Taip taip, tiesa ir as neparasiau, kad pries visiskai atpratindama, buvom jau maitinimus sumazine iki rytinio ir pries miegeli vakarinio;)
As pries savaite nutraukiau maitinima
Galvojau,kad bus baisiau,nes prisirisus buvo labai stipriai,nieko nemazinau,tiesiog viena diena sau pasakiau gana,nes sveikata pradejo slubuot ir gydytoja patare nutraukt,nes isciulpe is manes viska.Vakare nukankinau,kad butu labai pavargus,aisku verke,bet siaip ne taip uzmigo,glosciau nugaryte ir uzmigdziau,ant ranku neemiau,pats baisumas buvo nakti,reke ziauria,tai nesiojau puse nakties,jau norejau duot neiskentus,bet vyras neleido
ir gerai padare,nes kita nakti jau buvo nieko,truputi paverke ir viskas.Cia manau sunkiau yra mamai nei vaikui,tiesiog reikia paciai nusprest ir pakentet.Dabar nakti prabunda koki karta,tai paglostau ir toliau miega,gert neduodu jokiu arbateliu,jei neverkia vadinasi nenori,tai as ir nepratinu prie naktiniu atsigerimu.Pries miega isgeria buteliuka silto karves pienuko ir gana.Kol maitinau is buteliuko visai negerdavo,o dabar pradejo gert.Tai kantrybes visoms,norincioms nutraukt

Sveikos
Mano mažei 2 metai už dviejų dienų ir aš vis dar maitinu Neketinu to reikalo nutraukt- o kam reikia? Kai kam 3 savaitės atrodo vos ne per daug, o man kokie 2,5 m - pati norma

Mano mažei 2 metai už dviejų dienų ir aš vis dar maitinu Neketinu to reikalo nutraukt- o kam reikia? Kai kam 3 savaitės atrodo vos ne per daug, o man kokie 2,5 m - pati norma

Sveikos mamytes
persiskaiciau temele, jusu patarimus ir isgyvenimus kaip nutraukti maitinima MP, pagaliau susikaupiau ir pradejau kryziaus kelia
Oi mergaites nebezinau ar ryt vel tam pasirisiu, verke pupa, verkiau ir as
Dukriukas dienos metu miega pora kartu, tai nusprendziau neduoti pieno pries antraji miega siandien, tai siaip paprastai uzmigdavo apie 14 val., o dabar be MP uzmigo tik 18 val.
O tokiom akutem ziuri, taip glaudziasi, negaliu ir dabar rasau ir sazine griauzia
Nakti dar galvoju pasilikt MP, o diena jau reikia nutraukt, nes cia kaip dauguma rasete, tik vargina, ji ne tiek, kad pieno nori, kiek pacio ciulpimo, manau jau pakanka mazajai MP, bet nezinau ar istversiu, siandien buvo laaaaaaabai sunku
Mums 11 menesiuku
Sekmes visoms
!!!!!
Cia kiekvienos mamytes pasirinkimas, saunu jei taip ilgai pavyksta maitint
Bet asmeniskai as, nenoreciau, kad dukryte viesai atejus man palaidine keltu ir reikalautu kruties, o tokio amziaus kleckiukai taip tikrai daro
Bet tai tik mano nuomone

persiskaiciau temele, jusu patarimus ir isgyvenimus kaip nutraukti maitinima MP, pagaliau susikaupiau ir pradejau kryziaus kelia

Sekmes visoms

QUOTE(ramuniuks @ 2007 08 16, 19:36)
Sveikos

Cia kiekvienos mamytes pasirinkimas, saunu jei taip ilgai pavyksta maitint

Pas mus atejo aukle, man jau greit i darba, o maze (13 men.) vis dar zinda kruti 4 k/d. Pietu miega irgi uzmigdavo tik su papu. Iseit niekur negaliu visai dienai, aukle irgi visa issigandusi, vaikas klykia ir nemiega, kol nepareinu ir neduodu kruties.
Tai va tik ka atlaikiau kokia valanda klyksmo ir zviegimo, baisiausio draskymosi ir maldavimo be zodziu duoti papa - istveriau, uzmigo issikankinusi, bet be MP.
Sirdi skauda baisiausiai, nes to pieno - kibirais nesti galima, negaila gi.
Dievuliau, bent per pietus atprastu zisti, tai ryta, vakare ir nakti pazindyti jau ne problema ir dirbanciai mamai butu, bet kad kuo toliau, tuo sunkiau atjunkyti bus...
Ka daryt, nezinau. Jauciuosi pati didziausia bjaurybe pasaulyje, kuri savo vaika skriaudzia...
Tai va tik ka atlaikiau kokia valanda klyksmo ir zviegimo, baisiausio draskymosi ir maldavimo be zodziu duoti papa - istveriau, uzmigo issikankinusi, bet be MP.
Sirdi skauda baisiausiai, nes to pieno - kibirais nesti galima, negaila gi.
Dievuliau, bent per pietus atprastu zisti, tai ryta, vakare ir nakti pazindyti jau ne problema ir dirbanciai mamai butu, bet kad kuo toliau, tuo sunkiau atjunkyti bus...
Ka daryt, nezinau. Jauciuosi pati didziausia bjaurybe pasaulyje, kuri savo vaika skriaudzia...

Maitinau 1 m 4 men 5 dienas, o po to gydytoja labai rekomendavo nutraukti, nes pradejo plakti dar viena sirdute. Kai dar nezinojau kad laukiuosi, bet buvo kazkokia matyt nuojauta, pradejau mazinti maitinimu skaiciu nuo 6 kartu per para iki 4 (liko nakti 2 ir pries miegelius 2 kartai) po to isemaiu naktinius 2 maitinimus, o kai suzinojau kad laukiuosi ir tuos nuemiau, tai dukrele gal kazkaip keistai i mane ziurejo, kad as jai neduodu papulio o migdau supdama ant anku, pora dienu paniurzgejo, as is karto paslepiau ta pagalve ant kurios ja pasiguldydavau ir kazkaip labai lengvai ir naturaliai viskas baigesi...biski gaila...
QUOTE(linuke @ 2007 09 07, 13:21)

va va, mano savijauta tokia pati

dzina, pirmiausia dideliausi sveikinimai patapus

Sveikos mamos,
Po savaites isvaziuoju i kelione, noriu visiskai nutraukt maitinima. Dabar maitinu vienakart i diena. Ar reikia pradet kas antra, po to kas trecia diena nusitraukinet, kad visiskai dingtu pienas?
Po savaites isvaziuoju i kelione, noriu visiskai nutraukt maitinima. Dabar maitinu vienakart i diena. Ar reikia pradet kas antra, po to kas trecia diena nusitraukinet, kad visiskai dingtu pienas?
Aš taip pat jungiuos į pradedančių nujunkimą būrį.
Pas mus situacija panaši. Miegoti eidavo visada apie 1 val. o dabar kai negauna papulio užmigimui tik 16, o šinadien 16:30. O kaip rėkia, draskosi, mušasi prieš užmigdama. Šiandien antra diena, bet lengviau nebuvo, tik tiek kad jau nesimušė. Aš ją ant rankų migdau, tai atsilošia, pasižūri į akis ir taukšt su ranką per žandą
Va ir aš taip jaučiuosi.
Aš mielai maitinčiau rytais ir vakarais, bet ne taip kaip dabar, dieną kelis kart (tiktai prieš miegą) ir vakare bei naktį po 2-5 kartus.
QUOTE(gooda @ 2007 09 06, 19:41)
paprastai uzmigdavo apie 14 val., o dabar be MP uzmigo tik 18 val.
bet nezinau ar istversiu, siandien buvo laaaaaaabai sunku
bet nezinau ar istversiu, siandien buvo laaaaaaabai sunku

Pas mus situacija panaši. Miegoti eidavo visada apie 1 val. o dabar kai negauna papulio užmigimui tik 16, o šinadien 16:30. O kaip rėkia, draskosi, mušasi prieš užmigdama. Šiandien antra diena, bet lengviau nebuvo, tik tiek kad jau nesimušė. Aš ją ant rankų migdau, tai atsilošia, pasižūri į akis ir taukšt su ranką per žandą

QUOTE(linuke @ 2007 09 07, 14:21)

Va ir aš taip jaučiuosi.

Sveikos,
jau noreciau nutraukti maitinima, bet neisivaizduoju kaip. manoji nevalgo misinuko, net mano nutraukto pieno. nors kazkada valge. kankinuosi jau beveik 3 men, nei kur iseit galiu, nei kam palikt
jau noreciau nutraukti maitinima, bet neisivaizduoju kaip. manoji nevalgo misinuko, net mano nutraukto pieno. nors kazkada valge. kankinuosi jau beveik 3 men, nei kur iseit galiu, nei kam palikt

Mamytes, kodel taip drastiskai norit is vaiku atimti toki malonuma, nusiraminima....
Juk dar kai kurie Jusu mazyliai ne metuku neturi. Jei nera jokios butinybes nutraukti maitinimo neskubekit is vaiku atimti tai, ko veliau jie nebegaus. Juk kaip viena mama rase iki 18 metu nemaitinsit.
Siulyciau palaipsniui atpratinti ir netraumuoti vaiku.
Mums tas padejo, bandykit uzimti kazkokia kitokia veikla, surasti kazkoki kita "RAMINTOJA"...
Pagalvokit pacios ar gerai, jei jusu mazylis ilgai negali uzmigti be pienelio.
Viskam savas laikas. Stiprybes ir kantrybes Jums.
Juk dar kai kurie Jusu mazyliai ne metuku neturi. Jei nera jokios butinybes nutraukti maitinimo neskubekit is vaiku atimti tai, ko veliau jie nebegaus. Juk kaip viena mama rase iki 18 metu nemaitinsit.
Mums tas padejo, bandykit uzimti kazkokia kitokia veikla, surasti kazkoki kita "RAMINTOJA"...
QUOTE(HERBERA @ 2007 09 13, 09:21)
Mamytes, kodel taip drastiskai norit is vaiku atimti toki malonuma, nusiraminima....
O kas sake kad drastiskai

man dare cezario pjuvi, as visai netruejau pienuko, pasake gyd kad ir neturesiu, nes nebuvo net priespienio. Labai norejau maitinti viska padariau kad jo atsirastu, ir jis atsirado. Viskas buvo gerai iki 3 men, uzejo pieno krize, kankinadavausi duodavau papa, kas pusvalandi, dar pusvalandi ji atseit valgydavo. Gyvenimas toks kad gulek visa diena nuogais papais lovoj, net sonus jau skaudejo nuo gulejimo. Kitaip nevalgo tik guledama, abi turim guleti. Taciau pienas neatsitate, jo kaip ir truksta. nuo 4 men pardejom valgyt darzoves, kruopu kosiu nelabai valgo, kartais tik kelis saukstelius ir viskas. Gyd siule pakeisti jau kelis maitinimus kosem, bet kad po ju ji max val istempia be pieno. Ir siaip praso daznai, kartais klykdau ir neduodu dazniau nei 2 val. Buvom isvaziavusios su reikalais, tai valgem tik ryte ir vakare kai grizom, visa diena badavom, nes nebuvo galimybes atsigulti pamaitinti. O jai matyt geriau badauti nei valgyti misinuka ar bent ant ranku, na cia jau toks ne be pirmas kartas, kai mano vaikas pasirenka geriau badavima. Galeciau pasilikti rytini ir vakarini maitinimus, bet kai dienom taip darosi tai man jau stogas vaziuoja. visas gyvenimas tik aplink papus, jauciuosi kaip melziama karve. pastoviai esu pavargus, pikta. nemanau kad nuo to vaikui geriau. be to nuo mano hormonu maziuke berdavo, taip cia tikrai ne alergija, taip nustate daktarai- hormonai. paskui pas maziuke atsirado ant krutines guzai, vel nuo mano hormonu. ir kiek visa tai vel nervuoju kainuoja. Tai va labai norejau maitinti, bet ta laime man suteikia kuo daugiau kanciu