Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 31, 08:16)
jis negalvoja isvis.. neduota  biggrin.gif
vsio griesnikes,ate.. islaikykit itampa kaip priklauso,i mases nepasiduokit ,kad ir kaip ten dregna ir slydu  lotuliukas.gif

Žinoma negalvoju. O kam . Jug aplinkui tieg daug galvojančiu ir siūlančių padėt pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:21)
Nu gerai gerai, FrigidnaS sutinki but mano meiluziu? bigsmile.gif

greit į spalnią nedorovingoji su tokiais pasiūlymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paimk jį taip ,kad net uzmirstu savo varda
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 08:21)

blink.gif O kada aš sakiau kad ieškau meilužės. Aš jug frigidnas biggrin.gif . Man patinka pati sekso tema, o ne "pergalių" siekimas. Tai labai skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 08:23)
greit į spalnią nedorovingoji su tokiais pasiūlymais biggrin.gif

negaliu, ten per daug megstanciu gprupini, o as kukli, dorovinga, geriau cia aktu saleje, ant galines eiles lotuliukas.gif , mesta dlia pozelujev lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 08:26)
blink.gif  O kada aš sakiau kad ieškau meilužės. Aš jug frigidnas  biggrin.gif  . Man patinka pati sekso tema, o ne "pergalių" siekimas. Tai labai skirtingi dalykai.

Jo as suprantu suprantu vargselis console.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Paimk jį taip ,kad net uzmirstu savo varda

Burbanti, negaliu schmoll.gif , as net vyro nuogo gi nemacius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 08:26)
negaliu, ten per daug megstanciu gprupini, o as kukli, dorovinga, geriau cia aktu saleje, ant galines eiles lotuliukas.gif , mesta dlia pozelujev lotuliukas.gif

hmmm... g.gif seksas višoje vietoje, salėje galinėje eilėje rolleyes.gif . Kaip priminė paauglystę.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:26)

biggrin.gif Buciniai tai buciniai ,o ka darysi toje galineje eileje ,kai jis svelniai prades glostyti ,savo stipriomis vyriskomis rankomis, tavo prisirpusias ir cinamonu kvepiancias krutis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:26)
blink.gif  O kada aš sakiau kad ieškau meilužės. Aš jug frigidnas  biggrin.gif  . Man patinka pati sekso tema, o ne "pergalių" siekimas. Tai labai skirtingi dalykai.

tipo mėgsti pakalbėt o ne daryt? lotuliukas.gif
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:27)
Papildyta:
Jo as suprantu suprantu vargselis console.gif

tai ten tik bučiuotis, a daugiau nieko nedarysit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:27)

Burbanti, negaliu schmoll.gif , as net vyro nuogo gi nemacius biggrin.gif

O tu kadanors paprasyk vyro ,kad nuimtu tau nuo akiu uzrista silkine skarele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:28)
biggrin.gif  Buciniai tai buciniai ,o ka darysi toje galineje eileje ,kai jis  svelniai  prades glostyti ,savo stipriomis vyriskomis rankomis, tavo prisirpusias ir cinamonu kvepiancias krutis?  biggrin.gif

Liežuviu lengvai perbrauks per kaklą, krinstels ausytę.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 08:28)
hmmm...  g.gif  seksas višoje vietoje, salėje galinėje eilėje  rolleyes.gif . Kaip priminė paauglystę.

A kas blogai? bigsmile.gif geriau kaip senoliai po kaldra ir tamsoj? Nu tu apsispresk pagaliau gal a? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 03 30, 22:34)
1. Ne visada ir ne visuos kraštuos žmonės pagal bažnyčią gyveno. Paprasti žmonės liko ištikimi savo šaknims kurias gamta davė.  4u.gif
2. Kiti neturi auginti bet padėt ar bent netrukdyti tikrai gali. O ką ar geri pagelbiniai sugulovai labai jau trukdo vaikam augti? g.gif

1. Klausimas buvo ne apie tai.
2. Vadinasi, gamtos desnius jus jau cia netaikote, o apeliuojate i humanizma, o tai jau mastancio zmogaus ismislas, beje apie meile artimam skelbe tas pats Kristus, uz ka galva ir padejo mirksiukas.gif

Sugualovtam anot jusu gamtos desniui, tuos vaikus privalo sunaikinti, jei vadovautis gamtos desniais, tai kur testinumas ju taikyme? Kai patogu juos taikote, kai ne, nebe... Jusu gamtos teorijoje atsirado didele spraga, kuri parodo jos neveiksnuma. Velgi tikiuosi suvokiat, kad jusu teorija ir gamtos desniai tai netapatu. Todel, is anksto buciau dekinga, kad kalbetumete vien savo vardu, o ne ode gamtai rasytumete, kokia ji sauni ir puiki. Niekas negincija gamtos isminties, problema yra su jusu poziuriu i ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 kovo 2011 - 08:36