Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2011 06 04, 17:59)

Čia turbūt nuo skonio priklauso. Man, asmeniškai, be šepetuko - nė per kur. Su pirštais normaliai neišsiskirsto, - vienur daugiau, kitur mažiau... Žodžiu, pasidarau veidą kaip kaukę, nors sunaudoju tą patį pudros kiekį. Be to, dar pirštus išsimozoju ir po nagais prilenda. schmoll.gif lotuliukas.gif O ar daugiau, ar mažiau sunaudosi priklauso nuo paties šepetėlio. Pavyzdžiui, natūralių šėrelių šepetėliai visada daugiau sugeria nei sintetiniai.
Atsakyti
bet vis tiek pudros daugiau susinaudoja manau su sepetuku nei be jo. Ar as klystu? 4u.gif

neklysti, visiška teisybė biggrin.gif

aš žiemą\rudenį kai šalta specialiai naudoju šepetuka - pasidengia truputį storesniu sluoksniu pudrytė ir šiaip - greičiau, o vasarą dabar atradau iš naujo tepimą pirštais ir visai net vaizdas pasikeitė- maskavimas aišku lengvesnis, pudra lyg pradingta, veidas "lengviau" atrodo, tik rankas išsiteplioju, na bet ne tragedija ax.gif
Su šepetėliu man reikia 2 - 2.5 paspaudimų, su pirštais 1 - 1.5 biggrin.gif

ne tiek pudros švaistymas, bet man aktualu kad yra 2 skirtingi efektai su šepetėliu ar be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 04 birželio 2011 - 18:27
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 30, 12:33)
Negaliu paskyt nes neturiu galimybės su ja išbūti visą diena nes spalva labai skiriais  nuo viso kūno, tai pabandau ja namuose būdant, tai galiu paskyti tik tiek kad ji man labiau matiškumo duoda.
Atsiprašau kad tik dabar pastebėjau jūsų žinutes, tai po kol kas negaliu labai ka pasakyt apie ją, nes man ji per tamsi vis dar, reik dar pasideginti kad galėčiau normaliai ją išbandyti.  Kai tik panaudosiu ja ilgiau ateiisu su atsiliepimais

Dekui, lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 06 04, 19:09)
As norejau pasiteirauti naudojanciu Lancome Teint Miracle, koki numeri patartumete idegusiai odai, negaliu pabandyti atspalviu nes parduotuvese pas mus jos nera, zadu per ebay pirkti, ir parasykite atsiliepimus ar tikrai verta ja pirkti. dekoju  mirksiukas.gif

Mano oda šviesoka, dabar įdegiau, tai man tinka 03 nr. Kai buvau neįdegus naudojau 02.
Atsakyti
Nzn ar cia i tema, prie to pacio..  4u.gif visada pudra tepiau pirstais.. siuo metu naudoju Chanel Vitalummiere.. ir sugalvojau pabandyt su sepetuku.. niekad nesuprasdavau, kodel yuotubei panos pila tiek pudros  blink.gif dabar supratau  biggrin.gif rankom tepant man uztenka nepilno paspaudimo iki galo, o su sepetuku (naudojau elf) dvieju vos uzteko  blink.gif pudros svaistymas.. aisku, visokiu tu sepetuku buna, man aisku levas, bet vis tiek pudros daugiau susinaudoja manau su sepetuku nei be jo. Ar as klystu? 4u.gif

Gal kol sepetelis naujas ar ka tik isplautas, tai daugiau pudros susinaudoja, bet veliau, kai jau sepetelis "prisigeria" pudros, tai man atrodo net maziau reikia.
Is kitos puses as su pirstais nemoku graziai uztept, kazkada tepiau kempinele, bet su sepetuku man kurkas graziau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 04, 19:09)
Čia turbūt nuo skonio priklauso. Man, asmeniškai, be šepetuko - nė per kur. Su pirštais normaliai neišsiskirsto, - vienur daugiau, kitur mažiau... Žodžiu, pasidarau veidą kaip kaukę, nors sunaudoju tą patį pudros kiekį. Be to, dar pirštus išsimozoju ir po nagais prilenda.  schmoll.gif  lotuliukas.gif O ar daugiau, ar mažiau sunaudosi priklauso nuo paties šepetėlio. Pavyzdžiui, natūralių šėrelių šepetėliai visada daugiau sugeria nei sintetiniai.

