Aciu visoms uz komentarus koliazui... O kieno gi pirmoji nuotrauka buvo? Koliazo zaidimas buvo idomus, nors nelengvas, bent jau man..., bet uztat priverte padirbeti su idejom. Super Dar noriu
Mano buvo atsiprašau už tokią vasarišką foto, bet šios paskutinės savaitės tokios košmariškos, visai laiko nebuvo..ir pati savimi nusivyliau koliažo gaminime...taigi jaučiu ne man tokie žaidimai
Didesniais tarpais sudekit tas spules, pamatysit, tikrai geriau issiplaus ir nuo diafragmos priklauso ryskumo gylis. Pas mane diafragma, tai yra f1.8, todel taip ir plau na
Laukine25, man sita labai labai. Man tos linijos, ir ta koja labai graziai suzaidzia
Didesniais tarpais sudekit tas spules, pamatysit, tikrai geriau issiplaus ir nuo diafragmos priklauso ryskumo gylis. Pas mane diafragma, tai yra f1.8, todel taip ir plau na
Šiaip neužsiciklinkit ant tų objektyvų... Pvz aš dar tos patirties neturiu, tai galvojau, kad tas kit oi kokia blogybė, bet su juo galima sakyt išvis nedirbus, gal pora dienų belekaip, patys žinot kaip būna, kai paimi pirmą kart, o po to atėjo mano sigma pirmoji. Tai šiandien išsitraukiau aš tą kitinį. Normaliai, tikrai nėr š, galima sau puikiausiai dirbti. Aišku ne visur, bet pravers bent peizažams.
va dėl jų labiausiai ir norėjau nuomonės. Nes nelabai dar suprantu (vis dar) kada foto važiuoja. Nes šiuo atveju laiktų tas sriegis sukelia tarsi važiavimo šonan įspūdį, juk nėra lygiagrečios linijos, ypač foto apačioj.. Sakai nevažiuoja foto?
*monikute* dėkui. Man kaip tik ant veiduko ta šoninė sklaidyta šviesa patiko, kažkaip lyg sušvelnina viską...
va dėl jų labiausiai ir norėjau nuomonės. Nes nelabai dar suprantu (vis dar) kada foto važiuoja. Nes šiuo atveju laiktų tas sriegis sukelia tarsi važiavimo šonan įspūdį, juk nėra lygiagrečios linijos, ypač foto apačioj.. Sakai nevažiuoja foto?