Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 03 30, 09:05)
Aciu visoms uz komentarus koliazui...  O kieno gi pirmoji nuotrauka buvo? Koliazo zaidimas buvo idomus, nors nelengvas, bent jau man..., bet uztat priverte padirbeti su idejom. Super smile.gif Dar noriu smile.gif

Mano buvo biggrin.gif atsiprašau už tokią vasarišką foto, bet šios paskutinės savaitės tokios košmariškos, visai laiko nebuvo..ir pati savimi nusivyliau koliažo gaminime...taigi jaučiu ne man tokie žaidimai doh.gif
Atsakyti
Jūsų Teismui:
user posted image
Atsakyti
Vaidensiuos jeigu man niekas neatsakys user posted image

Laukine25 - wub.gif Man taip gražuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 30, 16:20)
ale gerai tu čia priminei smile.gif reiks ir man dar pasibandyt smile.gif
efoto keli geri darbai yra smile.gif http://www.efoto.lt/...fake_tilt_shift

bet kaži kokiu principu čia nuotrauka yra "paveikiama", kad toks efektas išgaunamas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2011 03 30, 16:27)
Vaidensiuos jeigu man niekas neatsakys user posted image

Laukine25 -  wub.gif  Man taip gražuuu  wub.gif

tai aš esu niekas hihihi.gif ? Nu suprantu, kad aš naujokė ir visai žalia esu, bet gal nereiktų taip visai ignoruoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 15:24)
Jūsų Teismui:

Labai graziai tie laiptukai sukasi.Man sitoj viskas tinka ir patinka.
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 15:29)

tai aš esu niekas hihihi.gif ? Nu suprantu, kad aš naujokė ir visai žalia esu, bet gal nereiktų taip visai ignoruoti hihihi.gif

Jau ne zalia, ne zalia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 15:29)
bet kaži  kokiu principu čia nuotrauka yra "paveikiama", kad toks efektas išgaunamas  bigsmile.gif

tuo pačiu, kur minėjau.. pasibandyk, pamatysi kaip veikia..
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 03 30, 16:13)
Aha .. Tik Jūsų špulės taip gerai išplautos ..

Ar teisingai supratau, kad man dar reikia mokytis ?
Auuuu .. merginos ...  pomidorai2.gif

Didesniais tarpais sudekit tas spules, pamatysit, tikrai geriau issiplaus smile.gif ir nuo diafragmos priklauso ryskumo gylis. Pas mane diafragma, tai yra f1.8, todel taip ir plau na 4u.gif

Laukine25, man sita labai labai. Man tos linijos, ir ta koja labai graziai suzaidzia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Pienė>: 30 kovo 2011 - 15:36
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 16:24)
Jūsų Teismui:

labai wub.gif mano asmeniniam skoniui jei dar nebūtų apšviestas veidukas būtų tobula wub.gif Bet koks pozuotojas vaikis thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 30, 16:32)

oj irnesakyk.gif lyginant su jūsų darbeliais tai žalias kirminiukas esu hihihi.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 30, 16:33)
tuo pačiu, kur minėjau.. pasibandyk, pamatysi kaip veikia..

reikės pamėginti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 30 kovo 2011 - 15:40
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 16:29)

Nepastebėjau, kad papildėte savo postą blush2.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 16:34)
Didesniais tarpais sudekit tas spules, pamatysit, tikrai geriau issiplaus smile.gif ir nuo diafragmos priklauso ryskumo gylis. Pas mane diafragma, tai yra f1.8, todel taip ir plau  na  4u.gif

Ačiū už patarimą.. Silpnoka diafragma .. verysad.gif

Einu bandyt cool.gif

Pas mane toks objektyvas .. Galiu kažko iš jo tikėtis ? blush2.gif
Man čia pasakoja kad šššš... http://www.epinions....nt_167367249540
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 30 kovo 2011 - 15:54
Tik, kad tamsus, o šiaip nėra š tikrai.

Šiaip neužsiciklinkit ant tų objektyvų... Pvz aš dar tos patirties neturiu, tai galvojau, kad tas kit oi kokia blogybė, bet su juo galima sakyt išvis nedirbus, gal pora dienų belekaip, patys žinot kaip būna, kai paimi pirmą kart, o po to atėjo mano sigma pirmoji. Tai šiandien išsitraukiau aš tą kitinį. Normaliai, tikrai nėr š, galima sau puikiausiai dirbti. Aišku ne visur, bet pravers bent peizažams.

Laukine, gražu smile.gif Prie nieko nekyla mintis kibti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 30 kovo 2011 - 15:59
QUOTE(Alabama @ 2011 03 30, 15:32)
Labai graziai tie laiptukai sukasi.Man sitoj viskas tinka ir patinka.

va dėl jų labiausiai ir norėjau nuomonės. Nes nelabai dar suprantu (vis dar) kada foto važiuoja. Nes šiuo atveju laiktų tas sriegis sukelia tarsi važiavimo šonan įspūdį, juk nėra lygiagrečios linijos, ypač foto apačioj.. Sakai nevažiuoja foto?

*monikute* dėkui. Man kaip tik ant veiduko ta šoninė sklaidyta šviesa patiko, kažkaip lyg sušvelnina viską... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 15:56)
va dėl jų labiausiai ir norėjau nuomonės. Nes nelabai dar suprantu (vis dar) kada foto važiuoja. Nes šiuo atveju laiktų tas sriegis sukelia tarsi važiavimo šonan įspūdį, juk nėra lygiagrečios linijos, ypač foto apačioj.. Sakai nevažiuoja foto?

As kadangi irgi visai zalia biggrin.gif tai man niekas niekur nevaziuoja, o laiptukai sudaro ritma, kuris atveda prie vaiko.
Atsakyti