Įkraunama...
Įkraunama...

**Skelbimų lenta**

Skelbimų taisyklės

1. Savo skelbimo temos pavadinime PRIVALOTE NURODYTI:
- Parduodate, perkate ar dovanojate daiktą/rūbą ir kt;
- Įvardijate parduodamą/ieškomą/dovanojamą daiktą;
- temos apraše būtinai nurodote miestą ir parduodamo daikto kainą ir dydį.
2.Griežtai draudžiama „Galerijoje“ kurti albumus, kuriuose talpinamos įvairių parduodamų daiktų/drabužių/avalynės/baldų/kosmetikos priemonių ir pan. nuotraukos. Galerija skirta nekomerciniams tikslams!
3. Pardavę/nusipirkę/padovanoję daiktą, IŠTRINKITE savo skelbimą (mygtuką rasite temos kairiajame kampe)
4. Parduoti galite savo/savo vaikų naudotus arba naujus nebereikalingus daiktus.
Komerciniai skelbimai iš šio skyrelio bus trinami be perspėjimo!
Dalyviui gali būti skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Dėl legalios reklamos rašykite reklama@supermama.lt
5. Visi 2 savaičių senumo skelbimai trinami automatiškai.

Rašiau tuo meil'u jau 2 kartus dėl komercinio skelbimo. Taip pat ir supermamai. Tylu , jokio atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 16, 01:19)
O taip pat taisyklės skelbia:
Forumo administracija turi teisę neleisti publikuoti tam tikrų skelbimų. Atsisakymo priežasčių administracija komentuoti neprivalo.

Taigi neprašau jų komentarų schmoll.gif Noriu susimokėt už komercinį skelbimą. 4u.gif
Atsakyti
Bent neigiamą atsakymą žmogui reiktų parašyti,kad nelauktų ir nerašytų n-kartų-tai jau paprastas padorumas ir visuomenės etiketo normos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 11 16, 10:25)
Bent neigiamą atsakymą žmogui reiktų parašyti,kad nelauktų ir nerašytų n-kartų-tai jau paprastas padorumas ir visuomenės etiketo normos mirksiukas.gif .

Vis dar laukiu atsakymo is supermamos, info ir reklamos. Suprantu , kodėl iškart trinami komerciniai skelbimai ir tai daroma be perspėjimo, bet nesuprantu kodėl nesuteikiama info apie juos. doh.gif verysad.gif

Gal padės kas iš moderatorių prisibelsti iki info ir reklamos ? 4u.gif Aš noriu parduot, jūs norit apmokamų skelbimų. Kame čia nesusipratimas? Nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 16 lapkričio 2007 - 08:35
QUOTE(spiglys @ 2007 11 16, 10:32)
Vis dar laukiu atsakymo is supermamos, info ir reklamos.  Suprantu , kodėl iškart trinami komerciniai skelbimai ir tai daroma be perspėjimo, bet nesuprantu kodėl nesuteikiama info apie juos. doh.gif  verysad.gif

Gal padės kas iš moderatorių prisibelsti iki info ir reklamos ? 4u.gif Aš noriu parduot, jūs norit apmokamų skelbimų. Kame čia nesusipratimas?  Nesuprantu schmoll.gif

Jokių atsiliepimų i mano prašymą ir laiškus verysad.gif Nu juokas pro ašaras help.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2007 11 16, 14:24)
Jokių atsiliepimų i mano prašymą ir laiškus  verysad.gif  Nu juokas pro ašaras  help.gif

Tesiu savo monologą toliau doh.gif Asmeniškai parašiau supermamai 2 laiškus, taip pat emeil'ais info ir reklamai. Atsakymo jokio. verysad.gif Auges į mano laišką atsakė:
"Aš nukreipiu jūsų atsakymą Supermamai. Ji atsakys jums tiesiogiai"
Na, bet kaip jau ir rašiau atsakymo, jokio negavau.

Moderatoriai, administratoriai žinokit tikrai pikta darosi nuo tokio bendravimo.
Jei esu neteisi, bent parašykite kokias forumo taisykle pažeidžiau, nes jaučiu tuoj gausiu perspėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Astoma @ 2007 11 18, 20:02)
sveiki, kada bus patvirtinta mano tema paslaugu skyrelyje mirksiukas.gif

Perskaičius temą, įmanoma susirast atsakymą - žinutė
Atsakyti
Noriu ideti skelbime nuoroda,kur patalpintos mano rubeliu nuotraukos,bet ismeta,kad padariau klaida:
Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
Ka darau netaip?
Atsakyti
QUOTE(kliova @ 2007 11 19, 13:11)
Noriu ideti skelbime nuoroda,kur patalpintos mano rubeliu nuotraukos,bet ismeta,kad padariau klaida:
Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif
Ka darau netaip?

Paveikslėlio galūnė nesibaigia gif, jpg. Blogai kopijuoji adresą rolleyes.gif
Atsakyti
moderatorės ir supermama, noriu tiksliai sužinoti, jei negaunu atsakymo dėl komercinės temos, vadinasi, aš tos temos ir negausiu g.gif prašau atsakykit 4u.gif

ačiū už atsakymą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai idomu, kodel neideda i paslaugu skyreli mano skelbimo apie klounus??
Apie muzikanus yra, o mano- neideda???
Ir isvis ... neskanu sitaip elgtis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2007 11 20, 19:08)
Man irgi labai idomu, kodel neideda i paslaugu skyreli mano skelbimo apie klounus??
Apie muzikanus yra, o mano- neideda???
Ir isvis ... neskanu sitaip elgtis verysad.gif

Laabai idomi jusu bendravivimo forma. Labai dekui.

...uz atsakyma, kuris yra tyla. Tyla bilojanti, kad kalbinu dievus lotuliukas.gif
Linkeciau nesusireiksminti lotuliukas.gif

Atsakyti