Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Juozo Grušo meno vid.mokykla

Šiandien buvom pastatyti prieš faktą,kad tikyba privaloma doh.gif Lyg ir ne katalikiškos pakraipos mokykla,o meno.Lyg ir bažnyčia atskirta nuo valstybės.Bet gal nuo švietimo ne? g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Negalime pasirinkti tarp Juozo Gruso Ir Ryto mokyklu.
Gal galėtų dabartinių baigiamųjų klasių mamytės parašyti apie turimas mokytojas? Noriu kažkiek informacijos surinkti dėl kitų metų prašymo, pas kurią mokytoją norėtume patekti. Idomu, ar bureliu papildomu yra, kaip kainos? Kiek siemet isleidziate sioje mokykloje per menesi?
Iš anksto dėkui

Atsakyti
Rytas neturi koridorių vaikams per pertrauką pajudėt.Vaikai visą laiką klasėje.Būrelių yra,kai kurie nemokami.Bet daug rinkliavų remontams,baldams ir t t.
Gruše būreliai du-choras ir keramika.Abiejose mokyklose yra prailginta grupė.Dailės klasėje yra mokestis.Neatsimenu,kiek.
Bet patarčiau rinktis ne mokyklą,bet mokytoją.
Mano patirtis tokia,kad geriausiai Ivanausko progimnazijoj.Mažiukę leisiu tik ten.
Atsakyti
Gruso mokykloje yra ir kiti bureliai, pasidomekit ju internetiniame puslapyje.Daile mokestis 15 lt.men.Prailgintos grupes jau nera.Siaip esu patenkinta sia mokykla, manau visad visko pasitaiko kiekvienoje mokykloje.Labiausiai reiktu rintis mokytoja.Vienas dalykas Gruse, kad labai prasta vrtuve, o ir kainas uzsikele nenormalais.
Atsakyti
QUOTE(saulelydis:) @ 2013 09 20, 21:49)
Gruso mokykloje yra ir kiti bureliai
Mums pasiūlė tik tuos du.Bet dainavimą tik turintiems duomenų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 20, 21:36)
Rytas neturi koridorių vaikams per pertrauką pajudėt.Vaikai visą laiką klasėje.Būrelių yra,kai kurie nemokami.Bet daug rinkliavų remontams,baldams ir t t.
Gruše būreliai du-choras ir keramika.Abiejose mokyklose yra prailginta grupė.Dailės klasėje yra mokestis.Neatsimenu,kiek.
Bet patarčiau rinktis ne mokyklą,bet mokytoją.
Mano patirtis tokia,kad geriausiai Ivanausko progimnazijoj.Mažiukę leisiu tik ten.

dekui Jums smile.gif
Papildyta:
dekui visoms smile.gif
Atsakyti
Laba visoms,
Gal galėtų atsiliepti dabartinių ketvirtokėlių mamytės. Mes nuo rugsėjo einame į pirmą klasę. Norėčiau sužinoti kurios mokytojos bus ir atsiliepimų apie jas.
Maniškė daugiau tiksliukė. Tikriausiai geriau būtų patekti ne į meninės pakraipos klasę.
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gruso mokykla viena didziausiu Kaune. Didziulis triuksmas per pertraukas kasdienybe. Be to, bendruomenes nera jookios. Labai oficiali, salta atmosfera. Jokiu tradiciju. Elementariu svenciu sioje mokykloje nemini, nebent atskiros klases. Nors paruosimas tikrai geras, mokytojai geri. Tai stai ko kam reikia:-)
Atsakyti
Per atvirų durų dieną direktorė minėjo, kad planuojamos 3 pirmokėlių klasės. Mokytojos: Zita, Loreta ir dėl trečios mokytojos vyksta derybos- kol kas neaišku unsure.gif Mokykla didžiulė, mokosi apie 1 tūkstantis mokinių, pirmokėliai būna pirmame aukšte (nesimaišo su dičkiais). Mano įspūdis- tai gera mokykla meninės pakraipos vaikams, didelė įvairių meninių užsiėmimų pasiūla, mokytojai ir atsidavę daugiau šiai krypčiai. Labai nustebino galerijoje eksponuotų darbelių paroda, kai kurie jų- tikri šedevrai!
Atsakyti
QUOTE(indrusele21 @ 2014 03 06, 18:50)
Gruso mokykla viena didziausiu Kaune. Didziulis triuksmas per pertraukas kasdienybe. Be to, bendruomenes nera jookios. Labai oficiali, salta atmosfera. Jokiu tradiciju. Elementariu svenciu sioje mokykloje nemini, nebent atskiros klases. Nors paruosimas tikrai geras, mokytojai  geri. Tai stai ko kam reikia:-)

