Labas vakaras
Kokie nuostabūs jūsų amariliai
Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, jei priimsite
Auginau ir aš vieną gražuolį trejus metus, bet deja... po paskutinio žydėjimo teko atsisveikinti
Dabar vėl ieškau amarilio, skaitau informaciją, kad vėl nenutiktų nelaimė auginant
Mano augintas ir mylėtas buvo Afroditė:

Dabar kolkas esu paieškose, ieškau, kur įsigyti svogūnėlį

Kokie nuostabūs jūsų amariliai

Labai norėčiau prie jūsų prisijungti, jei priimsite

Auginau ir aš vieną gražuolį trejus metus, bet deja... po paskutinio žydėjimo teko atsisveikinti

Dabar vėl ieškau amarilio, skaitau informaciją, kad vėl nenutiktų nelaimė auginant

Dabar kolkas esu paieškose, ieškau, kur įsigyti svogūnėlį

QUOTE(CherryLips @ 2011 04 06, 21:49)
Tai ne Afrodite, o Dancing Queen

QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 21:28)
nu kiek peržiūrinėjau, tai ir man pasirodė įdomiai, nes afrodičių visai kitokių mačiau

joo, pagooglinau dabar Dancing Queen - tai viens prie vieno kaip manasis buvo

QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 21:37)
gerai pasodinai

Papildyta:
QUOTE(CherryLips @ 2011 04 06, 21:49)
Puiki tavo Karalienė
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 21:50)
dėkui

gaila tik kad neilgai ja tepasidžiaugiau

QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 20:50)
gerai pasodinai
Tik labai naudinga į žemių mišinį įmaišyti keramzito granulių, kad butų puriau. Tada ne taip užrūgsta žemė.

tai šitą žinau ,bet aš kaip be mašinos,tai rankom tempti iš parduotuvės sveikatos neturiu,bet tiesą sakant pas mane pietinė palangė ,tai kai užkaitina saulė ,apie jokį žemės rūgimą kalbos negali būt,aš net kartais truputėlį ir iš viršaus užlieju

QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 22:25)
tai šitą žinau ,bet aš kaip be mašinos,tai rankom tempti iš parduotuvės sveikatos neturiu,bet tiesą sakant pas mane pietinė palangė ,tai kai užkaitina saulė ,apie jokį žemės rūgimą kalbos negali būt,aš net kartais truputėlį ir iš viršaus užlieju
,.nes žemė tiesiog perdžiuvusi atrodo,nu dar nė vienas nesupuvo svogūnas,tai gal patinka
...tik va prieš mėnesį pirktas peržydėjo trim stiebais ir lapų neleidžia ,tai galvoju ar nebus jam ragai,kažkoks jis man neaiškus 

Sunku su tais steroidiniais žydėjimais. Pas mane normaliai tai du žiedstiebius su trim žiedais max, o cia iš pardės 3x6. O paskui galuojasi šiltnamy...

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 21:50)
gerai pasodinai
Tik labai naudinga į žemių mišinį įmaišyti keramzito granulių, kad butų puriau.

Aš kaip tik apie tai pagalvojau, matyt reikes taip daryti kitam žydėjimui ruošiant.. Tad bus galima ir i vazonus be skylučių

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 06, 23:54)
Tad bus galima ir i vazonus be skylučių 

Šitoje vietoje pritariu Steputei

QUOTE(Lutpede @ 2011 04 06, 23:07)
Eksperimentuoju...
Kai supus, ūbausiu aš čia kruvinom ašarom... Nu nieko, neilgai, šiltnamis atšils, iškledinsiu visus. Gal nesupus iki to laiko

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 07, 00:10)
Eksperimentuoju...
Kai supus, ūbausiu aš čia kruvinom ašarom... Nu nieko, neilgai, šiltnamis atšils, iškledinsiu visus. Gal nesupus iki to laiko

O tada Tavęs niekas neguos