Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 4

idomu,ar svogunai,kur parsiduoda norfoj,ne daugiagalviai g.gif labai jau jie man idomiai atrodo g.gif eigu laiskams,tai siek tiek per brangu,nes kaina ~6lt.roputes tai tikrai nemazos.
P.S.cia as kalbu apie savo virsuliskiu norfa,nes nezinau kokias pardavineja kituose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 04, 08:48)
idomu,ar svogunai,kur parsiduoda norfoj,ne daugiagalviai g.gif labai jau jie man idomiai atrodo g.gif eigu laiskams,tai siek tiek per brangu,nes kaina ~6lt.roputes tai tikrai nemazos.
P.S.cia as kalbu apie savo virsuliskiu norfa,nes nezinau kokias pardavineja kituose ax.gif

As panasius svogunus maciau toj Norfoj, kur prie Spaudos Rumu, pakankamai dideles galvutes, tai is nusipirkus kilograma nelabai kas ir priaugs iki rudens (kiekio atzvilgiu). Dar nesu pirkus svogunu siemet,bet kai jau reikes tai ziuresiu, kad gal mazesni butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 04, 10:46)
As panasius svogunus maciau toj Norfoj, kur prie Spaudos Rumu, pakankamai dideles galvutes, tai is nusipirkus kilograma nelabai kas ir priaugs iki rudens (kiekio atzvilgiu). Dar nesu pirkus svogunu siemet,bet kai jau reikes tai ziuresiu, kad gal mazesni butu g.gif

tai as apie ta norfa ir kalbu rolleyes.gif pernai pirkausi pas babce ~800gr vainikeli daugiagalviu,priaugo 3 vainikai po ~2kg,bet tokie mizerni ,kad siaubas doh.gif (s.m.juos sodinsiu labai tankiai,bus laiskams.eigu kas nors is ju augs hihihi.gif )
Atsakyti
Gal ir durnas klausimas, bet aš visai ne sodininkė ir pan., bet ar jau galima lauke sėti salotas, ridikus, petražoles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2011 04 04, 11:51)
Gal ir durnas klausimas, bet aš visai ne sodininkė ir pan., bet ar jau galima lauke sėti salotas, ridikus, petražoles? blush2.gif

Dar per šalta žemė,supus sėklos žemėje. g.gif Nors jau jau ievos pradėtų žaliuoti.Šalia šiltnamio dar pašalas neišėjęs.
Mano salotos irgi visai nedygsta,ketvirtą kartą atsėjau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 04, 08:34)
Šiandien maxėj svogūnų sėjinukams Stutgarter nuolaida po 4,99 lt kg mirksiukas.gif  biggrin.gif Kažin ar dar bebus kol po darbo nuvažiuosiu mastau.gif

abejoju,kad rasi.nes musu maxej buvo 'ismesta"15maisu,tai zmones optom eme.11val buvo tik siuksles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 04, 13:21)
abejoju,kad rasi.nes musu maxej buvo 'ismesta"15maisu,tai zmones optom eme.11val buvo tik siuksles unsure.gif

Joooo, buvau per pietus nulėkus, tai tik į kainą su pavadinimu pabučiavau ir tiek cool.gif
Atsakyti
kazin ar butu galima jau iskelti inda su ispikiuotais porais i siltnami? ar nenusals? nes sianakt zuvo puse mano pomidoru daigu- kate i juos prischiko doh.gif ir iskapste, jauciu, kad porams gresia tas pats verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Tikriausiai galima... jei jau ziemoti galima palikti-tai dabar neturetu susalti g.gif
Atsakyti
a koks skirtumas: ar šaltis, ar katinas, vis tiek galas aiškus hihihi.gif
Atsakyti
biggrin.gif paguodei ,Gaudvile,ar ne ?

manau bus dar tų akcijinių svogūnėlių visose parduotuvėse, nepergyvenkit .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 04 balandžio 2011 - 21:31
Pasodinau šiandien pupas darže,bet ant viršaus dar užmečiau celofano.Paprastai išdygdavo,o dabar matysim,nes paankstinau sodinimą visa savaite pagal ankstesnius metus.
Atsakyti