Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

editav, man atrodo laisvai galima 4u.gif Tik žiūrėkit miltų kiekį...
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 04 05, 23:51)
Na sugundet, reiks bandyt, bet paziurejus i nuotrauka tai sunku patiket, kad gali tesla taaaaip issitempt bigsmile.gif

patikekit, patikekit 4u.gif . Pamatysit kaip ji tiesiog "slys" rankose

QUOTE(mamamia* @ 2011 04 06, 08:31)
Per didele citrina isspaudziau, kita kart mazesne reiketu, bet visumoj tai super  thumbup.gif  Gavosi net ilgesnis uz skarda, tai sen liko maza uodegyte jo  ax.gif

Matot kaip g.gif O man kaip ir mazokai buvo 1 citrinos, dar truputi kitos paspaudziau. Mano obuoliai kazkokie kriausiniai buvo lb saldus. Taip ten tesla gaunasi ilgesne uz skarda. Galima du strudelius padaryti pasistengus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 06 balandžio 2011 - 09:51
QUOTE(Elena @ 2011 04 06, 07:45)
[color=darkviolet]Sausainiai Rožytės




Sausainiai 'rozytes" kepa, ziuresim kas per skonis, nes atrodo tai skaniai. o ir tesla skani, ragavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamakäkid - tradiciniai estiški trufeliai (gaminimo eigo su foto, pilnas aprašymas kama miltų)

user posted image

user posted image


~24 trufeliams

Reikės:

180 g Ramos kreminio sūrio (aš keičiau į mascarponės sūrį)
3 su kaupu valg. š. KAMA miltų
3 valg. š. rudojo cukraus ( galima dėti paprastą baltą)
30-40 g smulkiai supjaustytų razinų (aš pakeičiau maltais skrudintais lazdyno riešutais)
1 arb. š. vanilinio cukraus



Apvoliojimui:

1 valg. š. KAMA miltų
1 valg. š. rudojo cukraus
1/2 arbat. š. malto cinamono


Į indą sudėti mascarponės sūrį, suberti KAMA miltus, rudąjį cukrų, maltus skrudintus lazdyno riešutus, vanilinį cukrų -

Viską labai gerai išmaišyti iki vienalytės masės.
Palikti šaltai ( šaldytuve) ~ 1 val.
Iš sustingusios masės su formuoti rutuliukus, kuriuos apvalioti KAMA miltų/cukraus/cinamono mišinyje.
Viskas. Laikyti šaltai ( šaldytuve).


Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 04 04, 16:37)
Strudelis su obuoliais



O kodėl yra dedama ant rankšluosčio g.gif Negalima ant kepimo popieriaus g.gif Arba ant stalo tiesiog. Prilips?
Labai įdomu pabandyt, nes ta tešla kažkokia įdomi biggrin.gif Ji traški gaunas? Niekad neragavus tokio daikto..
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 04 06, 12:32)
Sausainiai 'rozytes" kepa, ziuresim kas per skonis, nes atrodo tai skaniai.  o ir tesla skani, ragavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif



Aš palauksiu blush2.gif
Atsakyti
Keilos štrudelis labai fainas, nu bet kaip ji sunku daryt, kad ta tešla neplyštu?? 4u.gif g.gif

Elena, o tos rožytės gal primena sausainius žara thumbup.gif

Irmulia, pas tave taip viska tobula 4u.gif , bet nesuprantami produktai parašyti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 04 06, 11:40)
O kodėl yra dedama ant rankšluosčio  g.gif Negalima ant kepimo popieriaus  g.gif Arba ant stalo tiesiog. Prilips?
Labai įdomu pabandyt, nes ta tešla kažkokia įdomi  biggrin.gif Ji traški gaunas? Niekad neragavus tokio daikto..

Taip buvo recepte parasyta. Jei ant stalo darysit, prilips, ant kepimo popieriaus - slidines. Geriausiai ant ranksluoscio, pabarstyto miltais. Ir paskui lb lengvai susisuka strudelis, kai pakeli ranksluoscio krastus 4u.gif
Tokia traskoka gaunasi 4u.gif

QUOTE(pienia @ 2011 04 06, 12:15)
Keilos štrudelis labai fainas, nu bet kaip ji sunku daryt, kad ta tešla neplyštu?? 4u.gif  g.gif


O lb plysinejo? Man tik jau kampai plyso, o ne vidurys koks, nes pakankamai gerai tampesi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 06 balandžio 2011 - 12:28
QUOTE(pienia @ 2011 04 06, 12:15)

Irmulia, pas tave taip viska tobula 4u.gif , bet nesuprantami produktai parašyti ax.gif  blush2.gif



biggrin.gif tai tik vienas ingridientas gali būti neaiškus mirksiukas.gif KAMA miltai (estiški, jų galima gauti tik Estijoje, LT , deja, dar nemačiau unsure.gif ) čia specifiniai miltai ( kviečių, rugių, miežių ir žirnių rupiai malti skrudinti miltai mirksiukas.gif

rudą cukrų galima keisti į normalų kasdieninį baltą mirksiukas.gif

malti skrudinti lazdyno riešutai - tai namie ruošti :" riešutus į orkaitę paskrudiname 10-15 min, tada nuimame jų luobelę riešutus vis patrinant tarp rankšluosčio, ir stambiai sumalame smulkintuvu. viskas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 04 06, 13:27)

O lb plysinejo? Man tik jau kampai plyso, o ne vidurys koks, nes pakankamai gerai tampesi. 4u.gif

Nea, dar nedariau, bet baisu pradet, kad tesla neiseis. blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 04 06, 14:17)
biggrin.gif  tai tik vienas ingridientas gali būti neaiškus  mirksiukas.gif  KAMA  miltai (estiški, jų galima gauti tik Estijoje, LT , deja, dar nemačiau  unsure.gif ) čia specifiniai miltai ( kviečių, rugių, miežių ir žirnių rupiai malti skrudinti miltai  mirksiukas.gif


A tai kuom pakeisti tuos miltus, visa kita ne problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 04 06, 09:45)
[color=darkviolet]Sausainiai Rožytės




kepu tokius,tik as vadinu ausytemis. smile.gif Tikrai skanus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 04 02, 20:45)
Pyragas "karpatka"



Na ką,pabandyti pabandžiau,bet patyriau visišką fiasko doh.gif ,plikyta tešla iškepė gerai,perpjoviau neblogai,kremas išėjo skanus,bet nesustingo,tik apstingo,peiliu eina pjauti,bet kremas mieliau prašosi,šaukšteliu valgomas,apie gražų pjūvį nė kalbos nėra,kur mano klaida,niekaip nesuprantu,viską dariau pagal receptą,apsoliučiai,ar gali būti,kad nusipirkau,kokį nekokybišką pudingą(aišku pirkau geros firmos,bet gal pats pudingas koks pasenes )
Atsakyti