Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

Žodžiu, renkis, širdie, mes išeinam!

Startas, birzelio 5d!!! As pasiruosus!!!
Atsakyti
Skaitau šitą forumą ir negaliu patikėt kad vyrai tikrai ir yra tokie bejausmiai . . Bet taip jau ir yra . Skaudu bet ir mane paliko draugas , turim ir dukrytę jai tuoj bus metukai . Atrodo susitaikyciau su tokia dalia jai nebutu vaiko o dabar reikia ir su juo bendraut , geruoju jam neišeina , žemina mane visaip keikia , skaudu kai mylimas žmogus taip . O paliko tik dėlto kad vieną vakarą porą kartu papriekaištavau kad netaupo ,mat jam nepatinka kai kažką netaip pasakai jam . Ne veltui dvynys - dviguba asmenybė .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanteS @ 2011 06 05, 17:04)
Skaitau šitą forumą ir negaliu patikėt kad vyrai tikrai ir yra tokie bejausmiai . . Bet taip jau ir yra . Skaudu bet ir mane paliko draugas , turim ir dukrytę jai tuoj bus metukai . Atrodo susitaikyciau su tokia dalia jai nebutu vaiko o dabar reikia ir su juo bendraut , geruoju jam neišeina , žemina mane visaip keikia , skaudu kai mylimas žmogus taip . O paliko tik dėlto kad vieną vakarą porą kartu papriekaištavau kad netaupo ,mat jam nepatinka kai kažką netaip pasakai jam . Ne veltui dvynys - dviguba asmenybė ..  verysad.gif

Dziaukis brangioji ,kad nesusituokiai su tokiu zmogumi,issiauginsi dukryte ir busi dar laiminga,vat kaip nugyveni tokiam kosmare 27m ir padedi sveikata,va tada tai tikrai ne kas.
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2011 06 05, 18:45)
Dziaukis brangioji ,kad nesusituokiai su tokiu zmogumi,issiauginsi dukryte ir busi dar laiminga,vat kaip nugyveni tokiam kosmare 27m ir padedi sveikata,va tada tai tikrai ne kas.

na tikrai gerai kad nesusituokiau o jau žadėjom . Norėčiau nieko apie ji daugiau nebežinoti bet teks matytis ir kalbėtis ir dažnai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos sudužusių svajonių "klubo" narės smile.gif Jau senokai skaitinėju šią temą, dar būdama ne vieniša, bet matyt morališkai ruošiausi skyryboms verysad.gif Mano istorija niekuo labai neišsiskirianti, tik kad apima ilgą laiko tarpą. Pirmą kartą to žmogaus buvau palikta prieš 4 metus. Kadangi buvo pirmas "krikštas" angel_sadangel.gif tai visaip žeminausi ir laksčiau paskui jį, vaikščiojau pas būrėjas ir visais įmanomais ir neįmanomais būdais bandžiau "susigrąžinti" frusty.gif Kadangi jis jau turėjo pamainą. Pagaliau atgavau sveiką protą tik kai jis gatvėje pro mane su ja praėjo kaip pro tuščią vietą. Supykusi ant jo savęs ir likusio pasaulė išgulėjau kryžium gal savaitę, numečiau pusę savo svorio. Draugai išsigandę, kad išnyksiu, pradėjo "reabilituot". iš pradžių kaip vaiduoklis užtinusiom akim slankiojau paskui, po kurio laiko mano liūdnas akis vis pagiriant kokiam dėmesingam jaunuoliui, pradėjau puse danties šypsotis console.gif Nu ir ką po gero pusmečio jau galėjau lakstyti po pasimatymus, kol pagaliau mano tiriantis žvilgsnis neužkliuvo už be galo gražios ir šiltos šypsenos. Viskas vyko greitai su visais draugeliais ir vaivorykštėm wub.gif Jaučiaus be galo apdovanota, kad likimas man skyrė tokį rūpestingą ir visišką ex šikniaus priešingybę thumbup.gif Tikriausiai suprantate kad happy endo čia nebus ir istorija taip neužsibaigia. Dėkui kad turi kantrybės ir skaito toliau smile.gif Tai va 2 metais stabilių ramių (per ramių matyt) santykių, tačiau kaip koks tarakonas vis prabėgdavo mintis apie ex. Atsitiktinumas ar ne bet po tiek metų apsireiškė jo draugas su sveikinimais mano b-day proga. Pradėjom bendraut...aišku "subtiliai" užklausiau apie savo ex (smalsumas pražudė katę...) ...ir išgirdau, kad jis nesenai dramatiškai slap.gif išsiskyrė. Įsijungė pikdžiugiškas pasitenkinimo jausmas devil.gif Susižinosi tokias naujienas sau ramiai toliau gyvenau (kokias 2 savaites) iki tol kol negavau paslaptingo sms. Pradėjau susirašinėjimą jausdama kam rašau...Aišku tai buvo man ex. Jis pasiūlė susitikti, įsijungė geltona šviesa...galvojau savaitę ir vieną rytą atsikėlusi tiesiog automatiškai parašiau jam, kad sutinku susitikti. Žodžiu užteko vieno susitikimo ir širdis jau daužėsi kaip kadaise, jis buvo dar labiau suvyriškėjęs ir dar labiau patrauklus blush-anim-cl.gif Dabar reziumuojant greitai pabaigsiu: slapti pasimatymai, skyrybos su rūpestinguoju draugu, 1,5 metų juoda-balta santykių su ex, 3 savaitės vienatvės po žodžių aš tavęs nebemyliu, turiu kitą bye1.gif Gal toms kurios tiki sanrykių "sulopymu" ir "meilės susigrąžinimu" kils kažkokių konstruktyvesnių minčių blink.gif Ačiū, kad skaitėte mano "paklodę" ax.gif
Atsakyti
Nieko nepadarysi, teks vel ieskotis dar vieno pakaitalo smile.gif
Smalsumas prazude kate smile.gif
Atsakyti
Puebla,
lipai ant to pačio grėblio antrą kartą blink.gif Gal tau kažkaip tai reikėjo tų dramatiškų išgyvenimų kaip oro?
Atsakyti
Na jei antrą kartą su ex santykiai tęsėsi 1,5 metų, tai manau ir jis visgi norėjo ir matė ateitį kartu, tik gal tas juoda balta įkyrėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 06 09, 15:29)
Na jei antrą kartą su ex santykiai tęsėsi 1,5 metų, tai manau ir jis visgi norėjo ir matė ateitį kartu, tik gal tas juoda balta įkyrėjo smile.gif

Pasakysiu tik tiek... zmones nesikeicia, ypac, jei nebuna geru sukretimu... paliko viena karta del kitos, paliks ir vel greiciausiai... Dazniauiai satykiuose iskyla tos pacios problemos...
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 06 09, 15:31)
Pasakysiu tik tiek... zmones nesikeicia, ypac, jei nebuna geru sukretimu... paliko viena karta del kitos, paliks ir vel greiciausiai... Dazniauiai satykiuose iskyla tos pacios problemos...

Na aš nesu tokios kategoriškos nuomonės - vieną kartą padarytą klaidą galima atleisti, pakartojus antrą kartą, tai jau tampa sistema.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 06 09, 15:33)
Na aš nesu tokios kategoriškos nuomonės - vieną kartą padarytą klaidą galima atleisti, pakartojus antrą kartą, tai jau tampa sistema.

ne apie ta pati kalbam. jus manes nesupratot
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 06 09, 15:35)
ne apie ta pati kalbam. jus manes nesupratot

gal... rolleyes.gif
Atsakyti