Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 14:44)
Mūsų mieste akcijos nėra. schmoll.gif  schmoll.gif

Su balandžio 1-ąja lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 01, 21:35)
Su balandžio 1-ąja lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Diasaja,o tu žinai,kiek aš dar žmonių subalamutinau su tavo akcija????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai,kad Žaliojoje stotelėje nepasiūliau žmogui važiuoti į Senukus.Nežinau kaip būtų pasibaigę? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 04 01, 18:08)
Pas mus ir zieminiai ir vasriniai tokio pat dydzio buvo hihihi.gif nedidukai , norejau pasakyt

biggrin.gif

QUOTE(dzigitas @ 2011 04 01, 18:34)
blink.gif na zinokit babcios tikrai ispindejo.o kur garantija,kad cesnakai naminiai,o ne is parduotuves g.gif nes kuriuos maciau as,tai tikrai ne naminiai schmoll.gif

Mama sake, kad rudeni ir zieminius mate uz 2 lt. Beje, mano zieminiai, tai tikrai buvo ne kaip naminiai - gigantiski ax.gif , bet nuo ko jie tokie taip ir nesupratau, nes as ju ir netresiau...

QUOTE(IngridaB @ 2011 04 01, 22:07)
Diasaja,o tu žinai,kiek aš dar žmonių subalamutinau su tavo akcija????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai,kad Žaliojoje stotelėje nepasiūliau žmogui važiuoti į Senukus.Nežinau kaip būtų pasibaigę? doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Diasaja,o tu žinai,kiek aš dar žmonių subalamutinau su tavo akcija????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gerai,kad Žaliojoje stotelėje nepasiūliau žmogui važiuoti į Senukus.Nežinau kaip būtų pasibaigę? doh.gif

ojei, matyt Senukų akcijų žurnalėlio negaunat. Paskutinio numerio akcijų galiojimas dar nepasibaigęs, tai kaip galėjo ant viršaus dar vieną akciją uždėt? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 01, 23:14)
ojei, matyt Senukų akcijų žurnalėlio negaunat. Paskutinio numerio akcijų galiojimas dar nepasibaigęs, tai kaip galėjo ant viršaus dar vieną akciją uždėt?  biggrin.gif

O jie gali padaryti ir vienadienę akciją.Pvz.vakar buvo 20 procentų nuolaida televizoriams.O tuos laikraštukus tik akimis permetu,visada jie būna su Lietryčiu. mirksiukas.gif
Praeitą savaitgalį tai tikrai Litagroje buvo 20 procentų nuolaida durpėms.Bet kažkaip ne nuotaika buvo apsigriozdinti dideliais maišais. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 balandžio 2011 - 07:35
QUOTE(IngridaB @ 2011 04 02, 08:31)
O jie gali padaryti ir vienadienę akciją.Pvz.vakar buvo 20 procentų nuolaida televizoriams.O tuos laikraštukus tik akimis permetu,visada jie būna su Lietryčiu. mirksiukas.gif

na, kaip vienadienė, jei iki 04.18 -
user posted image
Atsakyti
Labas.

Ziuriu jau telikus sodinat blink.gif lotuliukas.gif , gal ir man kas seklu pasiulys darzui sio gerio pageidautina su 90proc nuolaidu hihihi.gif
Atsakyti
Neisginčysiu dėl tų akcijų.Jei kur užeinu ,apsidžiaugiu,bet,kad labai sekti,tikrai neseku. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ridikėliai gali išeiti į lapus ant palangės.Kažkada labai seniai mėginau,tai nieko gero irgi nesigavo.Ir dabar lapai labai gražūs,bet šaknų nėma. ax.gif ax.gif Teks lapelius salotoms dėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2011 04 02, 09:24)
Labas.

Ziuriu jau telikus sodinat blink.gif  lotuliukas.gif , gal ir man kas seklu pasiulys darzui sio gerio  pageidautina su 90proc nuolaidu hihihi.gif

Vakar reikejo prasyt, butumem surade, o dabar jau tik kitais metais tokios akcijos bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 01, 20:35)
Su balandžio 1-ąja lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 04 02, 09:37)
Vakar reikejo prasyt, butumem surade, o dabar jau tik kitais metais tokios akcijos bus hihihi.gif

Na, ir šposininkės Jūs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ermitaze visoms trasoms 30% nuolaida, pati siandien maciau, ir siandien balandzio 2d. 4u.gif (tiesa su kortele)
Atsakyti

lotuliukas.gif Aš tai nuvažiavau į senius doh.gif vat taip ir kirbėjo tą leidinuką pirma pasižiūrėt, bet taip ir nepasižiūrėjau biggrin.gif Nu bet nieko, nusipirkau žuvų miltų, kuriuos seniai planavau nusipirkt, nors ir be akcijos biggrin.gif

Šiandien maxėj svogūnų sėjinukams Stutgarter nuolaida po 4,99 lt kg mirksiukas.gif biggrin.gif Kažin ar dar bebus kol po darbo nuvažiuosiu mastau.gif

Man tai salotos šiltnamyje visai nedygsta g.gif kažin kodėl g.gif O va ridikiukai tai labai gražiai sudygę thumbup.gif
Atsakyti