QUOTE(bigsmile @ 2011 03 31, 20:15)
As nesuprantu, ko zmones tu nauju taip isikabine ir del ju kainu dejuoja. Gal as jau tiek prisirisus prie savo gyvenamosios vietos buvau, kad nei vienas matytas naujas ekonomines klases butas nebutu itikes, todel ir nusipirkom tame paciame sename name. Nes pirkti nauja, tik del to kad sildymas pigesnis, tai visiska nesamone kai toks kainu skirtumas... o dar daznai tas naujas tokioje vietoje, kad be normalios infrastrukturos... arba namas kur nors isigrudes, kad pries langus matytumei ne zalia medi, o puspliki ziovaujanti kaimyna.
As taip pat nesuprantu. Tie nauji namai pastatyti "antj uoko" . Paziuresime kas su jais bus po kokiu 20m. kai jau dabar po 2 m. gyvenimo naujakuriai skundziasi suskilusiomis sienomis, apledejusiais langais ir pro grindjuostes svilpianciu veju. Man labai patiko vieno tokio gyventojo posakis " Mes busime pirmieji, kurie neismokeje busto paskolos imsime paskola rekonstrukcijai ".

Bet cia kiekvienam pagal skoni ir poreikius

O apie kaina nenoriu net komentuoti. Mano drauge, gyvenanti perkunkiemyje, sako , kad jai geda prisipazinti kokiame rajone gyvena

Siap tai liudna