Atleiskit, bet "suskėlėt" visišką nesamonę.... blink.gif Mano jau antra dukra šią mokyklą
lanko, o trečią čia leist planuojam.... Šventės čia nerealios, bent jau pradinukams...Pvz., adventiniai vakarai - koncertai (NE klasėse, salėje) yra tikrai aukšto lygio, net nelygintini su dažnai vaikų kolektyvuose pasitaikančiomis "tralialiuškėmis".... Būrelių irgi visokių pasiūlyt gali, ruošiami šokių koletyvia (šiemet atrankoj į dainų šventę dalyvaus), baseinas šalia - pradinukų net pamokas su baseino grafiku paderina.... Žodžiu, tikrai negaliu nė vieno blogo žodžio pasakyt..... Mano akimis žiūrint, thumbup.gif mokykla...
P.s. paruošimas tikrai geras - kai dukra į Jėzuitus stojo (ir įstojo blush2.gif ), nereikėjo jokių korepetitorių, o vat iš Mašioto mokyklos, žinau, daugelis pas korepetitorius ėjo...
Atsakyti
QUOTE(Leda @ 2014 03 13, 15:27)
Atleiskit, bet "suskėlėt" visišką nesamonę.... blink.gif Mano jau antra dukra šią mokyklą 
lanko, o trečią čia leist planuojam.... Šventės čia nerealios, bent jau pradinukams...Pvz., adventiniai vakarai - koncertai (NE klasėse, salėje) yra tikrai aukšto lygio, net nelygintini su dažnai vaikų kolektyvuose pasitaikančiomis "tralialiuškėmis".... Būrelių irgi visokių pasiūlyt gali, ruošiami šokių koletyvia (šiemet atrankoj į dainų šventę dalyvaus), baseinas šalia - pradinukų net pamokas su baseino grafiku paderina.... Žodžiu, tikrai negaliu nė vieno blogo žodžio pasakyt..... Mano akimis žiūrint,  thumbup.gif mokykla...
P.s. paruošimas tikrai geras - kai dukra į Jėzuitus stojo (ir įstojo blush2.gif ), nereikėjo jokių korepetitorių, o vat iš Mašioto mokyklos, žinau, daugelis pas korepetitorius ėjo...

PRITARIU VISU 100 % apie mokykloje vykstancias sventes.ir siaip daug visko papildoami,eskursijos,adventiniai vakareliai klaseje,poto bendrai,pasiruosimas kaledoms.Aisku kas liecia mokslus taip pat paleisti vadeliu negali,nes ima griestai!!!!.taip kad tikrai nenusivylem kad leidom vaiak i mokykla.Daiels bureliai,labai graziu darbeliu padaro.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 20, 21:36)

Tikiuosi, kad šitoj mokykloj daug kas pasikeitė..nes baigiau šią mokyklą. Aš saviškius vedu i Grušo mokyklą..man patinka šita mokykla. Tiesa ir joje matau du didelius minusus unsure.gif 1. Maistas mokykloje. 2. Privalomos šokių pamokos. Niekada negalvojau, kad šokiai gali būti minusas, bet pasirodo, kad gali doh.gif Šokių mokytoja iš tokio gražaus užsiėmimo padariusi katorga vaikams blink.gif
Atsakyti