Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Galiu nuliūdint mamas, kurios tikisi kad 1-2 metukų vaikai patys atpras nuo Mp. Žinau kad kitos mano draugės nutraukė maitinima be problemų, o aš jau antrą vagstu atpratindama. Su dukra susitarėm graziuoju kai jai buvo jau 2,5, iki to - be šansų...
Buvau nusilpus labai ir labai norėjau mest tą užsiėmimą, tačiau nikaip schmoll.gif
Dabar su sūnum tas pat g.gif . Pabandžiau, nepavyko ir nusispjoviau, sakiau lauksiu kol pats mes, tačiau vis nemeta ir nežada mest, o susikalbėt neišeis doh.gif , nelabai supranta verysad.gif
Sakiau drastiškai atšilus orams nutrauksiu maitinima, tegu ap.... nes nežinau ką dar daryt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 03 20, 18:01)
Galiu nuliūdint mamas, kurios tikisi kad 1-2 metukų vaikai patys atpras nuo Mp.

Musu atveju ko gero bus kitaip. Nuo kovo 7d. Mano mazyle nebesipraso MP ir ramiai ismiega visa nakti thumbup.gif
manau, kad taip ir nutrauksim MP, tikiuosi, kad ir nebeprasys.

bytte, o Tu diena dar duodi MP, ar tik naktiniai maitinimai liko?
O karves piena ar misinuka geria? Man kazkaip pavyko su kaves pienu issisukti.
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 03 20, 20:05)
Musu atveju ko gero bus kitaip. Nuo kovo 7d. Mano mazyle nebesipraso MP ir ramiai ismiega visa nakti thumbup.gif
manau, kad taip ir nutrauksim MP, tikiuosi, kad ir nebeprasys.

bytte, o Tu diena dar duodi MP, ar tik naktiniai maitinimai liko?
O karves piena ar misinuka geria? Man kazkaip pavyko su kaves pienu issisukti.

Ką ten karvės pieną.................... seniai jau viską valgo...........ir net į lopšy eina doh.gif
Bet jai tik suserga ar šiaip kas blogai tai ir ieško. O kai viskas gerai tai naktim miega, tik ryte MP pavartoja ir einant gult blush2.gif
Kaip ne kaip jau 27 mėn. blush2.gif Gerai kad nors viešai nesiprašo, tai aplinkiniai net nežino kad maitinu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 03 20, 20:20)
Ką ten karvės pieną.................... seniai jau viską valgo...........ir net į lopšy eina doh.gif
Bet jai tik suserga ar šiaip kas blogai tai ir ieško.  O kai viskas gerai tai naktim miega, tik ryte MP pavartoja ir einant gult blush2.gif
Kaip ne kaip jau 27 mėn.  blush2.gif Gerai kad nors viešai nesiprašo, tai aplinkiniai net nežino kad maitinu.

O ryte ir pries einant miegoti neiseina ko nors isiulyti vietoj MP? Suprantu kai nakti prasosi, tada jau niekur nepabegsi. Bet diena juk galima ka nors sugalvoti?
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2007 03 20, 23:06)
O ryte ir pries einant miegoti neiseina ko nors isiulyti vietoj MP? Suprantu kai nakti prasosi, tada jau niekur nepabegsi. Bet diena juk galima ka nors sugalvoti?

Aš jau su dukra visaip bandžiau verysad.gif , tai dabar net nemeginu verysad.gif Kiek mano draugių maitino, tai visų patys atsisakė MP, o man tai tokias isterijas užkelia gun_bandana.gif , be to tutės nei vienas neėmė, tiksliau labai greit pametė, vos tik suprato kad kažkas ne taip ir cry.gif
Tai aš ir sakau ne visada pavyksta taip kaip norisi verysad.gif Nors tikėjausi kad antra kart bus lengviau bet...turbūt įgimta-vyras iki 4-rių su buteliuku pieno žaidė lotuliukas.gif
Sakiau baigsis virusai ir drastiškai viską baigsim, kaip mano motciutė patarė - nėr ko cackintis, nutruki ir kvit assa.gif
Atsakyti
padekit mamytes!!!
turiu visiskai nutraukti maitinima per 2 menesius, nes operuosiuos augliuka. mano mazyliui dar tik 4 menesiai ir tikrai dar abu butumem laimingi jei galetumem ir toliau sotintis MP. deje, daktaras kategoriskai liepe nutraukti iki operacijos. buteliuku dar nemokam zysti, misinuku ar kitokio maisto dar neragavom doh.gif ... nezinau net nuo ko ir kada pradeti. turbut reikia palaipsniui mazinti maitinimus MP ir keist misinuku. bet po kiek, kas kiek dienu? ir svarbiausia kada pradeti? gal dar galim koki menesiuka abu pasidziaugti tik MP, tik ar spesim paskui per menesi pieniuka krutyse "isnaikinti" ir priprast prie misineliu?? g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 03 28, 14:29)
padekit mamytes!!!

Nueik pas vaiku pediatre, kuri priziuri Tavo mazyle ir patars koki misinuka duoti ir kaip atpratinti. Sekmes Jums ir laikykis.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2007 03 21, 00:56)
Aš jau su dukra visaip bandžiau verysad.gif , tai dabar net nemeginu verysad.gif Kiek mano draugių maitino, tai visų patys atsisakė MP, o man tai tokias isterijas užkelia gun_bandana.gif , be to tutės nei vienas neėmė, tiksliau labai greit pametė, vos tik suprato kad kažkas ne taip ir cry.gif
Tai aš ir sakau ne visada pavyksta taip kaip norisi verysad.gif Nors tikėjausi kad antra kart bus lengviau bet...turbūt įgimta-vyras iki 4-rių su buteliuku pieno žaidė lotuliukas.gif
Sakiau baigsis virusai ir drastiškai viską baigsim, kaip mano motciutė patarė - nėr ko cackintis, nutruki ir kvit assa.gif

O mes jau 23 dienos kai be MP gyvenam, ir nakti ramiau miegam, tiesa turejo slogyte tai dazniau kelesi, net arbatytes prase, bet MP nebeiesko.
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 03 28, 14:29)
padekit mamytes!!!
turiu visiskai nutraukti maitinima per 2 menesius, nes operuosiuos augliuka. mano mazyliui dar tik 4 menesiai ir tikrai dar abu butumem laimingi jei galetumem ir toliau sotintis MP. deje, daktaras kategoriskai liepe nutraukti iki operacijos. buteliuku dar nemokam zysti, misinuku ar kitokio maisto dar neragavom doh.gif ... nezinau net nuo ko ir kada pradeti. turbut reikia palaipsniui mazinti maitinimus MP ir keist misinuku. bet po kiek, kas kiek dienu? ir svarbiausia kada pradeti? gal dar galim koki menesiuka abu pasidziaugti tik MP, tik ar spesim paskui per menesi pieniuka krutyse "isnaikinti" ir priprast prie misineliu?? g.gif  g.gif

Ir aš patariu su mažylės gyditoju pasitart, bet kiek žinau iš draugių, kurioms pienukas dingo, tai labai greit maitinimą nutraukdavo ir prie mišinukų pereidavo-pora dienų ir viskas. Kai kurių mažyliai net patenkinti buvo, nes iš buteliuko pienas lengviau teka, žyst paprasčiau. Tokio amžiaus nelabai supras kas ir prie ko, ne taip kaip dideli, jam MP su valgymu labiausiai susija, tik po maitinimo (pagal kitų mamų praktiką) mažyliui reikia duot tutuką ir prispaust prie savęs, taip kaip maitinant, kadangi iš buteliuko daug greičiau pieną išgeria, bet nesupranta kad yra sotus ir dar prašo.
Sekmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2007 03 31, 12:25)
Ir aš patariu  su mažylės gyditoju pasitart, bet kiek žinau iš draugių, kurioms pienukas dingo, tai labai greit maitinimą nutraukdavo ir prie mišinukų pereidavo-pora dienų ir viskas. Kai kurių mažyliai net patenkinti buvo, nes iš buteliuko pienas lengviau teka, žyst paprasčiau. Tokio amžiaus nelabai supras kas ir prie ko, ne taip kaip dideli, jam MP su valgymu labiausiai susija, tik po maitinimo (pagal kitų mamų praktiką) mažyliui reikia duot tutuką ir prispaust prie savęs, taip kaip maitinant, kadangi iš buteliuko daug greičiau pieną išgeria, bet nesupranta kad yra sotus ir dar prašo.
Sekmės smile.gif

aciu uz patarimus. dabar mokomes is buteliuko MP gert. kaip ir sakei, visai patinka jam, kai iseina (nors dar ne visad supranta, ka cia su tuo buteliu daryt lotuliukas.gif ). kai pripras sakiau apgaut bandysiu ir misineli ikist mirksiukas.gif
su gydytoju taremes. pasiule kuri misinuka duoti. bet taip ir nepasake per kiek laiko paprastai pienas dingsta. nenoriu nutraukt staiga, nes girdejau, kad nesveika, kad reik pamazu. tik niekas nesako koks tas tempas turi buti. kaip suprantu, reiketu po viena maitinima keisti misineliu, kol vien tik misineliai beliks. o kas kiek dienu vis mazint g.gif ?? gal kuri zinot?
Papildyta:
QUOTE(HERBERA @ 2007 03 30, 11:34)
Nueik pas vaiku pediatre, kuri priziuri Tavo mazyle ir patars koki misinuka duoti ir kaip atpratinti. Sekmes Jums ir laikykis.

aciu 4u.gif
Atsakyti
as irgi jau dienos metu nebeduodu kruties, o stai vakare ir nakti... ph34r.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif tai jau nebezinau, kaip nugaleti ta edrune. Idomiausia tai, kad jei manes namie nera, tai ir tos kruties visai nereikia! o nakti, jei neduodu, tai tokie skandalai buna, kad net vienakart kaimynai atejo paziureti, kas ta vaika cia pjauna!!!
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2007 04 02, 10:48)
as irgi jau dienos metu nebeduodu kruties, o stai vakare ir nakti... ph34r.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif tai jau nebezinau, kaip  nugaleti ta edrune. Idomiausia tai, kad jei manes namie nera, tai ir tos kruties visai nereikia! o nakti, jei neduodu, tai tokie skandalai buna, kad net vienakart kaimynai atejo paziureti, kas ta vaika cia pjauna!!!

Visai kaip ir mano abu.
Kai mamos nėra tai lithuania.gif , o mama pamato ir reik tada MP. Nors naktim be mamos neišsivertėm nei su dukra, nei dabar su sūnum.
Tiesa sūnus jau kelias naktis ramiai miega ir net išryto nesiprašo, tik vakare kai būna pavargęs. O vakar užmigo tik prie krūtinės prisiglaudęs be MP, užtai 7 ryto pas mane atropojo. Žiūriu galim jau ir užmonyt kokiais niekais neduodant MP. Bet visai neseniai tai tikrai jai neduosi tai gun_rifle.gif .
Su dukra tai gražiuoju atsisveikinom su MP, panašei kaip TeleBimBam su atetiutėm atsisveikina:
Nupirkom tortuką, balionų, padarėm šventębirthday.gif , pakalbėjom kokia ji didelė, kad nebeleliukas, kad pienukas dėl to baigėsi, visi pasidžiaugėm ploja.gif , o po to su liemenėle apie pora savaičiu vaikščiojau, kad neduok dieve nepamatytų. Suveikė.
Jai jauti kad mažoji abžora puikiai apseina be MP, tik šalia mamos jai prireikia- vadinas čia jau tampa ypročiu (kaip cigaretės), ir gali pamegint su švente. Man taip elgtis tokia draugė buvo patarus, kuri truputi vaikų psichologijos mokės... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2007 04 02, 10:48)
as irgi jau dienos metu nebeduodu kruties, o stai vakare ir nakti... ph34r.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif tai jau nebezinau, kaip  nugaleti ta edrune. Idomiausia tai, kad jei manes namie nera, tai ir tos kruties visai nereikia! o nakti, jei neduodu, tai tokie skandalai buna, kad net vienakart kaimynai atejo paziureti, kas ta vaika cia pjauna!!!

o va mano berniokas neima,net buteliuko iskarto pradeda klykti.,jau pakeiciau tris galvojau gal buteliukas netinka,bet turbut nedel to nori papo nors tu ka.,o kai supyksta ir kandziojasi.,na nezinau kaip pripratinti naktim dar keliasi 3kartus.,o jau pas mane mazokai pienuko tai jeigu neuztenka irgi rekiam,nes norim valgyti ir nemiegam..... doh.gif
Atsakyti