aš maitinau metus 9 mėn ir 2 sav. atpratinau su masažiste - ji užrišo, o mažą savaitgaliui mamai išvežėme. tai pora naktų buvo su ašaromis, bet praėjo

Musu pienelio istorija tokia:
maitinau diena nakti tiek kiek ji norejo iki 1 m.
Tai budavo naktimis jau ne nesuskaiciuoju kiek kartu keliuosi maitint - ale koks ten maitinimas buvo
zaidimas labiau. Tai pasakiau sau - sueis metai - GANA! Tevelis mums pagelbejo - 1 nakti su ja prabuvo, o as kitame kambary miegojau
Kiek verke bet nebaisiai, aisku miegelis ne koks buvo . Antra nakti geriau miegojo, na o jau 3 - vos kelis kart prabusdavo prasyt MP.
Na o dienomis maitint baigiau kai mergytei buvo kazkur 1m. 3 men. Buvau palikus tik rytini ir vakarini, paskui tik vakarinis liko. Paskui viena vakaraa nedaviau, paskui MP gavo po 2 naktu, paskui po 3 naktu, o paskui net pati nenorejo
Taip ir baigem, be jokiu stresu
Nei mergytei sunku buvo nei man maudimo ar tempimo nebuvo
Ir jokiu pieno laseliu nepasirodo iki siol. kazkas panasaus i " ... ir jie ilgai ir laimingai gyveno."
maitinau diena nakti tiek kiek ji norejo iki 1 m.

Na o dienomis maitint baigiau kai mergytei buvo kazkur 1m. 3 men. Buvau palikus tik rytini ir vakarini, paskui tik vakarinis liko. Paskui viena vakaraa nedaviau, paskui MP gavo po 2 naktu, paskui po 3 naktu, o paskui net pati nenorejo

Taip ir baigem, be jokiu stresu

Ir jokiu pieno laseliu nepasirodo iki siol. kazkas panasaus i " ... ir jie ilgai ir laimingai gyveno."

QUOTE(scorpione @ 2007 06 02, 22:22)
sveikos
maniskiui 1,1 m ir be pieniuko niekaip neapsieina dar. bandau kazkaip mazinti tuo maitinimus, bet nieko nesigauna. kai matau kad nori pieno, bandau kazka valgyti duoti, bet nei tai nepadeda
pavalgo kokios koses ir po keliu minuciu jau priejes linkcioja galvyte kad nori pieno
dar nervina kai aplinkui kam pasakau kad pati maitinu, tai pradeda aiskinti koks jis jau didelis ir uzteks maitinti. visiems lengva sneketi kai nezino kokie verksmai buna kai pieno negauna
bandziau karves pieno duoti, spjauna ir purtosi 
maniskiui 1,1 m ir be pieniuko niekaip neapsieina dar. bandau kazkaip mazinti tuo maitinimus, bet nieko nesigauna. kai matau kad nori pieno, bandau kazka valgyti duoti, bet nei tai nepadeda

Svarbiausia nepasiduok vaiko "reketui" ir nemanyk, kad iskarto vaikas atsisakis MP. Patarciau paciai nuspresti kuri maitinima nebeduosi MP ir grieztai neduok, po kurio laiko kita ir t.t. Bent jau mums tai vaiksminga buvo. As viena maitinima nutraukiau isvezdama i lauka ir duodama kokio kitokio gerimo. O kita pavyko pakeisti karves pienu. Bandyk dar pasiulyti karves pieno, gal neiskarto, bet turetu priprasti. Dar gali paieskoti misinuko vaikams virs metu....
Na o i aplinkinius maziausiai kreipk demesi, juk tai tu mama ir tu geriausiai zinai ko vaikui reikia.
As maitinau iki 1,4 m ir nieko nenutiko nei man nei vaikui.
mamytes patarkit kaip savo leliu (3 men.) atpratint nuo maitinimo krutim. Ka jus daret kad dingtu pienas?
O kodel tu nori atjunkyti,dar gi mazas leliukas
as maitinau iki 8 men,o paskui pats jis nebeeme ir kazkaip pienas pats dingo.
Girdejau kad metu arbata mazina pieno gaminima

Girdejau kad metu arbata mazina pieno gaminima

noriu pabaikt maitint nes niekaip nepavyksta uzsigydyt speneliu, niekas nepadejo
ir beto neuztenka lauriukui pienelio

Pasiskaityk sita puslapiuka, gal rasi sau tinkamos informacijos.
http://www.sveikapra...?text.id.sub.44
o del speneliu, tai tavo kudikis nemoka tinkamai apziot... man tokia problema buvo tik pirmas 2-3 sav. kazkaip atsikankinau ir vis dar maitinu ir tikiuosi dar ilgai ilgai maitint
Papildyta:
Beje spenelius uzsigydziau Bepantheno tepalu, nenustojus zindyti. Skaudejo, sukandus dantis maitinau, bet uzgijo.
http://www.sveikapra...?text.id.sub.44
o del speneliu, tai tavo kudikis nemoka tinkamai apziot... man tokia problema buvo tik pirmas 2-3 sav. kazkaip atsikankinau ir vis dar maitinu ir tikiuosi dar ilgai ilgai maitint

Papildyta:
Beje spenelius uzsigydziau Bepantheno tepalu, nenustojus zindyti. Skaudejo, sukandus dantis maitinau, bet uzgijo.
maitink jei tik turi pienuko,mano princesei jau greit metai ir dar paima pazysti krutine.Bet uz tad yra sveika kaip ridikelis.
Man užsigydyti spenelius padėjo Avent tepaliukas speneliams ir antspeniai
O pienuko gali atrodyti, kad mažai ir dėl vadinamos 3 mėn. krizės kuri susitvarko po kelių dienų ar savaitės
Buvo ir man tokių vargų, bet nepasidaviau ir toliau maitinu

QUOTE(mantuke @ 2007 07 06, 14:17)
noriu pabaikt maitint nes niekaip nepavyksta uzsigydyt speneliu, niekas nepadejo

GARMASTAN tepaliukas specialiai speneliams gydyti,pabandyk
as tai nusitraukinedavau, kai atrodydavo jau geriau, duodavau papuli, bet tik su antspeniu,nes kitaip neeme. labai skaudejo gal kokius du men. ir sakiau, kad maitinsiu iki 4men. bet dabar jau 4 men. papuku neskauda jau pora men. ir noriu maitinti kuo ilgaiu
, nes kai pagalvoju, kad reiks virti 1bulve...

QUOTE(mantuke @ 2007 07 06, 16:17)

Mum irgi buvo sita problemele, tepiau bepantheno tepaliuku ir kol skaudedavo, zindydavau arba su antspeniu arba nusitraukdavau pieneli