Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus, bet turiu pastovų meilužį seksui

QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 09:39)
Ne ,ne ,merginos ,as manau  ,kad jis  yra vyras ,kurio rankose sutirptu kiekviena moteris .Nes tik tokie vyrai nesiskelbia ir nepasakoja koks pas juos didelis pasididzaivimas  biggrin.gif  Frigidnas nesiskelbe .Tai reiskia ,kad  jis gali parodyti kelia i zveigzdes  biggrin.gif

tai čia nesiskelbia,gal spalnioj apie viską ir visaip lotuliukas.gif
a į spalnią davatkom negalima ,aparpuolis bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 08:34)
davatka tu koks lotuliukas.gif

nu gal ne davatka, tik Frigindnas biggrin.gif
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 08:36)
Aisku, tai ant kaulu irgi nepuoli biggrin.gif

Kaip pirštu į akį tongue.gif
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 08:37)
Tsss, negadink jam imidzo, jis to neistvers lotuliukas.gif

Kokio imidžo. Kur jį reikia formuoti. Aš galvojau čia reikai savo nuomonę reikšti. O pasirodo čia kaip seime reikia imidžą formuoti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 09:41)

Issilaisvinkim nuo strereotipu ,mums gi ne 16'lika ,o vienas kitas banas ...nu ar cia beda didele  biggrin.gif

burbanti provokuoji kad užbanintų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:38)
Kche kche kche, zinovas davatku atsirado lotuliukas.gif , ne gal as vis tik prie davatku ka?? bigsmile.gif

Tada reiks man su tavimi uzsiimti ,pradesime nuo svelniu pasibuciavimu lotuliukas.gif Jei moteris+moteris ,tai cia ,as manau ,visai joks ne istvirkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 kovo 2011 - 08:44
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:37)
Tuoj mes tave atvesim i tikros moters kelia  biggrin.gif  Davatka buti kiekviena gali ,o va ta ,kuri savo rojaus vartus atveria ne tik savam vyrui  -sitas varijantas tik stipriu nervu moterims  biggrin.gif

Matai dar bus viena beda, kai nueisiu i miegamaji ir eisiu nedoros keliu, mano koleges davatkos, ateis gelbeti sielos-paklydeles, o ten jau yra moderatoriai, tai zinai ir konkurencija sudarysim..... ir savo siela prazudysim..... ir nesupratingi moderatoriai uzbanins...., gal tiek to pasiliksiu cia ir ramiai davatkausiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 03 31, 09:42)
burbanti provokuoji kad užbanintų bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ne pirmas kartas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:43)
Tada  reiks  man su tavimi uzsiimti ,pradesime nuo  svelniu pasibuciavimu    lotuliukas.gif  Jei moteris+moteris ,tai cia ,as manau ,visai jos ne istvirkimas

Jau sėdžiu pirmoje eilėje ir stebiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 09:41)
Ne ,ne ,merginos ,as manau  ,kad jis  yra vyras ,kurio rankose sutirptu kiekviena moteris .Nes tik tokie vyrai nesiskelbia ir nepasakoja koks pas juos didelis pasididzaivimas   biggrin.gif  Frigidnas nesiskelbe .Tai reiskia ,kad  jis gali parodyti kelia i zveigzdes   biggrin.gif

Burbanti, ale tu ir ismintinga, ne vien protinga biggrin.gif
Ditirambu giedojimas pirmoje eileje, kvailos tos, kurios galvoja, kad kelias eina per skrandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 kovo 2011 - 08:46
QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 09:43)
Matai dar bus viena beda, kai nueisiu i miegamaji ir eisiu nedoros keliu, mano koleges davatkos, ateis gelbeti sielos-paklydeles, o ten jau yra moderatoriai, tai zinai ir konkurencija sudarysim..... ir savo siela prazudysim..... ir nesupratingi moderatoriai uzbanins...., gal tiek to pasiliksiu cia ir ramiai davatkausiu unsure.gif

Kad ir ten banina lotuliukas.gif jau isbandyta
Papildyta:
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:44)
Jau sėdžiu pirmoje eilėje ir stebiu  bigsmile.gif

Va ,va ..vyrams tik ir padavai dvi moteris ...su viena jus apsidirbkit kaip reikiant pirma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 03 31, 09:44)
Burbanti, ale tu ir ismintinga, ne vien protinga  biggrin.gif
Ditirambu giedojimas pirmoje eileje, kvailos tos, kurios galvoja, kad kelias eina per skrandi.

Tikrai jau taip . Vyra reikia laikyti pustusciu skrandziu ir pilnu noru smagiai pasivartyti .Paziurekite patys -meiluziai niekada neprisiryja pries pasivartymu, jie dazniausiai lengvai uzkanda kavinese pries zaidimus biggrin.gif
O zmonos -vyras pro duris , oten jau garuoja triju patiekalu vakariene .Tai kokio svaigulio jos reikalauja,kai pacios perseria vyrus kaip kiaules ruosiamas skerdimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 kovo 2011 - 08:50
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 09:48)
Kad ir ten banina  lotuliukas.gif  jau isbandyta

burbanti,ką ten spalnioj pridirbai kad i ten užbanino lotuliukas.gif pasitusinai nuo dūšios,nedorele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 03 31, 08:48)
1.Va ,va ..vyrams tik ir padavai dvi moteris ...su viena jus  apsidirbkit kaip reikiant  pirma  biggrin.gif
Papildyta:

2.Tikrai jau taip . Vyra reikia laikyti  pustusciu skrandziu ir pilnu noru smagiai pasivartyti  .Paziurekite patys -meiluziai niekada neprisiryja pries pasivartymu, jie dazniausiai  lengvai uzkanda kavinese pries  zaidimus  biggrin.gif
O zmonos -vyras pro duris , oten jau garuoja triju patiekalu vakariene .Tai kokio svaigulio jos reikalauja,kai  pacios perseria vyrus kaip kiaules ruosiamas skerdimui?

1. Sunku mum vojeristam. sad.gif
2. Niekad nepagalvojau. Bet logikos tikra daug tame yra. Sotus vyras kaip taisyklė apie seksa nenoriai galvoja. Tada noras tik nusnūst atsiranda. Hmm... Tai štai kodėl aš pastoviai alkanas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 31, 09:56)
1. Sunku mum vojeristam. sad.gif
2. Niekad nepagalvojau. Bet logikos tikra daug tame yra. Sotus vyras kaip taisyklė apie seksa nenoriai galvoja. Tada noras tik nusnūst atsiranda. Hmm... Tai štai kodėl aš pastoviai alkanas  bigsmile.gif

protingą žmoną turi lotuliukas.gif
Atsakyti