Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Jau keletą dienų kai vakare užmiega be papuko. Paisterikuoja mergina, siūlomą buteliuką šveičia net neparagavus, o užmiega man ant krūtinės... Vėliau manau retinsiu naktinius maitinimus.
Vobla, kurių maitinimų tu visų pirma atsisakei - naktinių ar dieninių? Kaip tavo Beatričė (labai gražus vardas), ar užmigdavo su papu dantyse, ar pati? Man atrodo, būtų kur kas paprasčiau, jei maniškė mokėtų pati užmigt...
Atsakyti
QUOTE (Aušrinė @ 2004 06 03, 08:53)

Vobla, kurių maitinimų tu visų pirma atsisakei - naktinių ar dieninių? Kaip tavo Beatričė (labai gražus vardas), ar užmigdavo su papu dantyse, ar pati? Man atrodo, būtų kur kas paprasčiau, jei maniškė mokėtų pati užmigt...

Pirmiausia dieninių- kaip ir daugelis užmigdavom tik su papu dantyse. Dieną daug veiksmo, tai papulį pamiršdavo, pietų migdydavomes arba lauke vežime, arba pazirzę kur ant sofkės prieš teliką lūždavom...Tąsyk po poros dienų pieno sumažėjo...Liko tik naktys, nes maniškė nuo gimimo dar niekad nėra išmiegojus, o rikdyt nenorėjau...Naktimis maitinau dar porą mėnesių...Paskui apsirgo -ir porą parų išvis nieko nevalgė- tame tarpe ir mano pieno...Aišku, pieno dar labiau sumažėjo- specialiai neskatinau jo gamybos, nenusitraukinėjau. Pasveikus dar ieškinėjos naktimis, bet to pieno matomai jau buvo per mažai- kiek patraukdavo ir versdavios ant kito šono...Tada nusprendžiau, kad nebėr reikalo čia abiem taip kankintis- iš vakaro pasistatau buteliuką su karvės pienu- jei prabunda- kišu į dantis ir miegu toliau...Kartais pati pasiima nubudus. Vieną kart vakare prie lovos padėjau- žiūriu ryte tuštutėlis lovoj voliojas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Miegam abi nuo to laiko kur kas geriau.(tfu tfu tfu) wink.gif
Atsakyti
Ačiū, vobla, kad nepatingėjai man taip išsamiai atsakyt. Bandysiu ir aš dieną nebeduot.
Atsakyti
As nebezinau ka man daryt? Turiu isvaziuoti , tris dienas manes nebus. Yra sansas nutraukti maitinima (mums greit bus 1.5 men) Bet visi aplinkui man sako, kad dabar negalima nutraukti g.gif (vasara) Teisybe pasakius visai susibuntavojau, nes isvaziuoti vistiek reikia, daugiau tokio sanso nebus ir vien tik del tos piezasties, kad negerai vasara. Idomu ar cia taip rimta? Juk dar tik vasaros pradzia?
Patarkit mamos, nu ka man daryt? Siaip panele jau pakankamai didele, ale, jei prastai nutraukti vasara,tai grizus maitinsiu toliau, a ka daryt?
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 11, 00:12)
As nebezinau ka man daryt? Turiu isvaziuoti , tris dienas manes nebus. Yra sansas nutraukti maitinima (mums greit bus 1.5 men) Bet visi aplinkui man sako, kad dabar negalima nutraukti g.gif (vasara) Teisybe pasakius visai susibuntavojau, nes isvaziuoti vistiek reikia, daugiau tokio sanso nebus ir vien tik del tos piezasties, kad negerai vasara. Idomu ar cia taip rimta? Juk dar tik vasaros pradzia?
Patarkit mamos, nu ka man daryt? Siaip panele jau pakankamai didele, ale, jei prastai nutraukti vasara,tai grizus maitinsiu toliau, a ka daryt?

As tai manau kad jokia cia netragedijakad vasara, o tiesiog proga tau akjunkyti. Juk ji jau pakankamai nemaza ir jei valgo kita ivaitu maista, tai nelabai ka ir pajaus( na nebent psichologiskai labai prisirisus prie kruties g.gif )
Bet proga tikrai ideali- juk taip ir geriausia, kai vaikas taves kelias dienas nematys, lengviau bus su tuo susitaikyt kad tu jam neduodi, o esi salia. Juk gal ir primirs tai per tas 3 dieneles.
Nenoriu tapt agitatore kad atjunkyk, bet...
Viena kas mane stabdytu tavo situacijoj, tai tas, kad serga sad.gif Gal vis kokiu maistingu medziageliu su pienuku gauna, tai kad visai nepasiptu toks ligeliu paalintas organizmas...Na bet ziurint kaip ir ka ji valgo
Cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Aciu labai Ramaska, as irgi panasiai galvoju, del ligu, tai matai, geria ta pieneli, o visvien serga sad.gif g.gif
Man rodos baigsis jau musu maitinimai. O del psichologinio rysio, tai mes miegosim abidvi ir toliau apsikabine biggrin.gif mamyte bus salia ir toliau:super
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 10, 21:12)

