Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Grizau as namo, vaikas, tik susigedijo manes sad.gif , bet po keliu minuteliu vel buvo mano wub.gif . papuka prisimine tik namie. Bet vyras pasiule pabandyti uzrist kuom nors ir neduoti. Na pagalvojau , kad pabandysiu, patempsiu laika, paziuresiu, kaip cia mudvi jausimes.
Pakele mazoji bliuzele, o ten pilkas salikas uzmuturiuotas. O as sakau :" neraa", o mano vargsiuke tokiu plonu balseliu irgi sako " neeeeeea" ir taip kelis kartus. Kai ejom miegoti, tai trynesi visaip kol uzmigo. Miegojo neramiai vis virkciojo per miegus sad.gif , o 7 ryto teko sildyt karve piena, nes baisiai verke. Pagere to pienuko ir vel uzmigo porai valandu.
Tai va, man buvo labai bloga( ir ne tik man), as niekaip nesuprantu, kodel turiu ja virkdyt, keltis sildyt karves pieno, kai dar turiu savo. Kai mums taip gerai sekdavosi miegoti. As net nezinojau kaip man su ja elgtis g.gif , zodziu kazkaip viskas svetima, nepriimtina. Ir supratau - NU DAR NEPASIRUOSE MES ABI biggrin.gif
Istraukiau as, papa ir sakau: " Tute, nori?" Nu tai mano atzala suspurdejo is dziaugsmo ir nuostabos,prilipo prie manes, kaip lapas prie....ir neeeeeera mano vaiko....tyla, ramyyyybe, taika ir meile wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
fantastika... wub.gif net asara ispaudziau...ir as maitinsiu, kol leliukas pats atsisakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 14, 14:47)
o dieve ir as apsizliumbiau,tvarkele wub.gif ,negi manes tas pats laukia doh.gif

Meduza, o tu dar maitini? Matau jau ir antro laukiesi?
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 14, 14:53)
ir laukiuos ir maitinu blink.gif mat gerajinia wink.gif neisivaizduoju,kaip atpratinti meda nuo papo,ji nieko daugiau nemoka ..nenori..tik papa doh.gif

Įsivaizduoju, kaip tau sunku ohmy.gif O jei dar Medutė nieko daugiau nevalgo? Vargelis vargelis, bet teks kažkaip atjunkyt, nes tą kitą leliuką nuskriausit...Bent jau visose knygose taip rašoma...O ir pačiai du lialus iš savęs maitinti ohmy.gif sveikatos aišku nepriduoda...
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 12:08)
Nu tai mano atzala suspurdejo is dziaugsmo ir nuostabos,prilipo prie manes, kaip lapas prie....ir neeeeeera mano vaiko....tyla, ramyyyybe, taika ir meile wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif

Man irgi ašaros byrėjo, kai pirmą vakarą po metų maitinimo nebemaitinau... sad.gif
Tik tiek geriau pasisekė, kad mažoji ramiai į viską sureagavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 14, 16:53)
ir laukiuos ir maitinu blink.gif mat gerajinia wink.gif neisivaizduoju,kaip atpratinti meda nuo papo,ji nieko daugiau nemoka ..nenori..tik papa doh.gif

ohmy.gif Meduza, SVEIKINU TAVE LABAI, jei ne Vobla, buciau ir nepastebejusi doh.gif Nu jus saunuoliai thumbup.gif
O kas del maitinimo, tai prisimenu, yra viena mamyte - Irena. Tai ji ir laukesi ir maitino. Tada dar klausinejo visu, kas kaip ir kada. Siulau tau su ja pabendrauti ta tema. Irena dazniau buna chate. Bet galima jai i asmenine parasyti.
Papildyta @ [mergetime]1087236788[/mergetime]
Va cia galima rasti Irenos koordinates
Papildyta @ [mergetime]1087236807[/mergetime]
http://www.supermama...?showtopic=2910
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 14, 12:08)
Ir supratau - NU DAR NEPASIRUOSE MES ABI biggrin.gif
Istraukiau as, papa ir sakau: " Tute, nori?" Nu tai mano atzala suspurdejo is dziaugsmo ir nuostabos,prilipo prie manes, kaip lapas prie....ir neeeeeera mano vaiko....tyla, ramyyyybe, taika ir meile wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif

wub.gif nu sakes... wub.gif heart.gif acimenu ir as dar ta "nesena" jausma, kai maitinau... kelis kart vis maniau - "Gana, stop...", bet nebuvom vis dar pasiruose-nei as, nei mano Auxelis... Nutraukimas beje buvo sunkokas, o man dar pora savaiciu kaupesi pienas, matyt kaip irodymas, kad mintimis as vis dar "maitinau" savo papinuka huh.gif daba jau menesiukas kai mazius "gyvena be papo" ir berods jam jo jau nereikia wink.gif Taciau mano sirdele vis dar suvirpa acminus kaip godziai jis apsikabindavo mane ir ramiai ramiai uzsnusdavo su papu... rolleyes.gif
Atsakyti
Zinai, as irgi netikejau, kad pati esu taip prisirisusi, maniau, kad tik dukriukas. Siaubiakas, zodziu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1087249781[/mergetime]
O dabar neapsikabina, Aferiste?
Atsakyti
apsikabina... dabar labai labai prie manes prisirises, matyt todel, kad naktimis miega su teveliu wink.gif dar vis nuo atpratinejimo maitint negryztu i bendra visu triju lova laugh.gif diena (kai esu ne darbe) maziukas nenulipa nuo mano ranku rolleyes.gif vis pamastau, kad gal dar galejau maitint, bet neturejau salygu-diena beveik 12 val. darbas, o naktimis niekaip neissimiegodavom nei as, nei maziukas del to papo... gal tai tik saves paguoda ir pateisinimas del maitinimo, bet... sau buvau nusprendusi, kad ties metukais nutrauksiu... dry.gif
Atsakyti
Na, būsiu bloga ir nepopuliari, bet visgi maitinimo nutraukimas,man rodos, svarbesnis yra mamai, o ne vaikui, t.y. mama būna prisirišusi labiau nei vaikas, nes ji tai daro sąmoningai. Baigus maitinti aš atsigavau visom prasmėm. Naktimis nevalgome, niekad šildyti mišinuko nereikėjo, taigi man asmeniškai maitinimas krūtimi visai nebuvo "patogiau". wink.gif
Atsakyti
Vilko puse, Aferiste, Aukse - O JUSU LELIUKAI SOSKIUKA VALGO? Mes tai ne, vo ir nezinau, kaip atpras be manes uzmigt...nors ir nezadu dabar, ale vis paplanuoju ateiciai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mazule2 @ 2004 06 15, 16:39)
Vilko puse, Aferiste, Aukse - O JUSU LELIUKAI SOSKIUKA VALGO? Mes tai ne, vo ir nezinau, kaip atpras be manes uzmigt...nors ir nezadu dabar, ale vis paplanuoju ateiciai... wink.gif

Valgo tą soskę, bet irgi būna, kad netinka wink.gif Dažniausiai būna taip: įsideda soskę, porą kartų patraukia, išsiima ir užmiega rankoj laikydamas. Taip jam jos ir reikia rolleyes.gif O jei nėra, paverkia, ir vis tiek užmiega. wink.gif
Atsakyti