noreciau suzinoti ar patvirtino mano tema?
Gal labai daug norinčių pasiskelbti ir moderatoriai nebespėja? Aš irgi kantriai laukiu savo temelės atidarymo.
Skelbimų taisyklėse parašyta, kad temą moderatoriai peržiūrės per dieną, bet jei nespėjate, gal reikėtų taisyklese parašyti, kad moderatoriai temą peržiūrės savaitės bėgyje. Būtų mažiau besijaudinančių, mažiau kartotų savo skelbimus, sumažėtų darbo tikrintojoms...
Skelbimų taisyklėse parašyta, kad temą moderatoriai peržiūrės per dieną, bet jei nespėjate, gal reikėtų taisyklese parašyti, kad moderatoriai temą peržiūrės savaitės bėgyje. Būtų mažiau besijaudinančių, mažiau kartotų savo skelbimus, sumažėtų darbo tikrintojoms...

QUOTE(Auges @ 2007 09 17, 14:19)
Skelbimų lentoje temas tvirtina Supermama, galbūt ji nebuvo prisijungusi, o gal ir laiko neturėjo 

Noriu dar paklausti,jei mano aukliu skyrelyje temos nepatvirtins as vistiek gausiu atsakyma ar man nebus atsakoma jog mano tema nepatvirtinta.
Ar yra kazkokie kriterijai,klausiu butent del aukles skelbimu

Aciu uz atsakymus.

Jolita

noreciau paklausti, bet nezinau ar ten pataikiau, kaip galima gauti naujas zinutes skelbimu lentoj?kurios tik pasiskelbe, nes mano kompas ijungtas visa diena, randu kas man patinka tai jau buna nusvilpta pries mano nosi, atrodo tikrai sedziu ilgai prie kompo , bet kaip tos temas kitos pastebimos pirmiau
, gal yra koks mygtukas kuris ismeta naujas temas, ne tas kuria satnaujina, ar "kelia i virsu"

Per kiek laiko gaunamas atsakymas del mokamo skelbimo? Moderatore pasiule rasyti elektroniniu pastu info@supermama.lt . RAsiau kelis kartus nuo rugsejo vidurio. Atsakymo nei teigiamo, nei neigiamo negavau

As ir nesulaukiu savo temelės paskelbimo, jau 2kartus parašiau, noriu pasiskelbti paslaugų skyrelyje, jau nežinau ka ir begalvoti ar visai vilčių neturėti?

Laba diena 
Noreciau suzinoti, kaip uzsisakyti, kad mano skelbiamas skelbimas skelbimu lentoje visada liktu pirmame puslapyje.
Bandziau rasyti elektronini laiska adresu reklama@supermama.lt, taciau niekas neatsake

Noreciau suzinoti, kaip uzsisakyti, kad mano skelbiamas skelbimas skelbimu lentoje visada liktu pirmame puslapyje.

Norėjau paklausti koks moderatorius prižiūri skelbimų lentą? Ten parašyta 'vikšrelis', tačiau tokio dalyvio nerandu???
O gal jūs galėsit atsakyti- įdėjau savo skelbimą temoje 'Kita', tačiau dabar jo neberandu??? Per paiešką pagal savo nick'ą susirandu ir matosi, kad skelbimas turėtų būti ir paskutinė žinutė 11.07, bet pabandžius įeiti į skelbimą išmeta forumo žinutę, kad įvyko klaida ir skelbimas yra ištrintas arba perkeltas??
nors aš savo skelbimo netryniau. O einant per puslapius skelbimo neradau

O gal jūs galėsit atsakyti- įdėjau savo skelbimą temoje 'Kita', tačiau dabar jo neberandu??? Per paiešką pagal savo nick'ą susirandu ir matosi, kad skelbimas turėtų būti ir paskutinė žinutė 11.07, bet pabandžius įeiti į skelbimą išmeta forumo žinutę, kad įvyko klaida ir skelbimas yra ištrintas arba perkeltas??

Kadangi komercinis skelbimas, jis buvo ištrintas.
Parašiau skelbimą į paslaugų skyrelį. Tai dabar laukt patvirtinimo? Skelbimas tai komercinio pobūdžio. Nelabai suprantu sistemos.

QUOTE(susidomejus @ 2007 11 09, 23:47)
Parašiau skelbimą į paslaugų skyrelį. Tai dabar laukt patvirtinimo? Skelbimas tai komercinio pobūdžio. Nelabai suprantu sistemos. 

Laukt. Jau ne kartą apie tai šnekėta, negi taip sunku pirma taisykles pasiskaityt, plius dar šioj temoj kalbėta