Cia greiciau nuo pudros priklauso.. man pirstais lygiai pasiskirsto, jokios kaukes nieko, tik reik sulygint ten kur reik smile.gif cia dar ir nuo technikos priklauso biggrin.gif su sepetuku greiciau gali kauke gautis, nes pudra storesniu sluoksniu gaunas.. nors irgi ziurint koks sepetukas, su stipling brush manau gaunas lengvas, naturalus uztepimas.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 04, 22:09)
Is kitos puses as su pirstais nemoku graziai uztept, kazkada tepiau kempinele, bet su sepetuku man kurkas graziau gaunasi.

As ir nemokejau, is vis nenaudojau pudros skystos.. bet viskas su laiku biggrin.gif dar sakau, ziurint kokia pudra, pas mane chanel vitalumiere, ji pati lengva, tai lengvai ir tepas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 06 04, 19:27)
neklysti, visiška teisybė  biggrin.gif
ne tiek pudros švaistymas, bet man aktualu kad yra 2 skirtingi efektai su šepetėliu ar be jo.

drinks_cheers.gif kam ko reik
Atsakyti
gal kas gali išskirt pagrindinius skirtumus tarp lancome teint idole ir teint miracle? ir kokios jų kainos kristianoje?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 04, 20:08)
Mano oda šviesoka, dabar įdegiau, tai man tinka 03 nr. Kai buvau neįdegus naudojau 02.

Dekui, bandysiu tada ir as 03 numeriuka pirkti, nes irgi esu sviesiaode, bet dabar idegiau tai manau tiks tas numeris...
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 06 05, 15:39)
Dekui, bandysiu tada ir as 03 numeriuka pirkti, nes irgi esu sviesiaode, bet dabar idegiau tai manau tiks tas numeris...

Aš žiūrėjau 03 numeriuką, dar nebuvau įdegusi, tai buvo vos tamsokas, bet konsultatė pritarė, jog kai įdegsiu bus pats tas smile.gif
Graži spalvytė, reikės dar dabar jau su turimu įdegiu eit patikrinti ar tinka man spalva smile.gif
Atsakyti
pudros svaistymas.. aisku, visokiu tu sepetuku buna, man aisku levas, bet vis tiek pudros daugiau susinaudoja manau su sepetuku nei be jo.

man su šepetuku, kai nereik maskavimo užtenka 1 paspaudimo. kai noris daugiau kur patapšnot reik 1,5 - 2. bet man pudros negaila. Man svarbiausia galutinis rezultatas.
pirštais netepu nuo to laiko, kai turiu šepetuką. Neįsivaizduoju, kaip užtept krempudrą, jei reik maskavimo. Kai oda lygi, kitas reikalas

QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 04, 21:08)

įdomiai smile.gif 02 numeris į raudonumą, o 03 jau tikrai į rudumą

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 04, 22:09)
bet veliau, kai jau sepetelis "prisigeria" pudros, tai man atrodo net maziau reikia.

šepetėlį plaunu kaskart po naudojimo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 05, 13:56)
gal kas gali išskirt pagrindinius skirtumus tarp lancome teint idole ir teint miracle? ir kokios jų kainos kristianoje?

Lancome teint idole geriau maskuoja, ji išlieka ilgiau, yra matiškesnė, padauginus vos ne kaukės efektas
Lancome teint miracle daug lengvesnė, švytinti, atsigavusi oda, maskuoja vidutiniškai, riebiai odai nei už ką nepatarčiau, arba jei stirpiai T zona riebaluojas
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 05, 20:53)

šepetėlį plaunu kaskart po naudojimo  ax.gif

As tik kas 2-3 savaites ax.gif Arba jeigu nusprendziu pasitepti kita pudra nei buvo teptasi pries tai ax.gif

Siandien antra karta bandziau Chanel Mat Lumiere, bet dar kolkas negaliu galutinai paisprest patinka ji man ar ne, tai negaliu atsiliepimu parasyt biggrin.gif O dar kai taip karsta, tai naturalu, kad betkokia pudra plaukia ir siaip nesinori kad kazkas ant veido butu ax.gif
Atsakyti
LANCOME TEINT MIRACLE numeris 04 turbut jau labai tamsus butu?
Atsakyti