
editav, man atrodo laisvai galima
Tik žiūrėkit miltų kiekį...

QUOTE(airius @ 2011 04 05, 23:51)
Na sugundet, reiks bandyt, bet paziurejus i nuotrauka tai sunku patiket, kad gali tesla taaaaip issitempt 

patikekit, patikekit

QUOTE(mamamia* @ 2011 04 06, 08:31)
Per didele citrina isspaudziau, kita kart mazesne reiketu, bet visumoj tai super
Gavosi net ilgesnis uz skarda, tai sen liko maza uodegyte jo 


Matot kaip


QUOTE(Elena @ 2011 04 06, 07:45)
[color=darkviolet]Sausainiai Rožytės
Sausainiai 'rozytes" kepa, ziuresim kas per skonis, nes atrodo tai skaniai. o ir tesla skani, ragavau





Kamakäkid - tradiciniai estiški trufeliai (gaminimo eigo su foto, pilnas aprašymas kama miltų)


~24 trufeliams
Reikės:
180 g Ramos kreminio sūrio (aš keičiau į mascarponės sūrį)
3 su kaupu valg. š. KAMA miltų
3 valg. š. rudojo cukraus ( galima dėti paprastą baltą)
30-40 g smulkiai supjaustytų razinų (aš pakeičiau maltais skrudintais lazdyno riešutais)
1 arb. š. vanilinio cukraus
Apvoliojimui:
1 valg. š. KAMA miltų
1 valg. š. rudojo cukraus
1/2 arbat. š. malto cinamono
Į indą sudėti mascarponės sūrį, suberti KAMA miltus, rudąjį cukrų, maltus skrudintus lazdyno riešutus, vanilinį cukrų -
Viską labai gerai išmaišyti iki vienalytės masės.
Palikti šaltai ( šaldytuve) ~ 1 val.
Iš sustingusios masės su formuoti rutuliukus, kuriuos apvalioti KAMA miltų/cukraus/cinamono mišinyje.
Viskas. Laikyti šaltai ( šaldytuve).
Skanaus


~24 trufeliams
Reikės:
180 g Ramos kreminio sūrio (aš keičiau į mascarponės sūrį)
3 su kaupu valg. š. KAMA miltų
3 valg. š. rudojo cukraus ( galima dėti paprastą baltą)
30-40 g smulkiai supjaustytų razinų (aš pakeičiau maltais skrudintais lazdyno riešutais)
1 arb. š. vanilinio cukraus
Apvoliojimui:
1 valg. š. KAMA miltų
1 valg. š. rudojo cukraus
1/2 arbat. š. malto cinamono
Į indą sudėti mascarponės sūrį, suberti KAMA miltus, rudąjį cukrų, maltus skrudintus lazdyno riešutus, vanilinį cukrų -
Viską labai gerai išmaišyti iki vienalytės masės.
Palikti šaltai ( šaldytuve) ~ 1 val.
Iš sustingusios masės su formuoti rutuliukus, kuriuos apvalioti KAMA miltų/cukraus/cinamono mišinyje.
Viskas. Laikyti šaltai ( šaldytuve).
Skanaus

QUOTE(*Keila* @ 2011 04 04, 16:37)
O kodėl yra dedama ant rankšluosčio


Labai įdomu pabandyt, nes ta tešla kažkokia įdomi

QUOTE(mamkaa @ 2011 04 06, 12:32)
Sausainiai 'rozytes" kepa, ziuresim kas per skonis, nes atrodo tai skaniai. o ir tesla skani, ragavau






Aš palauksiu

Keilos štrudelis labai fainas, nu bet kaip ji sunku daryt, kad ta tešla neplyštu??
Elena, o tos rožytės gal primena sausainius žara
Irmulia, pas tave taip viska tobula
, bet nesuprantami produktai parašyti


Elena, o tos rožytės gal primena sausainius žara

Irmulia, pas tave taip viska tobula



QUOTE(Vaidullka @ 2011 04 06, 11:40)
O kodėl yra dedama ant rankšluosčio
Negalima ant kepimo popieriaus
Arba ant stalo tiesiog. Prilips?
Labai įdomu pabandyt, nes ta tešla kažkokia įdomi
Ji traški gaunas? Niekad neragavus tokio daikto..


Labai įdomu pabandyt, nes ta tešla kažkokia įdomi

Taip buvo recepte parasyta. Jei ant stalo darysit, prilips, ant kepimo popieriaus - slidines. Geriausiai ant ranksluoscio, pabarstyto miltais. Ir paskui lb lengvai susisuka strudelis, kai pakeli ranksluoscio krastus

Tokia traskoka gaunasi

QUOTE(pienia @ 2011 04 06, 12:15)
Keilos štrudelis labai fainas, nu bet kaip ji sunku daryt, kad ta tešla neplyštu??


O lb plysinejo? Man tik jau kampai plyso, o ne vidurys koks, nes pakankamai gerai tampesi.

QUOTE(pienia @ 2011 04 06, 12:15)




rudą cukrų galima keisti į normalų kasdieninį baltą

malti skrudinti lazdyno riešutai - tai namie ruošti :" riešutus į orkaitę paskrudiname 10-15 min, tada nuimame jų luobelę riešutus vis patrinant tarp rankšluosčio, ir stambiai sumalame smulkintuvu. viskas)

QUOTE(*Keila* @ 2011 04 06, 13:27)
O lb plysinejo? Man tik jau kampai plyso, o ne vidurys koks, nes pakankamai gerai tampesi.

Nea, dar nedariau, bet baisu pradet, kad tesla neiseis.

QUOTE(irmulia @ 2011 04 06, 14:17)




A tai kuom pakeisti tuos miltus, visa kita ne problema

QUOTE(Elena @ 2011 04 06, 09:45)
[color=darkviolet]Sausainiai Rožytės
kepu tokius,tik as vadinu ausytemis.


QUOTE(Srove @ 2011 04 02, 20:45)
Na ką,pabandyti pabandžiau,bet patyriau visišką fiasko
