Mano irgi labai smulkutė, bet galvoju, gal nutraukus žindymą ant kito maisto labiau patrauks
mutante , kažin ar patrauks
. Nors.... ką gali žinoti. Juk kiekvienas vaikas skirtingas
. Net nežinau nuo ko priklauso vaiko sudėjimas. Sakyčiau paveldima
Bet mano sūnus visą laiką buvo pūstažandis, kresnas vyrukas ir priauginėjo ne mažiau kaip po 1 kg kas mėnesį. O dukrytė - smulkutė
. Jau iš karto po gimimo matėsi kad jos veidukas toks smulkutis smulkutis, kaip miniatiūrinis. Gimė abu panašaus svorio ~3900 g
, o priauginėja dukrytė ~800 g kas mėnesį. Vat ir suprask, ar čia dėl to kad mergaitė ir berniukas, ar ir pas mane ji bus nevalgiukė
ar tik šiaip manekenės figūros
.

Bet mano sūnus visą laiką buvo pūstažandis, kresnas vyrukas ir priauginėjo ne mažiau kaip po 1 kg kas mėnesį. O dukrytė - smulkutė

Mano tai dukrytė gimė 3.600, bet kiekviena mėnesi priaugineja po 400 gramų
Vat aš jau įtikau savo mažylei nupirkau tokį pienuko mišinelį kuri ji gerė
tai dabar dar palikau viena maitinimą dieną ir naktį pažanga yra
, tikiuosi po savaitės jau nebežindysiu

QUOTE(mutantė @ 2005 06 12, 14:37)
tai dabar dar palikau viena maitinimą dieną ir naktį pažanga yra
, tikiuosi po savaitės jau nebežindysiu

Ak ,kaip tau gerai

QUOTE(molli @ 2005 06 15, 10:16)
Ak ,kaip tau gerai
O as isbandziau visus esamus misinelius ir visi jie keliavo i siuksliu deze
Nu negeria ir viskas.Karves pieno irgi 

Visko gali būti, kad ir negers visai pieno. Mano vyresnėlis iki šiol nemėgsta pieno produktų - kefyro, varškės, sūrio, pieno, grietinės. Tik sūrelius pripažįsta ir retkarčiais kokį Biola gėrimą. Na, dar ledus

QUOTE(Degutė @ 2005 06 15, 11:49)
Visko gali būti, kad ir negers visai pieno. Mano vyresnėlis iki šiol nemėgsta pieno produktų - kefyro, varškės, sūrio, pieno, grietinės. Tik sūrelius pripažįsta ir retkarčiais kokį Biola gėrimą. Na, dar ledus 

Mano tai geria Tuteli kur iškart pagamintas 2 lt. kainuoja nupirkau pameginti ir patiko jai, dar jai patinka jogurtas arba varškė, bet tik su vyšniom kažkodėl kitokių neįsiulau, bijau, kad gali vyšnios pabost tada ką darysiu

Labai jusu patarimo laukciau.
Aciu
Sirdele skauda

Labai jusu patarimo laukciau.
Aciu
Sirdele skauda
Karves pieno ir jos produktu nevalgo ir nenori

Na aš irgi pasipasakosiu - nemaitinu jau 9-ta diena. Zuikis mano didelis - 20 mėn. su trupučiu. Vat retinti maitinimų tai mums nepavykų - ašarų upės būdavo, rėkima siki vėmimo. Kai geresnė nuotaika merginos būdavo, daugiau įdomių užsiėmimų, tai mažiau pienuko reikėdavo, o šiaip ir dieną ir naktį traukdavo. Ypač vargdindavo naktiniai valgymai, nes valgydavo be skaičiaus, į rytą gal kas pusvalandį
Apie peino nutraukimą su siaubu galvodavau, bet buvau tirka, kad jau reikia - labai nepatiko, kad nakti daug geria - ir dantukam negerai ir skrandukas nepaiilsi. didelė juk.
Tai va - palaukėm tėtuko atsotogų - ir išvažiavo mergina su tėveliu dviem dienom pas močiutę į svečius - ten ir aplinka kita - mažiau kas mamytę ir jos pienuką primena, ir močiutė visus norus pildo, dar šuo baisiai mylimas yra. Iš tiesų buvo sunku visiems, nes aš su dukrele tokiam ilgam laikui nebuvau išsiskyrusi. Bet pasisekė visiia gerai - nelabai mažoji manęs verkė, tik į vakarą ir aišku naktį. Peinelio irgi norėjo, bet kai mamos nėra šalia, tai ką padarysi. Praverkė pirmą naktį apie 3 valandas (gerai, kad manęs šalia nebuvo, tikrai būčiau neištvėrusi - būčiau davusi), o antrą naktį - net neprabudo. Kai aš atvažiavau, tai prašė ir verkė, bet nebe taip jau labai, pavykdavo nukalbinti, sakiau, kad nėra pienuko, mamytei skauda ir t.t. Ir adabr vis dar paprašo, prisimena, bet nelabai dažnai.

