai.
O gal aš tiesiog kažko nesupratau, arba šiaip, susikaupti nesugebėjau...
Tiesa, kas labai patiko- tai ofeliją įkūnijusios aktorės vaidyba: ypač judesiai ir balsas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 16 balandžio 2011 - 17:37
QUOTE(blackkiss @ 2011 04 09, 23:06)
grįžau ką tik iš Stepančikovo dvaro, laaabai patiko wub.gif  be galo, nuostabus spektaklis thumbup.gif

Prašom išsamiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 04 07, 16:46)
kita savaite keliauju i "Mistras", gal kas matete ir patartumete kaip nusiteikti? smile.gif

paskaitykit aprašymą spektaklio prieš einant wink.gif na, aš čia taip patarčiau biggrin.gif o nusiteikit gerai, kaip čia kitaip nusiteiksit. man patiko Mistras.

antrą kartą užsirezervavau bilietus į Jaunimteatrį, balandžio 30-ai dienai. pirmą kartą nespėjau nusipirkt bilietų blush2.gif kas įdomiausia, kad pirmą kartą rezervuojant spektaklis vadinosi „Makbetas“, o dabar „Ledi Makbet“. gal kas žinot, kame čia reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 balandžio 2011 - 19:48
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 16, 18:44)
Prašom išsamiau 4u.gif

o kas išsamiau domina? 4u.gif na siužeto nepasakosiu, nes jis aprašytas kam įdomu, o kas bendrai... tai puikiai pastatytas Vaitkaus spektaklis, su labai gerais aktoriais, gražiais kostiumais ir genialia Kazlo vadyba smile.gif vienintelis dalykas, kuris biški erzino, tai scenografija - nemėgstu, kai į klasiką kišamas modernas schmoll.gif , t.y išsidirbinėjimas vardan išsidirbinėjimo smile.gif o šiaip.. ypač sėdint arti, jautiesi, lyg pats ten dalyvautum - labai įtraukia smile.gif ir tos trys valandos neprailgo.. na gal nebent pusvalanduku trumpesnis galėtų būti..
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 16, 20:45)

antrą kartą užsirezervavau bilietus į Jaunimteatrį, balandžio 30-ai dienai. pirmą kartą nespėjau nusipirkt bilietų  blush2.gif kas įdomiausia, kad pirmą kartą rezervuojant spektaklis vadinosi „Makbetas“, o dabar „Ledi Makbet“. gal kas žinot, kame čia reikalas  smile.gif

Čia premjera bus, tai tikriausiai kai įkėlinėjo repertuarą dar neturėjo tikslaus pavadinimo. arba (čia mano versija) bestatant iškilo ledi Makbet aukščiau Makbeto (kas ir pjesėj matoma)
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 04 16, 17:35)
O man nkrošiaus hamleto pastatymas nepatiko. Nepaliko jokio įspūdžio, vakar žiūrėjau, o šiandien jau neprisimenu, kas ten buvo... gal todėl, kad jau paseno šis reginys  g.gif
Vizualiai- nieko įdomaus, apart keleto detalių. Dialogai ir taip mintinai žinomi, perteikta tiesiogiai.
O gal aš tiesiog kažko nesupratau, arba šiaip, susikaupti nesugebėjau...
Tiesa, kas labai patiko- tai ofeliją įkūnijusios aktorės vaidyba: ypač judesiai ir balsas.

man irgi nepatiko..ziauriai sunkus pasirode, net galva pradejo skaudeti doh.gif
Atsakyti