Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

QUOTE(slyva @ 2011 08 06, 09:18)
man uzteko savaite Airijoj pabuti, irgi praejo. vis delnai, plastakos pabertos... o grizau ir vel tas pats.
mes irgi tokia minti turejom  blush2.gif  ten ir klimatas matyt geresnis tiems jautriaodziams.

Sveika 4u.gif
O man - atvirkščiai, būtent čia ir prasidėjo tos bėdos sad.gif Tad matyt kaip kam. Be to, UK, egzemų, atopinių dermatitų ant tiek daug atvejų, kad tai lengvai nustato šeimos gydytojas, pas dermatologus siunčia ypatingus atvejus. Ir jiems nieko nereiškia skiepyti vaikus per patį išbėrimo piką unsure.gif (kiek žinau LT to nedaro). Žodžiu, anot jų, čia ne liga, o beveik normalus reiškinys... Nors aišku, pažiūrėjus kaip čia gyvenantys žmonės valgo ir ką grūda į save - nenuostabu...
Bet štai mano sūnui, beprasidedanti astma čia atvykus tiesiog dingo thumbup.gif
-----------------
Jau antra savaitė geriu spirulina. Negaliu nieko parašyt apie egzemą, nes iki jos vartojimo man jos nebebuvo beveik. Ir dabar, jei daugiau kur pašlapinu ranką, pamiršus apie pirštines, jau lyg nori pūslelės kilt, bet čia pat ir dingsta thumbup.gif Aišku, stengiuos žiūrėt ir maistą. Bet va, kol kas esu patenkinta spirulinos poveikiu thumbup.gif Jaučiasi tiesiog ant akių kaip organizmas tvarkosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 06, 11:20)
. Bet va, kol kas esu patenkinta spirulinos poveikiu  thumbup.gif Jaučiasi tiesiog ant akių kaip organizmas tvarkosi  thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patariu paskaityti kitas temas SM apie AD.

prasom apie AD, temos pirmam puslapyje yra nuorodu i ankstesnes temas

Tikrai verta paskaityti. Ir siulau pabandyti Aveeno ruda, Aveeno melyna, Emolium emulsija voniai, emolium special kremas, ir emolium tepala.

Gal kam pravers si info. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
emolium priemoniu sudetis nera pati geriausia schmoll.gif Galima ir geresni varianta rast
Papildyta:
QUOTE(gebene @ 2011 08 06, 11:20)
Jau antra savaitė geriu spirulina. Negaliu nieko parašyt apie egzemą, nes iki jos vartojimo man jos nebebuvo beveik. Ir dabar, jei daugiau kur pašlapinu ranką, pamiršus apie pirštines, jau lyg nori pūslelės kilt, bet čia pat ir dingsta  thumbup.gif Aišku, stengiuos žiūrėt  ir maistą. Bet va, kol kas esu patenkinta spirulinos poveikiu  thumbup.gif Jaučiasi tiesiog ant akių kaip organizmas tvarkosi  thumbup.gif

anadien merginos nagrinejo, kuo skiriasi spirulina nuo chlorellos. Kodel butent spirulina pasirinkot g.gif
Organizmo valymui manau labiau chlorella tinkama ax.gif Ne tik toksinus isvaro, kitos chlorella geria, kad sunaikintu organizme tunancius parazitus, kirmeles

cia siek tiek info koks skirtumas:
When people decide to add one of these two to their list of daily supplements, they often try to decide which is better. However, the best way of taking chlorella and spirulina is to actually take them together. This is because the chlorella helps to flush the body of toxins, parasites, and waste while the spirulina helps the body build up muscles, lose weight, and increases your overall health. Taking either chlorella or spirulina will benefit you, but taking the two together will really help your body much more.

Generally, you will take the same amount of the two supplements each day. Most doctors recommend that healthy adults take between four and seven grams of the supplements. Those who are taking chlorella or spirulina as a part of their cancer treatment may, however, need to take up to 20 grams per day. Children can take either of the supplements, but they should not take more than a gram each day. Pregnant or nursing women or those who have diabetes should discuss taking these supplements with their doctor first in case there are any complications or side effects.
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 08 09, 17:04)
anadien merginos nagrinejo, kuo skiriasi spirulina nuo chlorellos. Kodel butent spirulina pasirinkot g.gif
Organizmo valymui manau labiau chlorella tinkama ax.gif Ne tik toksinus isvaro,  kitos chlorella geria, kad sunaikintu organizme tunancius parazitus, kirmeles

Atsiprasau, ne taip parasiau doh.gif Chlorella as geriu thumbup.gif Masciau, kad tai tas pats, bet po to pasiskaiciau, kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 09, 15:33)
Patariu paskaityti kitas temas SM apie AD.

prasom apie AD, temos pirmam puslapyje yra nuorodu i ankstesnes temas

Tikrai verta paskaityti. Ir siulau pabandyti Aveeno ruda, Aveeno melyna, Emolium emulsija voniai, emolium special kremas, ir emolium tepala.

Gal kam pravers si info. 4u.gif  4u.gif

Va as ir nusipirkau Aveeno melyna,lyg ir su shea butter,kazin kaip ju sudetis g.gif cia kol kas kol negavau is iherb ax.gif bet siaip nuo jo mano oda labai svelni palieka,ir niestes praejo,bet cia gal del to,kad alergija lyg ir traukiasi,oda daug grazesne thumbup.gif ir nezinau nuo ko,bet vistiek su nekantrumu laukiu iherb siuntinuko ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos turiu ir aš AD (arba neurodermitą) nuo vaikystės, tik suaugus jis įgavo kitokią formą-paskutinius 5 metus viskas lokalizuojasi tik plaštakose- delnuose. Rankos baisios, niežti, peršti, raudonos verysad.gif Išbandyta daug, bet niekas nepadeda, o kai paūmėjimai tiesiog tepuosi promandoliu arba furacilinu sumaišiusi su ranku kremu ir geriu nakčiai Clemastina...

Tai vat skaitinėjuos merginos apie Jūsų patirtį ir nežinau ką bandyti rankoms... Aveeno as tikrai nebadžiusi, gal nuo jo pradėti?
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2011 08 11, 20:57)
Sveikos merginos turiu ir aš AD (arba neurodermitą)  nuo vaikystės, tik suaugus jis įgavo kitokią formą-paskutinius 5 metus viskas lokalizuojasi tik plaštakose- delnuose.  Rankos baisios, niežti, peršti, raudonos verysad.gif Išbandyta daug, bet niekas nepadeda, o kai paūmėjimai tiesiog tepuosi promandoliu arba furacilinu sumaišiusi su ranku kremu ir geriu nakčiai Clemastina...

Tai vat skaitinėjuos merginos apie Jūsų patirtį ir nežinau ką bandyti rankoms... Aveeno as tikrai nebandžiusi, gal nuo jo pradėti?

Tikrai pabandykit aveeno produkcija. Melyna ir ruda krema.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 08 11, 20:43)
Tikrai pabandykit aveeno produkcija. Melyna ir ruda krema.

aciu, reiks meginti. O kur perkates: yra Lietuvoje ar siunciates?
Atsakyti
QUOTE(Pupale @ 2011 08 12, 15:06)
aciu, reiks meginti. O kur perkates: yra Lietuvoje ar siunciates?

Yra Amerikoje. LT ir kitur nemaciau.
Atsakyti
Labas, melynas yra toks, jis drekina oda ir malsina niezuli.
melynas aveen kremas

user posted image

O rudas aveeno kremas drekina oda.
rudas aveeno kremas

user posted image

Prasom, kad tik jums padetu. Siunciames i LT per tarpininkes is SM.

Dar radau apie tokius tvarscius SM. Tubifast.

"Apie tuos tvarscius suzinojau guledama kairiukscio g ligoninej, tuo metu buvo ju klinikinis tyrimas, tai dave juos nachaliavai aisku uz tai nuolat teko fotkintis, kad matytu pagerejima.
Lietuvoje pirktu kokybe kazkiek prastesne, bet vis sis tas. Rankom 1m kainuoja berods 7 lt, kojom - 9 lt, o kunui - 14.

Tu tvarsciu esme yra ta, kad jie kaip antra oda - neleidzia odai isssauseti. Pagal taisykles (taip kairiuksio g mokino) reikia uzsitept emulianto (drekinancio kremo), paskui hormono (jei reikia) ir ant virsaus kokio "riebalo" (geriausiai paprastas vazelinas). Vazelina perku iskart po 0,5 kg Universiteto vaistinej Universiteto g. (apie 15 lt gaunas). Gulint ligononej, ta procedura darydavau kasdien, pries tai nusimaudzius. Namie stengiuos daryt 2-3 kartus per savaite.

Ui, dar pamirsau pamineti stebuklinga daikta - Tubifast tvarscius. Juos gavau gulint ligoninej - jie kaip antra oda puikiai islaiko dregme. Ju naudojimo esme yra tokia - issitepi emuliantais, tada (jei riekia) hormonu, o ant virsaus as dar vazelinu tepdavau. Tuomet uzsimaukslini tuos tvarscius ant koju, ranku, kuno, as dar ir ant veido turejau (buvau skylutes akims, burnai, nosiai ausims iskirpus, bet ilgai su juo isbut neimanoma)Man jie geri, kad ne tik drekina, bet ir neleidzia kasytis juk nors ir suprantam ,kad tai blogai ir negalima kartais susilaikyt tiesiog nera kaip ."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 rugpjūčio 2011 - 20:33
rubeliai, pirstines odai gelbeti
Atsakyti