Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

nu va ,pasodinau naujokus
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Kokie nuostabūs jūsų amariliai wub.gif
Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, jei priimsite blush2.gif
Auginau ir aš vieną gražuolį trejus metus, bet deja... po paskutinio žydėjimo teko atsisveikinti verysad.gif
Dabar vėl ieškau amarilio, skaitau informaciją, kad vėl nenutiktų nelaimė auginant doh.gif
Mano augintas ir mylėtas buvo Afroditė:
user posted image

Dabar kolkas esu paieškose, ieškau, kur įsigyti svogūnėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2011 04 06, 21:49)

Mano augintas ir mylėtas buvo Afroditė:

Tai ne Afrodite, o Dancing Queen mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 21:28)
Tai ne Afrodite, o Dancing Queen  mirksiukas.gif

nu kiek peržiūrinėjau, tai ir man pasirodė įdomiai, nes afrodičių visai kitokių mačiau g.gif bet ant pakuotės buvo parašyta afroditė, tai ir sakau, kad čia ji g.gif Na bet jūs daugiau nusimanote, tai tikiu, kad jūsų tiesa 4u.gif

joo, pagooglinau dabar Dancing Queen - tai viens prie vieno kaip manasis buvo lotuliukas.gif Dėkui už informaciją 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CherryLips: 06 balandžio 2011 - 20:35
QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 21:37)
nu va ,pasodinau naujokus
user posted image

gerai pasodinai 4u.gif Tik labai naudinga į žemių mišinį įmaišyti keramzito granulių, kad butų puriau. Tada ne taip užrūgsta žemė.
Papildyta:
QUOTE(CherryLips @ 2011 04 06, 21:49)

Puiki tavo Karalienė
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 21:50)
Papildyta:
Puiki tavo Karalienė

dėkui 4u.gif
gaila tik kad neilgai ja tepasidžiaugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 20:50)
gerai pasodinai 4u.gif  Tik labai naudinga į žemių mišinį įmaišyti keramzito granulių, kad butų puriau. Tada ne taip užrūgsta žemė.

tai šitą žinau ,bet aš kaip be mašinos,tai rankom tempti iš parduotuvės sveikatos neturiu,bet tiesą sakant pas mane pietinė palangė ,tai kai užkaitina saulė ,apie jokį žemės rūgimą kalbos negali būt,aš net kartais truputėlį ir iš viršaus užlieju blush2.gif ,.nes žemė tiesiog perdžiuvusi atrodo,nu dar nė vienas nesupuvo svogūnas,tai gal patinka ax.gif ...tik va prieš mėnesį pirktas peržydėjo trim stiebais ir lapų neleidžia ,tai galvoju ar nebus jam ragai,kažkoks jis man neaiškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 22:25)
tai šitą žinau ,bet aš kaip be mašinos,tai rankom tempti iš parduotuvės sveikatos neturiu,bet tiesą sakant pas mane pietinė palangė ,tai kai užkaitina saulė ,apie jokį žemės rūgimą kalbos negali būt,aš net kartais truputėlį ir iš viršaus užlieju blush2.gif  ,.nes žemė tiesiog perdžiuvusi atrodo,nu dar nė vienas nesupuvo svogūnas,tai gal patinka ax.gif ...tik va prieš mėnesį pirktas  peržydėjo trim stiebais ir lapų neleidžia ,tai galvoju ar nebus jam ragai,kažkoks jis man neaiškus g.gif

Sunku su tais steroidiniais žydėjimais. Pas mane normaliai tai du žiedstiebius su trim žiedais max, o cia iš pardės 3x6. O paskui galuojasi šiltnamy... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 21:50)
gerai pasodinai 4u.gif  Tik labai naudinga į žemių mišinį įmaišyti keramzito granulių, kad butų puriau.

Aš kaip tik apie tai pagalvojau, matyt reikes taip daryti kitam žydėjimui ruošiant.. Tad bus galima ir i vazonus be skylučių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mano amariliai lengvai išprotėjo. Stiebus,žiedus kelia, kai kurie iškart po du .
Tik va, jei žiedų ant stiebo daugiau nei 4, tai kol paskutiniai pažįsta pirmieji nuvysta.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 06, 23:54)
Tad bus galima ir i vazonus be skylučių  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na jau ne
Šitoje vietoje pritariu Steputei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 23:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na jau ne
Šitoje vietoje  pritariu Steputei mirksiukas.gif

Eksperimentuoju...
Kai supus, ūbausiu aš čia kruvinom ašarom... Nu nieko, neilgai, šiltnamis atšils, iškledinsiu visus. Gal nesupus iki to laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 07, 00:10)
Eksperimentuoju...
Kai supus, ūbausiu aš čia kruvinom ašarom... Nu nieko, neilgai, šiltnamis atšils, iškledinsiu visus. Gal nesupus iki to laiko unsure.gif

O tada Tavęs niekas neguos nono.gif
Atsakyti