Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 09:29)
tipo mėgsti pakalbėt o ne daryt? lotuliukas.gif

Ne ,ne ..mes ,.moterys ,megstam ne kalbancius vyrus ,o gerai mus pakedenancius ,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 08:29)
tipo mėgsti pakalbėt o ne daryt? lotuliukas.gif

Daryt irgi mėgstu, bet ne su visom. Va toks va aš išrankus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:30)
Liežuviu lengvai perbrauks per kaklą, krinstels ausytę.... biggrin.gif

O tu gi neapsiribosi tik svelniu glostymu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:30)
O tu kadanors paprasyk vyro ,kad  nuimtu tau nuo akiu uzrista silkine skarele  biggrin.gif

Burbanti neprovokuok, cia forumas viesas, nes slaptazodzio nera, ir isvis negadink man davatkos ivaizdzio lotuliukas.gif , nes matai kas darosi, kai prasizioju, FrigidnaS iskart i krumus dejo, kai tik pasiuliau lotuliukas.gif , baisiau uz davatka gali buti, tik SMeni dvatka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 08:31)
A kas blogai? bigsmile.gif  geriau kaip senoliai po kaldra ir tamsoj? Nu tu apsispresk pagaliau gal a? unsure.gif

Jokių būdu neblogai. Tiesiog tokia nostalgija užpolūdo.
Ką ten spresti. Aš ne šuniukas - pašauktas neatbėgu.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:32)
Daryt irgi mėgstu, bet ne su visom. Va toks va aš išrankus  verysad.gif

davatka tu koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 08:34)
Jokių būdu neblogai. Tiesiog tokia nostalgija užpolūdo.
Ką ten spresti. Aš ne šuniukas - pašauktas neatbėgu.

Aisku, tai ant kaulu irgi nepuoli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:34)
Burbanti neprovokuok, cia forumas viesas, nes slaptazodzio nera, ir isvis negadink man davatkos ivaizdzio lotuliukas.gif , nes matai kas darosi, kai prasizioju, FrigidnaS iskart i krumus dejo, kai tik pasiuliau  lotuliukas.gif , baisiau uz davatka gali buti, tik SMeni dvatka lotuliukas.gif

Tuoj mes tave atvesim i tikros moters kelia biggrin.gif Davatka buti kiekviena gali ,o va ta ,kuri savo rojaus vartus atveria ne tik savam vyrui -sitas varijantas tik stipriu nervu moterims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 08:34)
davatka tu koks lotuliukas.gif

Tsss, negadink jam imidzo, jis to neistvers lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:32)
O tu gi neapsiribosi tik svelniu glostymu?  biggrin.gif

Niekad tuo neapsiribodavau. Bet čia ne vieta detalėm. Kas norės detalių nueis į miegamą. Kam gadinti tokį nuostabų širšių zyzimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:37)
Tuoj mes tave atvesim i tikros moters kelia  biggrin.gif  Davatka buti kiekviena gali ,o va ta ,kuri savo rojaus vartus atveria ne tik savam vyrui  -sitas varijantas tik stipriu nervu moterims  biggrin.gif

Kche kche kche, zinovas davatku atsirado lotuliukas.gif , ne gal as vis tik prie davatku ka?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:37)
Tsss, negadink jam imidzo, jis to neistvers lotuliukas.gif

Ne ,ne ,merginos ,as manau ,kad jis yra vyras ,kurio rankose sutirptu kiekviena moteris .Nes tik tokie vyrai nesiskelbia ir nepasakoja koks pas juos didelis pasididzaivimas biggrin.gif Frigidnas nesiskelbe .Tai reiskia ,kad jis gali parodyti kelia i zveigzdes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:38)
Niekad tuo neapsiribodavau. Bet čia ne vieta detalėm. Kas norės detalių nueis į miegamą. Kam gadinti tokį nuostabų širšių zyzimą biggrin.gif

Issilaisvinkim nuo strereotipu ,mums gi ne 16'lika ,o vienas kitas banas ...nu ar cia beda didele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 kovo 2011 - 08:40