Priminet Bezdzioniu duona,tai pagaliau prisiruosiau isbandyt anksciau kazkur nurasyta recepta.
Bezdzioniu duona su cinamonu ir riesutaisMano gavosi tamsesne nei anksciau nurodytam recepte del cinamono ir riesutu,labai minksta,puri,dregna ir saldi

Teslai:
240 ml silto pieno
80 ml vandens
30 gr sviesto/margarino kepiniams
2 v.s.cukraus
2 a.s. druskos
400 gr miltu(Man suejo zymiai daugiau,gal blogai nurasiau recepta

,nes sudejus 400 tesla buvo visai skysta,tai po truputi dejau ir minkiau,dejau tiek,kad tesla butu labai minksta)
1 pakelis sausu mieliu
Taip pat:
100 gr sviesto/margarino(reikes istirpint)
cukraus
cinamono
riesutu(naudojau susmulkintus iki miltu skrudintus zemes riesutus)
Glajus:
apie 200 gr cukraus pudros
2 v.s.pieno
galima pasireguliuot norima tirstuma glajaus
Is teslai duotu produktu uzminkyt labai minksta tesla,palikt valandai siltai.Kai pakils,dalinam tesla i 2 dalis,po to kiekviena dali dar i 2 dalis ir t.t kol gausit 64 gabaliukus.Jei tingisi skaiciuot,galima tiesiog plest nuo teslos putples dydzio gabalelius.Sviesta istirpinam.Cukru,cinamona ir riesutus sumaisom.Kiekviena teslos gabaliuka padarom apvalios formos,sakutes pagalba mirkom i istirpinta sviesta,apvoliojam cukraus/cinamono/riesutu misinyje ir dedam i sviestu istepta forma vienas salia kito ratu.Sudeje visus teslos rutuliukus,paliekam dar mazdaug 30-40 min siltai pakilt.Kepiau apie 40-45 min 180l temp.Iskepta palikt atvest formoj 10 min.Paruost glaju ir uzpilt ant virsaus,as dariau skystesni,kad susigertu
Foto vakare ne itin kokios
Radau recepto saltini