Keista apie anglistes skaityt
Na, gal tik maniskiui pasiseke, bet turi tikrai labai stipria angliste. Pas ja mokantis jokiu papildomu uzsiemimu nereikia. O ir siaip neblogi mokytojai. Kazkaip didesniu nusiskundimu neturiu. Tik daile nusibodo, bet kadangi papuole i dailes klase (tuo metu ne galvoj ta daile buvo, svarbu mokytoja gera). Bet butent del anglu mokytojos nenori pereit i kita klase, kur nebutu dailes.

O kokia nuomonė apie mokyklos psichologę?
QUOTE(Germinė @ 2012 11 16, 10:34)
O kokia nuomonė apie mokyklos psichologę?
Man patiko, jei apie ta pacia kalbam. Jei norisi daugiau, galiu i a.z.
QUOTE(Pastaba @ 2012 11 20, 17:08)
Man patiko, jei apie ta pacia kalbam. Jei norisi daugiau, galiu i a.z.
norisi 
o kodėl až?

QUOTE(Germinė @ 2012 11 20, 18:22)
Nes gal nenoriu viesai pasakot savo problemeliu

QUOTE(karapuzike @ 2012 12 03, 15:14)
Mes palikom šią mokyklą ir mums nebereikia
O kodėl palikot? 
QUOTE(Germinė @ 2012 12 03, 16:19)
vaiko psichologinės problemos , kurios kilo dėl šios mokyklos...
ilgai ir daug vardinti.
Nerekomenduosiu šios mokyklos niekam
Bet ir neatkalbėsiu - yra kam patinka.
QUOTE(karapuzike @ 2012 12 03, 15:21)
vaiko psichologinės problemos , kurios kilo dėl šios mokyklos...
ilgai ir daug vardinti.
Aš turiu laiko skaityti ilgai ir daug vardinti.

QUOTE(Germinė @ 2012 12 03, 16:26)
turite jau problemų ?
Mano patirtis parodė, kad jos ne mažės, o tik didės.... todėl keiskit mokyklą kuo greičiau.
Jei norite - į AZ . Gal net problemos tokios pat...
viskas prasidėjo nuo siusiojimo į lovą, po to pradėjo ir į kelnes, ir kakojimas...
Paskiau vaikas užsidarė savyje. Atrodo linksma viskas tvarkoj. o vos tik paklausus apie mokylą ji sustingsta, akys pasidaro didele ir į klausimus atsakinėja tik Taip arba Ne. Matosi, kad kažko bijo... Nepavyko išklausti konkrečiau kas ten jai buvo blogai.. vienintelį ką išspaudžiau, tai kad tuoletai skylės su pėdomis šone... amžinai dvokia ir yra apdaryti... ji negalėjo perlipti per save ir ten eiti... Net aš ten nuėjusi tik iš bėdos eidavau...
Paskutinis lašas, kai vaikui po ligoninės pasakius, kad rytoj eis į mokyklą - vaikas apsiverkė, kad nenori, kad mama buk gera nevesk. Tai nebeleidau
suradom mokyklą, kur mergaitė eina su dideliu noru. Dar tik 1 diena, bet jau pilna įspūdžių, turi draugę, o paklausus ar negaila senos mokyklos tik sustingsta ir purto galvą
QUOTE(karapuzike @ 2012 12 03, 15:30)
Paskutinis lašas

O kur išėjot?
Ir nemanau,kad reikia kalbėti až - tegul skaito,tegul žino.Tegul nors kažkieno vaikai išvengia tokių išgyvenimų
QUOTE(Germinė @ 2012 12 03, 16:41)

O kur išėjot?
Ir nemanau,kad reikia kalbėti až - tegul skaito,tegul žino.Tegul nors kažkieno vaikai išvengia tokių išgyvenimų
Centre prie darbo
Senamiesčio progimnazija
Kai mokyklos psichologė atsisakė dirbti su vaiku,nes įžvelgė rimtas net ne psichologines,o jau psichiatrinio gydymo reikalaujančias problemas,gavom siuntimą iš šeimos gydytojos.Ir psichiatrė ir psichologė vieningai patvirtino,kad tiek su manim,tiek su sūnumi viskas gerai,o va jų kolegė labai nekompetetinga ir perkėlinėja atsakomybę ant kitų