Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos, diskutuojam toliau

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 11:03)
Kaip ir Baltarusijos atominė Vilniaus pašonėje.

Siaip jau 2012 m. pasaulio pabaiga biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(donaa @ 2011 04 01, 11:10)

lotuliukas.gif niu rimts, kaip apie tai nepagalvojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 01 balandžio 2011 - 10:14
QUOTE(donaa @ 2011 04 01, 11:10)

doh.gif kaip gi galėjau pamiršti biggrin.gif Bet aš kažkaip tikiu, kad bent jau mūsų rajono ji nepalies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 11:14)
doh.gif kaip gi galėjau pamiršti biggrin.gif Bet aš kažkaip tikiu, kad bent jau mūsų rajono ji nepalies biggrin.gif

Atsižvelgiant į visu anksčiau pastebėtus "nostradamiškus" gebėjimus, nedrįstu tuo abejoti.
Bet, deja, NT kaina ko gero kris ir jūsų rajone dėl aplinkui beviltiškai sugadintos infrastrūktūros.
Nors iš kito spusės, NT pasiūla ko gero bus drastiškai sumažėjusi, tai gal tada NT kaina nekris.
Nors, vėl iš kitos pusės, neaišku, ar paklausos iš viso bus likę nors vienas vienetas, tai ko gero visgi NT kaina dar kris.

Velnias, kaip čia dabar neapsigavus. Ryšium su artėjančia pasaulio pabaiga - NT reikia parduoti ar pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 01 balandžio 2011 - 10:28
O kur čia leisk paklaust tie mano nostradamiški gebėjimai? biggrin.gif Vienintelis tik apie kainų kritimą. Kas čia daugiau? Nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 01, 09:48)
na as negyvenu tuo "kas butu, jeigu butu"  rolleyes.gif
del saves as nebijau smile.gif

mastant ir gyvenant tik mintimis, kad bus, jeigu bus, tai isvis tada iseina, kad saugiausia nieko nedaryti, nieko nepirkti ir atsisedus ant palanges laukti 2012 metu su visa pasaulio pabaiga rolleyes.gif

QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 01, 10:08)
Nu tuoj jau pradesim NT kainas sieti su ledynu tirpimu ir globaliniu atsilimu  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jūs čia be blevyzgų ir lelekinimų gebate kažką dar parašyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 12:03)
O jūs čia be blevyzgų ir lelekinimų gebate kažką dar parašyt? g.gif

Na cia juk moterys diskutuoja. smile.gif Beje del to galvojimo, kas butu jeigu butu, nei vienas investuotojas neinvestuoja neapgalvojes visu blogiausiu variantu. Na manau, per siuos metus mes pamatysim kas atsitiks su NT rinka, kilimu, kritimu ir pan. Nes nemazai pokyciu nusimato.
1. Progresinius mokescius ir NT mokesti ives, nes vyriausybe pazadejo grazinti pensijas i prieskrizini laikotarpi,kaip Jus manot is ko surinks pinigu i biudzeta? ogi is nauju mokesciu.
2. Dar vienas istatymas fizinio asmens bankrotas, nesiulys bankai imti paskolos be pradinio inaso.
3. ECB pakels palukanas (kurios keis paskolu isdavimo salygas)
4. LB pirmininkas pasikeite, o kaip sakant nauja sluota kitaip sluoja.

Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 04 01, 12:33)
Beje del to galvojimo, kas butu jeigu butu, nei vienas investuotojas neinvestuoja neapgalvojes visu blogiausiu variantu.

Tie, kurie bankrutuoja - suprantu apgalvojo ir prisiėmė bankroto riziką.
Ve tik įdomu dėl tų, kurie bankroto ar kokios krizės paveikti sau galą pasidaro - jie irgi visą tą scenarijų, įskaitant ir tragišką baigį, iš anksto apgalvoja? g.gif

Man tik vis dar įdomu - Jazminuota, Subjektyvi, ko jūs šioje temoje "mirkstate"? Koks asmeninis susidomėjimas ar dvasinės kančios jus čia laiko?

Mane tai žinau kas kankina - ta proga skaitinėju ir blevyzgoju. Gal pavyks tą nepasitenkinimą numarinti ir ramia sąžine įvykdyti "investiciniu požiūriu" nu visiškai pravalinį sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2011 04 01, 12:55)
Man tik vis dar įdomu - Jazminuota, Subjektyvi, ko jūs šioje temoje "mirkstate"? Koks asmeninis susidomėjimas ar dvasinės kančios jus čia laiko?

Ach tas bobiskas smalsumas..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 03 31, 20:15)
As nesuprantu, ko zmones tu nauju taip isikabine ir del ju kainu dejuoja. Gal as jau tiek prisirisus prie savo gyvenamosios vietos buvau, kad nei vienas matytas naujas ekonomines klases butas nebutu itikes, todel ir nusipirkom tame paciame sename name. Nes pirkti nauja, tik del to kad sildymas pigesnis, tai visiska nesamone kai toks kainu skirtumas... o dar daznai tas naujas tokioje vietoje, kad be normalios infrastrukturos... arba namas kur nors isigrudes, kad pries langus matytumei ne zalia medi, o puspliki ziovaujanti kaimyna.

As taip pat nesuprantu. Tie nauji namai pastatyti "antj uoko" . Paziuresime kas su jais bus po kokiu 20m. kai jau dabar po 2 m. gyvenimo naujakuriai skundziasi suskilusiomis sienomis, apledejusiais langais ir pro grindjuostes svilpianciu veju. Man labai patiko vieno tokio gyventojo posakis " Mes busime pirmieji, kurie neismokeje busto paskolos imsime paskola rekonstrukcijai ". doh.gif mirksiukas.gif Bet cia kiekvienam pagal skoni ir poreikius biggrin.gif O apie kaina nenoriu net komentuoti. Mano drauge, gyvenanti perkunkiemyje, sako , kad jai geda prisipazinti kokiame rajone gyvena unsure.gif Siap tai liudna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedretit @ 2011 04 01, 13:14)
As taip pat nesuprantu. Tie nauji namai pastatyti "antj uoko" . Paziuresime kas su jais bus po kokiu 20m. kai jau dabar po 2 m. gyvenimo naujakuriai skundziasi suskilusiomis sienomis, apledejusiais langais ir pro grindjuostes svilpianciu veju. Man labai patiko vieno tokio gyventojo posakis " Mes busime pirmieji, kurie neismokeje busto paskolos imsime paskola rekonstrukcijai ".  doh.gif  mirksiukas.gif Bet cia kiekvienam pagal skoni ir poreikius biggrin.gif O apie kaina nenoriu net komentuoti. Mano drauge, gyvenanti perkunkiemyje, sako , kad jai geda prisipazinti kokiame rajone gyvena  unsure.gif  Siap tai liudna schmoll.gif

o jus manot, kai tie senieji pastatyti, kai buvo nauji, neturejo defektu? turejo, tik per laika zmones susiremontavo visus sienu plysius, buna kad ir senos statybos vis dar vaiksto sienos. PVZ mes nuomojames 1991m statybos buta, palei lauko sienine puse apacioje vejas pucia, nors ir tvarke vasara siules,tik dar blogiau padare. Pelesis lubu kampucius,ties laukinem sienom, apemes, o apie garso izoliacija as patyliu. O dar sildymas 2-3k didesnis. Tai nereikia cia lialia apie senu namu privalumus
Atsakyti