Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių pakerėtos

QUOTE(rita06 @ 2011 04 04, 15:31)
Ačiū iš anksto, gal galit į až, nes retai būnu temoj.

Naglai... triniti.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo Gervase žydėjimo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 04, 17:09)

o spalvos kokios... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 04 balandžio 2011 - 16:23
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 04, 18:22)

Ačiū. Kai saulutė šviečia ir žiedai spalvingesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 04 balandžio 2011 - 16:29
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 04, 18:22)

drinks_cheers.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 04, 10:40)
Tada aš PALMĘ auginu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai ne BELLADONNA.
Gali būti krino ir belladonnos hibridas - AMARCRINUM. 4u.gif

Lieki man skolinga ALBOS vaikiuką. Skola ne rona - neužgis.
Siūlau išeitį: užsisakom internetu po cibulį, parsisiunčiam į Kauną, tada tavo Brangusis pristato vieną į Švėkšną... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 04 04, 17:09)

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Steputė @ 2011 04 04, 22:30)
*Lieki man skolinga ALBOS vaikiuką.
**tada tavo Brangusis pristato vieną į Švėkšną... 

* Kad tik neužrūdyčiau belikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** Dėl krovinių pervežimų kreipkis telefonais 8 800 77877 arba 8 800 25222 - jie dažniausiai po du važinėja, tai tikrai dvynukus tau paliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mergai ,netvarka doh.gif ,tik ketvirtam puslapyje temą radau lotuliukas.gif ,norėjau pasigirt savo pirkiniais-šiandien pasigydžiau truputį blush2.gif ,kauno schatelige nusipirkau "Moonlight" ir "Susan",abu leidžia žiedelius ,kai pražys pasižiūrėsim ar olandai neapsimelavo.Vakare pasodintus nufotkinsiu ir parodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 18:06)
Nu mergai ,netvarka doh.gif ,tik ketvirtam puslapyje temą radau lotuliukas.gif ,norėjau pasigirt savo pirkiniais-šiandien pasigydžiau truputį blush2.gif  ,kauno schatelige nusipirkau "Moonlight" ir "Susan",abu leidžia žiedelius ,kai pražys pasižiūrėsim ar olandai neapsimelavo.Vakare pasodintus nufotkinsiu ir parodysiu blush2.gif

Lauksim 4u.gif geri pirkiniai thumbup.gif .Pagalvojau ir aš ko taip tylu g.gif Reikės namie foto sesiją daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 04 06, 17:06)
Nu mergai ,netvarka doh.gif ,tik ketvirtam puslapyje temą radau lotuliukas.gif ,norėjau pasigirt savo pirkiniais-šiandien pasigydžiau truputį blush2.gif  ,kauno schatelige nusipirkau "Moonlight" ir "Susan",abu leidžia žiedelius ,kai pražys pasižiūrėsim ar olandai neapsimelavo.Vakare pasodintus nufotkinsiu ir parodysiu blush2.gif

Kazin, o Vilniaus Shetelige yra?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 04 06, 17:38)
Kazin, o Vilniaus Shetelige yra?

na šito tai tikrai nežinau ,dar buvo Red Lion ,bet kadangi raudonų jau daug turiu, tai nebepirkau!Giedre ,man rodos aš pas lenkus buvau užsisakius Susan,o gal ir maišau,bet kai pamačiau pavadinimą ,tai taip pagalvojau.Tik aišku kainavo daugiau,už Moonlight mokėjau 18.5lito už Susan 21Lt ,bet svogūnas tai tikrai didelis,iš tokio kokie trys žiedstiebiai išlys,na du tai tikrai,nors dabar tik vieną matau wub.gif
Atsakyti
user posted image
Liūtukas 4u.gif
user posted image
Mano lovelis palanginių wub.gif
Atsakyti