Kokia gi čia vasara, *****, jei vis dar naktimis minusas? užskaityk už pavasarį wink.gif O vasarą nutraukt maitinimą blogai, dėl to, kad siltam orui esant visokių bakterijų padaugėja- bet juk čia jau ne kūdikis, ir juk ne akmens amžiuj gyvenam, kad higienos nesilaikytume...
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 06 11, 07:53)

Kokia gi čia vasara, *****, jei vis dar naktimis minusas? užskaityk už pavasarį wink.gif O vasarą nutraukt maitinimą blogai, dėl to, kad siltam orui esant visokių bakterijų padaugėja- bet juk čia jau ne kūdikis, ir juk ne akmens amžiuj gyvenam, kad higienos nesilaikytume...

Siaip, ne tik del bakteriju vasara nerekomenduojama, bet dar ir del to, kad zindomi kudikiai nepakankamai daug geria is puodelio, ty, skysciu poreiki dalinai patenkina is pieno. Todel atjunkius ypatingai svarbu labai daznai siulyti gerti. Ir geriau nesaldziu gerimu, arba perpus su vandeniu skiestu sulciu wink.gif
Del kitko sutinku su vobla smile.gif
Atsakyti
Nu va, rasau is Palangos, atbegau i interneto kavine, negaliu as be jusu laugh.gif
Vilko_puse, as jau tris kart traukiau, ir jau ispyliau nuo coca-colos buteliuka pieno (ale ir gaila buvo doh.gif )Ryte atsikeliau, tai isvis kokie guzai buvo doh.gif
Nu ka as galiupasakyti:po darbo atsipalaidavau "po polnoi programe" ir sian noriu tik vieno - eit juron ir nugrimzt i dugna. Mintys ivairiausios kankina, maitint, nemaitint, maitint, nemaitint....nes as daugiau atsipalaiduoti nebenoriu....
O va mano zuikis, vyras sake, kuo puikiausiai: mano varda tik karta istare, kelesi 6 ryto ohmy.gif , zaide iki 8, nieko nevalge, negere ir vel ejo miegoti, paskui atsikele 11 val, nieko nevalge ir ejo zaisti, tik daug veliau pavalge koses normaliai ir atsigere.
Siaip normaliai viskas pas juos, baigia apsiprasti, tik sake, kad kapriziukas truputi
Oi , varau, nes labai jau man sian prasta sveikata dry.gif
Aciu uz patarimus.....
gal dar kas parasys, o tai eisiu asieskoti ramunes ir issibursiu, maitint ar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 06 12, 13:29)
Nu va, rasau is Palangos, atbegau i interneto kavine, negaliu as be jusu laugh.gif
Vilko_puse, as jau tris kart traukiau, ir jau ispyliau nuo coca-colos buteliuka pieno (ale ir gaila buvo doh.gif )Ryte atsikeliau, tai isvis kokie guzai buvo doh.gif
Nu ka as galiupasakyti:po darbo atsipalaidavau "po polnoi programe" ir sian noriu tik vieno - eit juron ir nugrimzt i dugna. Mintys ivairiausios kankina, maitint, nemaitint, maitint, nemaitint....nes as daugiau atsipalaiduoti nebenoriu....
O va mano zuikis, vyras sake, kuo puikiausiai: mano varda tik karta istare, kelesi 6 ryto ohmy.gif , zaide iki 8, nieko nevalge, negere ir vel ejo miegoti, paskui atsikele 11 val, nieko nevalge ir ejo zaisti, tik daug veliau pavalge koses normaliai ir atsigere.
Siaip normaliai viskas pas juos, baigia apsiprasti, tik sake, kad kapriziukas truputi
Oi , varau, nes labai jau man sian prasta sveikata dry.gif
Aciu uz patarimus.....
gal dar kas parasys, o tai eisiu asieskoti ramunes ir issibursiu, maitint ar ne tongue.gif

Nemaitink smile.gif Didele gi biggrin.gif As gal galvoju sia vasara uzbaigt, nors dar tik per puse metu bus.
Atsakyti
Sveikos turime bėdą ir norime jūsų patarimų. Dukrytei 1,5m. maitinu vis dar pati, bunu namuose, todėl mazoji valgo kiek nori ir kada nori, naktimis uzmiega tik maitinama ir dar keliasi po 2-3 kartus užkąsti. labai prisirišusi prie mamos, bet po savaitės eisiu į darbą. Kaip nutraukti maitinimą mažiausiai traumuojant vaiką. Gal kas buvote patekę į panašią situaciją ir galite patarti? Busim labai dėkingos.
Atsakyti
va cia raso apie maitinimo nutraukima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traliabum: 13 birželio 2004 - 01:20