Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(Loxxy @ 2012 04 30, 08:11)
Jo mes nuo birželio 12 d.
O paslapčių aš neturiu, man negaila jei kas mano pėdomis aplink pasaulį keliauja  mirksiukas.gif Alicantės temoje vis dar dalinu patarimus  cool.gif Tik dar iki galo maršruto nesudėliojau, tai nežinau kiek ir kokių perliukų dar atrasiu. Bet kolkas esu apsisprendus dėl:
1. Peneda-Gerês nacionalinio parko, jau ir viešbutį išsinuomojau pakeliui 
Jei įdomų atradusi perliukų galiu pasidalinti   mirksiukas.gif
Ačiū mergaitės  4u.gif

Bet turbūt nelabai ilgam (čia pagal objektus sprendžiu) ax.gif
mane tai nerimas ima, kad noriu daug, o laiko mažai unsure.gif
tavo antroji foto "karstai" grūdams laikyti, kur planuoji juos aplankyti? aš esu radusi prie Ispanijos sienos (Soaja ir greta).
Gal kažką parke dar įdomaus užmatei g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 04 30, 08:55)
Bet turbūt nelabai ilgam (čia pagal objektus sprendžiu) ax.gif
mane tai nerimas ima, kad noriu daug, o laiko mažai unsure.gif
tavo antroji foto "karstai" grūdams laikyti, kur planuoji juos aplankyti? aš esu radusi prie Ispanijos sienos (Soaja ir greta).
Gal kažką parke dar įdomaus užmatei g.gif

Neilgam, 11 dienų. Turiu nemažai savarankiško keliavimo patirties su vaiku, todėl žinau mūsų pajėgumus. Noris maloniai keliauti, o ne bėkti, lėkti tempiant vaiką iš žaidimų aikštelių tik į jas įėjus neverta užsimoti po daugiau nei 2 didesnius objektus per dieną. 2 dienas neveiksmi nieko cool.gif Sąrašą dar tikslinu, bet matau, kad gausis gan intensyvu g.gif O kalnuose dar reik užsimesti laiko kelionei, nes nesvarbu kad 50 km, svarbu, kad tiek įveikti gali prieikti 2 val. rolleyes.gif

Dėl parko dar nedėliojau, žinauk kad vieną dieną praleisime jame. Tokiems objektams reik daug laiko, nes atstumai dažniausiai įveikiami lėtai. Patį maršrutą susimesiu vėliau, atsitrinkus ko labiau noriu ir kas maždaug pakeliui.

Pvz, Monsanto atsisakiau dėl didelio nuokrypio nuo maršruto. Ir tą laiką nusprendžiau skirti Sevillijai - savo meilei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 balandžio 2012 - 09:38
Turbūt naivu tikėtis, kad būtų keliavusių abiem Porto upės krantais, bet paklausiu, kuris iš jų vertesnis dėmesio: Lamego, Cinfaes ir pan. ar Pinhao, Sande ir pan. g.gif O gal vadinamasis vyno kelias driekiasi tik viena puse?
Atsakyti
Labas,
ramu čia...
matyt niekas nekeliauja į Portugaliją biggrin.gif
Prisiverčiau perskaityti visas tris temas. Ir mažai naudingos informacijos radau. Niekada nesurpasiu, kodėl iį prirašytų 110 puslapių tema Portugalija, 90 iš jų yra tik apie automovilių nuomos detales. Juk tam yra atskira nuomos tema. O pati auto nuoma nesvarbu kokiame krašte identiška doh.gif
Kadangi apie Peneda Geres nacionalinį parką informacijos beveik neradau SM verysad.gif , interneta radau daug - tik deja didžioji dalis portugališkai doh.gif , o man patinka nenuvalkioti kiekvieno tūlo lietuvio maršrutai, pasidalinsiu savo planais cool.gif Maž AŠA'ai pravers biggrin.gif
Iš Portugališko puslapio išsirinkau du automaršrutus šiame parke. Vienas maždaug toks: Paradera - Covalaes - Pitoes das Junias - Paradera do Rio - Outeiro- Cabril - Pincaes - Fafiao. 100 km, 2 val. Šiame maršrute turėčiau pamatyti, aišku foto informacija glausta biggrin.gif
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Ispudingos nuotraukos thumbup.gif net nepagalvociau, kad cia vaizdai is Portugalijos ax.gif
Informacijos tikrai kartais labai truksta, visi, rodos, keliauja arba i Port'o arba i Lisabona, uz tad dziugiu, kad kiti grize, stengiasi spragas uzpildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Loxxy,2012 05 11, 15:03]
.....matyt niekas nekeliauja į Portugaliją biggrin.gif
Prisiverčiau perskaityti visas tris temas. Ir mažai naudingos informacijos radau. Niekada nesurpasiu, kodėl iį prirašytų 110 puslapių tema Portugalija, 90 iš jų yra tik apie automovilių nuomos detales. Juk tam yra atskira nuomos tema. O pati auto nuoma nesvarbu kokiame krašte identiška doh.gif
Kadangi ..../quote]
nesutinku - apie nuomą buvo kalba ir apie konkrečias Portugalijos firmas, ir kainos susijusios su jos sezonu, visiškai neidentiškos kitai šaliai, visada yra vietinių niuansų rolleyes.gif Tą patį būtų galima teigti, kad yra atskiros temos apie pajūrius, apie kalnus, apie parkus, apie maistą ir paie lankytinas vietas smile.gif . Man asmeniškai buvo čia pakankamai info, turint omeny, kad čia nėra oficialus Portugalijos gido puslapis 4u.gif Ką norėjau sužinoti daugiau, kas mane asmeniškai domino, pasikuičiau nete ir tam tikros srities oficialiuose puslapiuose
Atsakyti
Ačiū, Loxxy 4u.gif Jei bus toks oras, kad nesinorės iš mašinos lipt, gal ir pasivažinėsim, nors mano planuose kita šio nac. parko pusė link Geres, Saojo... O kad SM apie šią šalį informacijos minimumas, tai pritariu, ir ne tik SM, man susidarė toks vaizdas, kad visi tik tuos 'must see' objektus šalia esančius paskubom aplekia ir toliau kokioj Albufeiroj bambas degina biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi.
Vakar gryžome iš Portugalijos. Kelionės labai laukėme, bet pavedė orai...ir labai stipriai. Tik atvykus į Porto, pasitiko lietus, ir su protarpiais pralinojo dvi dienas. Pora dienu lyg ir bandė oras taisyti, bet pasiekus Sintra- visai sugedo verysad.gif - VISA DIENA LIJO...LĖTAS VISKA KIAURAI MERKENTIS LIETUS verysad.gif , tai kad iš Sintros pilių ir parkų apžiūros nieko nepavyko. O ten matėsi kad būtų ką pamatyti... Žodžiu, šalis tikrai patiko, nors pasitiko tai ne portugališku oru smile.gif .
Jei kas turit kokių klausimų- klauskit, jei galėsiu stengsiuos atsakyti. Mūsų maršrutas-
Porto-Douro upės slėnis-Estrela kalnai-Monsanto kaimas- Sintra-ir pietiniai Portugalijos miesteliai ir paplūdimiai.
Atsakyti
QUOTE(gedita @ 2012 05 13, 21:24)
Sveiki visi.
Vakar gryžome iš Portugalijos. Kelionės labai laukėme, bet pavedė orai.
Jei kas turit kokių klausimų- klauskit, jei galėsiu stengsiuos atsakyti. Mūsų maršrutas-
Porto-Douro upės slėnis-Estrela kalnai-Monsanto kaimas- Sintra-ir pietiniai Portugalijos miesteliai ir paplūdimiai.

