Įkraunama...
Įkraunama...

Boulingas.

neseniai uzkibau, tai dabar kiekviena savaitgali tempiuosi drauge pazaist ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Seimyninis zaidimas.Galima nusivest vaikucius ir idomus pakankamai.
Atsakyti
Pirmą kartą buvau gal prieš dvi savaites...net gėda prisipažint. Bet reikalas buvo toks....kad organizavom meetą. Tai pati niekad nebuvus pasiūliau boulingą. Nu super pašėlom...ir jau planuose sekantys meetai boulinge ir gimtadienis ir savaitgaliai vėsiais vakarais, ir....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
super zaidimukas thumbup.gif tik pastebejau kuo daugiau zaidi tuo blogeja rezultatai biggrin.gif mat pirma karta geriausiai suzaidziau
Atsakyti
Super žaidimas.Kai tik turiu galimybių, būtinai sužaidžiu.Nors iš manęs tokia žaidėja irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mėgstu. Geras žaidimas. thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat patinka sis zaidimas thumbup.gif
Atsakyti
Aš žaidžiau dar tik 3 ar 4 kartus, bet azartas pagauna mane blush2.gif
Atsakyti
Patinka, daznai su draugais vaziuojam zaisti, tik kartais nagai nukencia doh.gif o taip tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 27, 16:57)
Patinka, daznai su draugais vaziuojam zaisti, tik kartais nagai nukencia  doh.gif  o taip tai  thumbup.gif

Aš tai stengiuosi pleistru apsivynioti, kai yra galimybė. tada nelūžta thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Puikus žaidimas - gerai praleistas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
dievinu si zaidima. mes dazniausiai einam zaisti keturiese, taip idomiau nei dviese:) tik kad galetu butu truputi pigesnis g.gif Siaip i meneis karta butinai nueinam pazaist. O ir rezultatai kuo toliau tuo labiau gereja. Tik pas mane ilgi naguciai , tai po zaidimo kai kurie nuluzta verysad.gif
Atsakyti