Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

aš maitinau metus 9 mėn ir 2 sav. atpratinau su masažiste - ji užrišo, o mažą savaitgaliui mamai išvežėme. tai pora naktų buvo su ašaromis, bet praėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu pienelio istorija tokia:
maitinau diena nakti tiek kiek ji norejo iki 1 m. ax.gif Tai budavo naktimis jau ne nesuskaiciuoju kiek kartu keliuosi maitint - ale koks ten maitinimas buvo blush2.gif zaidimas labiau. Tai pasakiau sau - sueis metai - GANA! Tevelis mums pagelbejo - 1 nakti su ja prabuvo, o as kitame kambary miegojau cool.gif Kiek verke bet nebaisiai, aisku miegelis ne koks buvo . Antra nakti geriau miegojo, na o jau 3 - vos kelis kart prabusdavo prasyt MP.
Na o dienomis maitint baigiau kai mergytei buvo kazkur 1m. 3 men. Buvau palikus tik rytini ir vakarini, paskui tik vakarinis liko. Paskui viena vakaraa nedaviau, paskui MP gavo po 2 naktu, paskui po 3 naktu, o paskui net pati nenorejo thumbup.gif
Taip ir baigem, be jokiu stresu drinks_cheers.gif Nei mergytei sunku buvo nei man maudimo ar tempimo nebuvo
Ir jokiu pieno laseliu nepasirodo iki siol. kazkas panasaus i " ... ir jie ilgai ir laimingai gyveno." thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2007 06 02, 22:22)
sveikos
maniskiui 1,1 m ir be pieniuko niekaip neapsieina dar. bandau kazkaip mazinti tuo maitinimus, bet nieko nesigauna. kai matau kad nori pieno, bandau kazka valgyti duoti, bet nei tai nepadeda schmoll.gif  pavalgo kokios koses ir po keliu minuciu jau priejes linkcioja galvyte kad nori pieno lotuliukas.gif  dar nervina kai aplinkui kam pasakau kad pati maitinu, tai pradeda aiskinti koks jis jau didelis ir uzteks maitinti. visiems lengva sneketi kai nezino kokie verksmai buna kai pieno negauna doh.gif  bandziau karves pieno duoti, spjauna ir purtosi smile.gif

Svarbiausia nepasiduok vaiko "reketui" ir nemanyk, kad iskarto vaikas atsisakis MP. Patarciau paciai nuspresti kuri maitinima nebeduosi MP ir grieztai neduok, po kurio laiko kita ir t.t. Bent jau mums tai vaiksminga buvo. As viena maitinima nutraukiau isvezdama i lauka ir duodama kokio kitokio gerimo. O kita pavyko pakeisti karves pienu. Bandyk dar pasiulyti karves pieno, gal neiskarto, bet turetu priprasti. Dar gali paieskoti misinuko vaikams virs metu....
Na o i aplinkinius maziausiai kreipk demesi, juk tai tu mama ir tu geriausiai zinai ko vaikui reikia.
As maitinau iki 1,4 m ir nieko nenutiko nei man nei vaikui.
Atsakyti
mamytes patarkit kaip savo leliu (3 men.) atpratint nuo maitinimo krutim. Ka jus daret kad dingtu pienas?
Atsakyti
O kodel tu nori atjunkyti,dar gi mazas leliukas ax.gif as maitinau iki 8 men,o paskui pats jis nebeeme ir kazkaip pienas pats dingo.
Girdejau kad metu arbata mazina pieno gaminima g.gif
Atsakyti
noriu pabaikt maitint nes niekaip nepavyksta uzsigydyt speneliu, niekas nepadejo sad.gif ir beto neuztenka lauriukui pienelio sad.gif
Atsakyti
Pasiskaityk sita puslapiuka, gal rasi sau tinkamos informacijos.
http://www.sveikapra...?text.id.sub.44

o del speneliu, tai tavo kudikis nemoka tinkamai apziot... man tokia problema buvo tik pirmas 2-3 sav. kazkaip atsikankinau ir vis dar maitinu ir tikiuosi dar ilgai ilgai maitint smile.gif
Papildyta:
Beje spenelius uzsigydziau Bepantheno tepalu, nenustojus zindyti. Skaudejo, sukandus dantis maitinau, bet uzgijo.
Atsakyti
maitink jei tik turi pienuko,mano princesei jau greit metai ir dar paima pazysti krutine.Bet uz tad yra sveika kaip ridikelis.
Atsakyti
Man užsigydyti spenelius padėjo Avent tepaliukas speneliams ir antspeniai thumbup.gif O pienuko gali atrodyti, kad mažai ir dėl vadinamos 3 mėn. krizės kuri susitvarko po kelių dienų ar savaitės mirksiukas.gif Buvo ir man tokių vargų, bet nepasidaviau ir toliau maitinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 07 06, 14:17)
noriu pabaikt maitint nes niekaip nepavyksta uzsigydyt speneliu, niekas nepadejo  sad.gif ir beto neuztenka lauriukui pienelio sad.gif

GARMASTAN tepaliukas specialiai speneliams gydyti,pabandyk

Atsakyti
as tai nusitraukinedavau, kai atrodydavo jau geriau, duodavau papuli, bet tik su antspeniu,nes kitaip neeme. labai skaudejo gal kokius du men. ir sakiau, kad maitinsiu iki 4men. bet dabar jau 4 men. papuku neskauda jau pora men. ir noriu maitinti kuo ilgaiu biggrin.gif , nes kai pagalvoju, kad reiks virti 1bulve... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2007 07 06, 16:17)
noriu pabaikt maitint nes niekaip nepavyksta uzsigydyt speneliu, niekas nepadejo  sad.gif ir beto neuztenka lauriukui pienelio sad.gif

Mum irgi buvo sita problemele, tepiau bepantheno tepaliuku ir kol skaudedavo, zindydavau arba su antspeniu arba nusitraukdavau pieneli mirksiukas.gif Kai jausdavau kad geriau, vel duodavau papuli, kartais sukasdavau dantis maitindama bet greitai persilauziau mirksiukas.gif MP tai geriausia ka gali duoti maziukui, jei jauti kad jam mazai, gali viena maitinima pakeisti misineliu, pvz pries nakti kad sociau butu ir ilgiau mazius miegotu mirksiukas.gif Nuosirdziai patariu maitinti paciai maziuka, bet aisku tai kiekvienos mamytes reikalas ax.gif As nustojau maitinti 8 men, pienas dingo per savaite, truputi nusitraukdavau kai jausdavau kad labai apsunkusi krutine ir viskas ax.gif
Atsakyti