Nepasisekė verysad.gif Gaila dėl orų... Sunku juos ir supaisyti pastaruoju metu doh.gif
Man įdomu nuo kurios vietos (miestelio) iki kurio(s) gražiausi Douro upės vaizdai ir vynuogynai? Kiek per google earth žiūriu tai tikrai gerokai toliau nuo Porto, bet vėl gal ne taip matau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 13 gegužės 2012 - 20:42
QUOTE(gedita @ 2012 05 13, 20:24)
Sveiki visi.
Vakar gryžome iš Portugalijos. Kelionės labai laukėme, bet pavedė orai...ir labai stipriai. Tik atvykus į Porto, pasitiko lietus, ir su protarpiais pralinojo dvi dienas. Pora dienu lyg ir bandė oras taisyti, bet pasiekus Sintra- visai sugedo verysad.gif - VISA DIENA LIJO...LĖTAS VISKA KIAURAI MERKENTIS LIETUS verysad.gif , tai kad iš Sintros pilių ir parkų apžiūros nieko nepavyko. O ten matėsi kad būtų ką pamatyti... Žodžiu, šalis tikrai patiko, nors pasitiko tai ne portugališku oru smile.gif .

Oi, labai įdomu viskas thumbup.gif kaip jau klausė, kuri Douro vieta verta dėmesio, aprašymai rašo, kad Pinhao-Lamego, ar tiesa? Kaip įspūdžiai iš Monsanto, kiek laiko praleidote ten, pro kur važiavote? Na, ir visa kita, labai domina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 05 13, 21:49)
Oi, labai įdomu viskas thumbup.gif kaip jau klausė, kuri Douro vieta verta dėmesio, aprašymai rašo, kad Pinhao-Lamego, ar tiesa? Kaip įspūdžiai iš Monsanto, kiek laiko praleidote ten, pro kur važiavote? Na, ir visa kita, labai domina blush2.gif

Nežinau kada jūs vyksite, bet mes planuojame Monsanto neaplenkti, taigi grįžus (liepos pradžioj) ir aš jau galėsiu kažką pakomentuoti ir pasidalinti įpūdžiais (aišku jeigu dar bus kažkam įdomu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 13 gegužės 2012 - 20:56
QUOTE(akcent @ 2012 05 13, 20:55)
Nežinau kada jūs vyksite, bet mes planuojame Monsanto neaplenkti, taigi grįžus (liepos pradžioj) ir aš jau galėsiu kažką pakomentuoti ir pasidalinti įpūdžiais (aišku jeigu dar bus kažkam įdomu blush2.gif )

Na, kad mums nebus aktualu, tai dar nereiškia, kad kitiems irgi nebus, šiaip, manau, kad aš savais įspūdžiais pirma pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti