Įkraunama...
Įkraunama...

Boulingas.

Man ir vyrui ir patinka šis žaidimas biggrin.gif bet ranka tai nerealiai pavargsta verysad.gif todėl ilgiau nei dvi valandas nežaidžiam.
Atsakyti
Boulingas - žaidimas thumbup.gif
Kiekvieną kartą užsikabinu vis labiau ir labiau. Laiko niekada neužtenka, žaisčiau turbūt po kokias 3 valandas kasdien jeigu galėčiau tongue.gif Ir sportas tuo pačiu būtų. Turbūt jau reikia pradėti galvoti apie nuosavą boulingo takelį drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi patinka šis žaidimas,bet senokai bežaidžiau blush2.gif
Atsakyti
aš tai labiausiai mėgstu žaidžiant boulingą vyrus aplošt;) teko dirbti boulingo klube, tai ten daug nemokamų treniruočių į naudą išėjo- o ir mano antra pusė labai didžiuojasi, kai jo draugus "apdedu" doh.gif
Atsakyti
Dievinu boulingą. Mes turime tradiciją - kas antrą trečiadienį su darbu einame žaisti boulingo. Tai tiesiog negaliu sulaukt, kada ta antra savaitė bus smile.gif
Atsakyti
SUPER ŽAIDINUKAS thumbup.gif
Atsakyti
As irgi megstu bigsmile.gif fainai gimces boulinge svest, ir pazaidi, ir azartas thumbup.gif o minusai, bent man, tai - brangoka, ir nagu nelieka hah.gif
Atsakyti
liuks žaidimas thumbup.gif
Atsakyti
žaidimas tai fantastiškas thumbup.gif bet reik pripažint kad pas mumi pajūry šiek tiek brangoka: savaitgalį 50-60 lt/val Tai biudžetą nuskausmina
Atsakyti
ir man thumbup.gif patinka, nors nedažnai išeina nuvažiuoti pažaisti verysad.gif
Atsakyti
Super laisvalaikio praleidimas thumbup.gif Dvi valandos pats tas! Tik labai gaila, kad mums nedėkingas laikotarpis. Maži du vaikai, o palikt tam, kad tėvai pažaistų nėra kam... verysad.gif smile.gif Bet retkarčiais galima.... biggrin.gif
Atsakyti
megstamiausias mano zaidimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti