Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas, egzemos - 2

Parduodu Biodermos Atoderm PP krema, like apie 200 ml.

user posted image

Hidrolipidinę plėvelę atkurianti intensyvios priežiūros priemonė, skirta atopiškai ir labai sausai odai.

Dėl unikalios, inovatyvios formulės, Atoderm PP Anti-récidive skatina odos barjero atsistatymą.
Vitaminas PP padeda odos ląstelėms natūraliai gaminti lipidus (ceramidus, riebiąsias rūgštis ir cholesterolį) reikalingus efektyviam tarpląstelinės medžagos sukibimui.

• Drėkinantys aktyvieji ingredientai sustiprina lipidų barjerinę funkciją. Taip Atoderm PP Anti-récidive išsaugo reikalingą drėgmės lygį.

• Bekvapis Atoderm PP Anti-récidive yra nepriekaištingai toleruojamas.

• Atoderm PP Anti-récidive lengvai pasiskirsto ir greitai susigeria, nepalieka riebios, lipnios plėvelės.

Kaina 25 Lt.

Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 26, 11:56)
ateinu i tema su siokiu tokiu patarimu. PAti vargau su alergijom, egzemom, dermatitu 3 metus.
taip kad patarciau ir jums isbandyt, gal ir jums pagelbes bigsmile.gif Galu gale blogiau nebus

geriu stai tokia http://www.iherb.com...blets/1058?at=0, aisku yra didesnes koncentracijos, reiktu maziau tableciu gert, bet as ir taip ju maziau geriu, nei nurodyta, geriu po 6-7 tabletes, jos mazulytes rolleyes.gif TAm puslapy chlorellos  pasirinkimas didziulis.

Nupirksiu ir uosviui, vargom abu su savo ligom, ant saves isbandziau - dabar jam girdysim ir ziuresim ar ir jam bus veiksminga bigsmile.gif

Galima kazka panasaus nusipirkt ir Lietuvoj, bet Lietuvoj kainos dvigubos trigubos biggrin.gif Pirmakart perkant is www.iherb.com (JAV) parduotuves galima gaut 5$ nuolaida su koduku, taip kad siuntimas iseina nemokamas smile.gif

Labas smile.gif
labai aciu uz tokia patarti ir puikius patarimus. lindziu dabar tame tinklapyje, bandysiu ir as ka nors siusti super sausai atopinei ranku odai verysad.gif
beje, nezinai, ar galima gerti chlorera, kai zindai...? g.gif
Atsakyti
Man chlorela nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2011 10 03, 18:06)
Man chlorela nepadėjo.

Kiek laiko ja vartojai?
Atsakyti
QUOTE(lina_karc @ 2011 10 04, 10:04)
Kiek laiko ja vartojai?

Suvartojau visą dėžutę, gal per kokį mėnesį maždaug.
Atsakyti
Sveikos visos,

Aš irgi susigundžiau pagerti Chlorelos. Tik kažkaip pradėjus daugiau domėtis ir ieškoti, pradeda imti abejonės. Tarkim iherb puslapyje labai didelis chlorelos pasirinkimas, o apie kai kurias paskaičius, tai net baisu gerti ką nors. Konkrečiau http://www.iherb.com...lets/14075?at=0
Prie jos rašoma "This product contains a chemical known to the state of California to cause birth defects or other reproductive harm."
Gal ir kituose taip pat....bet iš kur žinosi.....
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2011 10 06, 10:32)
Sveikos visos,

Aš irgi susigundžiau pagerti Chlorelos. Tik kažkaip pradėjus daugiau domėtis ir ieškoti, pradeda imti abejonės. Tarkim iherb puslapyje labai didelis chlorelos pasirinkimas, o apie kai kurias paskaičius, tai net baisu gerti ką nors. Konkrečiau http://www.iherb.com...lets/14075?at=0
Prie jos rašoma "This product contains a chemical known to the state of California to cause birth defects or other reproductive harm."
Gal ir kituose taip pat....bet iš kur žinosi.....

Cia gal turima minty, kad nescioms negalima g.gif
Man netradicine gydytoja skyre truputi kitoki preparata, bet kai pastojau, klausiau ar galima ir nesciom, tai sake, tikrai ne, teks palaukti kol pagimdysiu..
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 10 06, 09:49)
Cia gal turima minty, kad nescioms negalima  g.gif
Man netradicine gydytoja skyre truputi kitoki preparata, bet kai pastojau, klausiau ar galima ir nesciom, tai sake, tikrai ne, teks palaukti kol pagimdysiu..

O kokį preparatą Jums skyrė?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 10 06, 09:49)
Cia gal turima minty, kad nescioms negalima  g.gif

Visu pirma sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif bigsmile.gif
O gydytoja tikrai yra teisi del chlorellos valomojo poveikio, juk toksinai, besivalantys is organizmo, gali pakenkti leliukui.
Na o man Chlorella thumbup.gif Pamirsau, kas bera egzema thumbup.gif Tikrai didelis dekui tai mamytei, kuri nurode ja 4u.gif Dabar geriu kartu ir spirulina, tai poveikis dar geresnis,nes ir nepageidaujamas svoris krenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2011 10 06, 10:58)
O kokį preparatą Jums skyrė?

Rusiska Chalegon.

QUOTE(gebene @ 2011 10 06, 12:06)
Visu pirma sveikinimai su  nestuke.gif  4u.gif  bigsmile.gif
O gydytoja tikrai yra teisi del chlorellos valomojo poveikio, juk toksinai, besivalantys is organizmo, gali pakenkti leliukui.
Na o man Chlorella  thumbup.gif Pamirsau, kas bera egzema  thumbup.gif Tikrai didelis dekui tai mamytei, kuri nurode ja  4u.gif Dabar geriu kartu ir spirulina, tai poveikis dar geresnis,nes ir nepageidaujamas svoris krenta  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
As taip laukiau irgi kada issigydysiu, planavom nestuke.gif, bet nesiseke iskart, o jau kai paskyre gydyma, pradziai siaip toksinus isvalyti, ir patapau nestuke.gif biggrin.gif Tai laukiu dabar kada galesiu tuos vaistus gerti.. Dziugu, kad tau padejo, tikiuosiu ir man suveiks. Nes baisu kaip beria rankas... Nei maisto negaliu gaminti be pirstiniu... Kazin kaip tai atsilieps leliukui...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 10 06, 12:16)
Rusiska Chalegon.
Aciu  4u.gif
As taip laukiau irgi kada issigydysiu, planavom  nestuke.gif, bet nesiseke iskart, o jau kai paskyre gydyma, pradziai siaip toksinus isvalyti, ir patapau  nestuke.gif biggrin.gif Tai laukiu dabar kada galesiu tuos vaistus gerti.. Dziugu, kad tau padejo, tikiuosiu ir man suveiks. Nes baisu kaip beria rankas... Nei maisto negaliu gaminti be pirstiniu... Kazin kaip tai atsilieps leliukui...

Reikia tiketi, kad mazylis paveldes tevelio odos struktura, jei tevelio oda neproblemine, aisku smile.gif Labai linkiu, kad suveiktu tinkamai 4u.gif Nes ne visom padeda, kiek matau sad.gif Man tai kadangi ta egzema buvo grynai nuo Pregnacare vitaminu, tai isvale toksinus ir viskas, pamirsau as ja, nors buvau issigandusi jos poveikiu is pradziu, labai galva sukosi... unsure.gif
Joa, atsimenu tuos laikus, kai ne slapinti, nei liestis prie ko galejau.... brrrr... Uzjauciu, bet dabar tenka tik laukti... Man labai padedavo kokiu kremu istept ir uzvyniot su bintu, tiesiog laikiau ta pirsta nuolat kreme, bet kai vienas pirstas - paprasta, o kai visos rankos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 10 06, 11:06)
Visu pirma sveikinimai su  nestuke.gif  4u.gif  bigsmile.gif
Na o man Chlorella  thumbup.gif Pamirsau, kas bera egzema  thumbup.gif Tikrai didelis dekui tai mamytei, kuri nurode ja  4u.gif Dabar geriu kartu ir spirulina, tai poveikis dar geresnis,nes ir nepageidaujamas svoris krenta  thumbup.gif

Džiugu, kad padėjo ir padeda. O choleros ir spirulinos sudetyje esantys vitaminai kartu neviršija normų? Kiek pasižiūrėjau, tai kaip ir per daug būtų. Sr Jūs čia pati nusprendėt abu kartu gerti?
Atsakyti