Apie peino nutraukimą su siaubu galvodavau, bet buvau tirka, kad jau reikia - labai nepatiko, kad nakti daug geria - ir dantukam negerai ir skrandukas nepaiilsi. didelė juk.
Tai va - palaukėm tėtuko atsotogų - ir išvažiavo mergina su tėveliu dviem dienom pas močiutę į svečius - ten ir aplinka kita - mažiau kas mamytę ir jos pienuką primena, ir močiutė visus norus pildo, dar šuo baisiai mylimas yra. Iš tiesų buvo sunku visiems, nes aš su dukrele tokiam ilgam laikui nebuvau išsiskyrusi. Bet pasisekė visiia gerai - nelabai mažoji manęs verkė, tik į vakarą ir aišku naktį. Peinelio irgi norėjo, bet kai mamos nėra šalia, tai ką padarysi. Praverkė pirmą naktį apie 3 valandas (gerai, kad manęs šalia nebuvo, tikrai būčiau neištvėrusi - būčiau davusi), o antrą naktį - net neprabudo. Kai aš atvažiavau, tai prašė ir verkė, bet nebe taip jau labai, pavykdavo nukalbinti, sakiau, kad nėra pienuko, mamytei skauda ir t.t. Ir adabr vis dar paprašo, prisimena, bet nelabai dažnai.
Praejo nemazai laiko, aciu, visom, pasipasakojusiom savo "nebemaitinimo" istorijas. Mano dukrytei jau 2 metukai, ka gi, vis dar pageriam to pienelio. Pries miega jau seniai nebe, naktim atprato atostogose Turkijoj(nusikaldavo per diena, tai nereikedavo net papo atsikelti:), na o dabar galvoju, kaip cia pietini miega be kruties iveikti. Tiesa, paryciais irgi. Bet manau, kad menesio laikotarpy baigsim. Nors ji laaaabai prie manes prisirisus ir vis dienos metu pasako: "mama dar turi pienelio". Man taip sirdi suspaudzia, vargse turbut bijo, kad tas pienelis dingsta

Sveikos merginos!Nieko nesuprantu,bet mano mazylis vis maziau kruti zinda.Tik dabar jau nezinau ar cia dziaugtis,ar liudet.Pries pora menesi lyg ir pati norejau nutraukt,pamazu vis retinau maitinimus(sunkiai sekesi),dziaugiaus bent tuo,kad be leliuko riksmu kaip soskes kruties zyst neduodu.O dabar,pajutus,kad krutys dilgcoija pasiimu ji ant keliu,o jis tik pasiziuri i kruti ir nukekia toliau po namus binzineti.Gal jam jau mano pienuko nereikia?Atsiliepkit,kuriu leliukai "patys papus pamete".Labai idomi ir reikalinga jusu patirtis ir isgyvenimai.Lauksiu

Na, va ir pas mane problemėlė su žindymu. Sūnui dabar š mėnesiai, papildomo maisto pradėjau duoti prieš mėnesiuką, nes buvo neramus, tai gydytoja patarė duoti tyreles. Tikriausiai jau pienelio nepakako vaikui, tiesiog nesotu ir tiek. Taigi, o vakar vakare nei iš šio nei iš to patino dešinė krūtis, o dar po poros val. u-čiuopiau kiaušinio dydžio gumbą
Kadangi su krūtimis turėjau problemų nuo pat pradžios, tai nepanikavau ir nutraukiau pienelį, pamasa-avau ir nuėjau miegot. Ryte buvo kažkoks košmaras
:skauda dar labiau, guzas didesnis, o mano vaikas naktimis valgo mažiausiai ė kartusir daviau tik iš "brokuotosios" krūties valgyt. Nulėkiau pas gydytoją ir ji iškart man norėjo išrašyt antibijotikus, bet aš juk maitinu Kajų? Taigi kol kas gersiu tabletes sumažinančias pienuko gamybą, jei nepraeis - tada antibijotikai ir visiškas atjunkymas
Taigi nežinau kaip atpratinti?
Beje, pastebėjau, kad Kajus dieną tikrai labai nedaug pienelio geria. Ir soskės nebeima į burną, tai gal galima ir staigiai nutraukt maitinimą?

QUOTE(IddI @ 2005 07 21, 21:45)
Na, va ir pas mane problemėlė su žindymu. Sūnui dabar š mėnesiai, papildomo maisto pradėjau duoti prieš mėnesiuką, nes buvo neramus, tai gydytoja patarė duoti tyreles. Tikriausiai jau pienelio nepakako vaikui, tiesiog nesotu ir tiek. Taigi, o vakar vakare nei iš šio nei iš to patino dešinė krūtis, o dar po poros val. u-čiuopiau kiaušinio dydžio gumbą
Kadangi su krūtimis turėjau problemų nuo pat pradžios, tai nepanikavau ir nutraukiau pienelį, pamasa-avau ir nuėjau miegot. Ryte buvo kažkoks košmaras
:skauda dar labiau, guzas didesnis, o mano vaikas naktimis valgo mažiausiai ė kartusir daviau tik iš "brokuotosios" krūties valgyt. Nulėkiau pas gydytoją ir ji iškart man norėjo išrašyt antibijotikus, bet aš juk maitinu Kajų? Taigi kol kas gersiu tabletes sumažinančias pienuko gamybą, jei nepraeis - tada antibijotikai ir visiškas atjunkymas
Beje, pastebėjau, kad Kajus dieną tikrai labai nedaug pienelio geria. Ir soskės nebeima į burną, tai gal galima ir staigiai nutraukt maitinimą? 

labai panaši mano situacija, tik tai kad vaikui jau 3 diena MP neduodu (vakare ir naktį būna ojojoj koks triukšmas), nes gydytoja paskyrė antibiotikų.