Įkraunama...
Įkraunama...

Boulingas.

Jei buciau LT tai zaisciau ir zaisciau,nepraleisciau progos.
Nagai luzta,bet jie ne dantys,uzauga greit kiti ax.gif
Atsakyti
Man irgi patika paridenti kamuoliuka thumbup.gif ,negaliu pasakyti kad labai sekasi,bet ir nelenktiniauju,paprasciausiai patinka smagiai praleisti laika thumbup.gif ,tik va su nagais tai ir man kazkaip nesiseka,visada koki viena tenka ten palikti verysad.gif ,gal netaisyklingai kazkaip isridenu ta kamuoliuka mastau.gif
Atsakyti
Labai patinka thumbup.gif Ir visada būna mažai valandos. Tai dažniausiai 2-3 pražaidžiam yu.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei galėčiau - kasdien žaisčiau!!! Net nagų negailėčiau biggrin.gif Tik kas trukdo - tai nepilnos kišenės sad.gif Kad žaidimas brangokas - tai tiesa...
Atsakyti
geras zaidimas, o dar kai kompanija gera, tai ishvis thumbup.gif
net ish tiesu nagu negaila lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, šis "žaidimas" dėja (o kodėl dėja?) man jau nebe laisvo laiko praleidimas. Nesu profesionalus žaidėjas, kadangi finansinės naudos iš to negaunu, vienos išlaidos kolei kas. Na gal kada nors, po keletos metų ir atsipirks, kol kas tik vienos investicijos.
Atsakyti
Man irgi labai patinka thumbup.gif Aišku brangoka, bet mes taikom sekmadienio vakarais ir didesnė kompanija, tai ne taip jau ir brangu.Tik kad problema, vis noris dar ir dar. ax.gif O ypač tam žmogui, kuris lieka paskutinis rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau vienąkart, labai patiko...
Užsikabinau juodai...
Atsakyti
Su gera kopanija thumbup.gif žaidimukas
Man labai patinka, stengemes kuo dažniau eiti, nors žaisti gerai nemoku blush2.gif užtad laiką praledžiu labai gerai
Atsakyti
Pritariu, kad boulinge svarbu gera kompanija drinks_cheers.gif
Man optimaliausias variantas, kai žaidžia 4-5 žmonės apie 2-2.5 val. Jei žaidžiu dviese, arba ilgiau (kokias tris val), tai ranka paskausta ir kitą dieną jaučiu g.gif

Nesu iš didelių boulingo mėgėjų, bet keletą kartų į metus pasitaiko nueiti.
Aišku, dar svarbu, kad takeliai geri būtų, nes kai kuriuose klubuose senokai nekeisti, nelygūs būna, su 'išmuštom' duobelėm, tai ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 01 kovo 2006 - 20:14
man boulingas patinka tik gaila kad nevisada numusu smile.gif kazkaip buna dienu ir nesiseka o smagiausia kai eina sava kompanija smile.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumet kur Panevėžyje fainiausiai pažaisti boulingą? Gal yra kokių itin patinkančių vietelių, reikia su kompanija kažkur užsakyti tame mieste.
Atsakyti