Įkraunama...
Įkraunama...

**Skelbimų lenta**

Jeigu tai tokia konfidenciali informacija, tai gal galima į až atsakymą unsure.gif nes tikrai sunkiai man suprantamas toks ignoravimas, kai kitose temose atsakinėjate, o čia ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 21 lapkričio 2007 - 21:04
Negaliu atsakyt už kitą moderatorę ar adminę. Rašykit tiesiai į asmeninę joms ir sužinosit.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 21, 21:10)
Negaliu atsakyt už kitą moderatorę ar adminę. Rašykit tiesiai į asmeninę joms ir sužinosit.

ačiū už atsakymą 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kokias kriterijais vadovaujantis atrenkamos tvirtintinos temos į paslaugų skyrelį ir per kiek laiko patvirtinamos temos? Rašoma, kad per dieną, bet kiek kartų rašiau, tai jokių žinių... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 30, 12:49)
paslaugų skiltyje galite turėti tik vieną temą.

viskas aisku .... sad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 30 lapkričio 2007 - 09:24
noriu paskelbti tema paslaugose , o dar per 3dienas niekaip jos patvirtint negali schmoll.gif
idomu kodel g.gif tokia "nekalta" tema g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
motiejuke, susitvarkyk parašėlį rolleyes.gif Vaikų augimams yra spec.Dienoraščiai, į parašą keltis neleidžiama.

Iš taisyklių:

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.

O pas tave parašas prikrautas paveikslėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 03, 15:17)
[color=darkviolet]motiejuke, susitvarkyk parašėlį rolleyes.gif Vaikų augimams yra spec.Dienoraščiai, į parašą keltis neleidžiama.

aciu galiu visai istrint cool.gif drinks_cheers.gif
tai kodel nepatvirtina mano skelbimo i paslaugas, negi milijonus uzdirbsiu, ot verslininke lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 03, 16:17)
aciu galiu visai istrint cool.gif  drinks_cheers.gif
tai kodel nepatvirtina mano skelbimo i paslaugas, negi milijonus uzdirbsiu, ot verslininke  lotuliukas.gif  blink.gif

Cia matyt tik kai kuriems patvirtina. Kriterijai visai neaiškūs ir keliantys visokių minčių. Kiek kartų rašiau į Paslaugas tiek jokių žinių. O kitiems patvirtina. Įdomu kodėl g.gif Rašiau ir del mokamose reklamos, irgi tyla... O kitiems duoda temas, man - ne. Matyt loterija ar nepatinku aš kam nors čia.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2007 12 04, 22:32)
Cia matyt tik kai kuriems patvirtina. Kriterijai visai neaiškūs ir keliantys visokių minčių. Kiek kartų rašiau į Paslaugas tiek jokių žinių. O kitiems patvirtina. Įdomu kodėl  g.gif Rašiau ir del mokamose reklamos, irgi tyla... O kitiems duoda temas, man - ne. Matyt loterija ar nepatinku aš kam nors čia.

schmoll.gif ir man idomu verysad.gif verysad.gif as pazistu supermama kaip zmogu gal tai pades man patvirtint ta tema biggrin.gif bet jai dar neprisistaciau biggrin.gif gal prisimins kad "draugavom' tongue.gif kitos galimybes temos patvirtinimui nematau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip visur
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2007 12 05, 23:29)
kaip visur

ai.. niekur as nelysiu, schmoll.gif nepatvirtina ir nereikia, bais cia.. blush2.gif
o kuo jus uzsiimat kad norejot paskelbt tema.. 4u.gif idomu mirksiukas.gif
Atsakyti