Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 03 30, 15:40)
akivaizdžiai su PS padaryta smile.gif virš namų dar matosi, kaip iškirpta.

o aš galvojau, kad čia atsirado koks naujas technikos stebuklas hihihi.gif
Atsakyti
Darbe dirbt reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 15:37)
Laba diena  4u.gif Kazkada jau buvau prisijungus prie jusu burelio, bet paskui taip ir pabegau, nespedama vis skaityt smile.gif bet dabar jungiuos is naujo, tikiuosi priimsit ir darau ND. ND daryti darbe hihihi.gif ir ziuriu cia ne as viena su savo spulem biggrin.gif

ND NR 1

Labai gerai smile.gif
Atsakyti
Gal iskart uzpuolu ir su antrais ND biggrin.gif sekantys bus ryt

ND NR 2

f1.8
user posted image

f4
user posted image

f8
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 15:28)
Mergaitės, sakykit, o čia yra PS darbas ar čia kažkoks objektyvas šitaip išplauna foną ir padaro tokią ryškumo zoną? Kažkaip neįprastai atrodo, bet man labai patinka  blush2.gif tie tolumoje esantys namai atrodo išvis kaip miniatiūros kokios, kaip kad netikri būtų 

ar tik nebus su lens baby fotografuota

kaip ir čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 kovo 2011 - 14:52
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 30, 15:46)
Darbe dirbt reik biggrin.gif

Taip va, dirbu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 30, 15:52)
ar tik nebus su lens baby fotografuota

kaip ir čia

bet virš namų tokie kaip "trupiniai" yra, taip būna, kai iškerpi tam tikrą objektą iš fono ir nepratrini to, ko nereikia. g.gif PS'ui yra visokių papildinių, kurie išplauną foną beveik analogiškai kaip ir objektyvai. labai abejoju, ar lens baby išplautų foną kaip tik aplink namų kontūrus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 30 kovo 2011 - 15:02
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 14:28)
Mergaitės, sakykit, o čia yra PS darbas ar čia kažkoks objektyvas šitaip išplauna foną ir padaro tokią ryškumo zoną? Kažkaip neįprastai atrodo, bet man labai patinka  blush2.gif tie tolumoje esantys namai atrodo išvis kaip miniatiūros kokios, kaip kad netikri būtų  bigsmile.gif

foto
hihihi.gif

čia ps darbas, fake tilt shift vadinas smile.gif youtube paieškok , aš kažkada irgi vieną kartą bandžiau daryt smile.gif tai dariau pagal kažkurį youtube filmuką, tik nzn pagal kurį, nes vieną kartą tik ir tedariau pabandymui, pasižaidimui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 15:37)
Laba diena  4u.gif Kazkada jau buvau prisijungus prie jusu burelio, bet paskui taip ir pabegau, nespedama vis skaityt smile.gif bet dabar jungiuos is naujo, tikiuosi priimsit ir darau ND. ND daryti darbe hihihi.gif ir ziuriu cia ne as viena su savo spulem biggrin.gif

ND NR 1

Aha .. Tik Jūsų špulės taip gerai išplautos ..

Ar teisingai supratau, kad man dar reikia mokytis ?
Auuuu .. merginos ... pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 30 kovo 2011 - 15:17
Kas tas lens baby? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 30, 15:59)
čia ps darbas, fake tilt shift vadinas smile.gif youtube paieškok , aš kažkada irgi vieną kartą bandžiau daryt smile.gif tai dariau pagal kažkurį youtube filmuką, tik nzn pagal kurį, nes vieną kartą tik ir tedariau pabandymui, pasižaidimui smile.gif

wow wub.gif nu kaip man patinka tokios "miniatiūros" wub.gif reikės ir man pamėginti cool.gif

Ačiū už info visoms 4u.gif
Papildyta:
erikae, na man norėtųsi labiau sulietų objektų antroje ir trečioje nuotraukose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 15:17)
wow  wub.gif  nu kaip man patinka tokios "miniatiūros"  wub.gif  reikės ir man pamėginti  cool.gif

Ačiū už info visoms  4u.gif

ale gerai tu čia priminei smile.gif reiks ir man dar pasibandyt smile.gif
efoto keli geri darbai yra smile.gif http://www.efoto.lt/...fake_tilt_shift
Atsakyti