Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės

Na po 3 metų pertraukos visos nuoskaudos buvo pasimiršę, bet ne jausmas. Visi tą patį sakė : lipi ant to pačio grėblio...kažką sau norėjau įrodyti ir manau tai, jog viskas atsikartojo praktiškai kaip dejavu rodo, kad pirmą kartą kažkokios pamokos dalies neišmokau. Dabar nors ir skauda labiau ("suskilusios geldos" efektas doh.gif ), tačiau tvarkausi su tuo oriai. Bandau įžvelgti vienatvės privalumus, rankiojuosi save iš gabaliukų tyliai, ramiai su knyga. Pirmą kartą natūraliai nepraėjau visų stadijų. Pirmiausiai užstrigau ties bandymu sugrąžinti viską į vietas ir tuščios vilties vaikymusi, vėliau kai atėjo liūdesys buvau staigiai "reanimuojama" draugų, todėl susitaikymo stadijai buvau "per užimta" ir galima sakyti neturėjau kada jos pasiekti. Dabar žinau, kad viskam gyvenime labai nepamaišo kantrybė, tiek santykiuose su kitais, tiek ir su pačiu savimi friends.gif Todėl duokime ir sudaužytoms ir sveikstančioms mūsų širdelėms laiko. Viskas praeina vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(puebla @ 2011 06 09, 20:13)
Na po 3 metų pertraukos visos nuoskaudos buvo pasimiršę, bet ne jausmas. Visi tą patį sakė : lipi ant to pačio grėblio...kažką sau norėjau įrodyti ir manau tai, jog viskas atsikartojo praktiškai kaip dejavu rodo, kad pirmą kartą kažkokios pamokos dalies neišmokau. Dabar nors ir skauda labiau ("suskilusios geldos" efektas doh.gif ), tačiau tvarkausi su tuo oriai. Bandau įžvelgti vienatvės privalumus, rankiojuosi save iš gabaliukų tyliai, ramiai su knyga. Pirmą kartą natūraliai nepraėjau visų  stadijų. Pirmiausiai užstrigau ties bandymu sugrąžinti viską į vietas ir tuščios vilties vaikymusi, vėliau kai atėjo liūdesys buvau staigiai "reanimuojama" draugų, todėl susitaikymo stadijai buvau "per užimta" ir galima sakyti neturėjau kada jos pasiekti. Dabar žinau, kad viskam gyvenime labai nepamaišo kantrybė, tiek santykiuose su kitais, tiek ir su pačiu savimi friends.gif Todėl duokime ir sudaužytoms ir sveikstančioms mūsų širdelėms laiko. Viskas praeina  vacation4.gif

Va je, va je. Galejot dar viena standarta iterpti, kad pakaitinis vaikinukas per ta laika vede, susilauke burio vaiku ir, savaime suprantama - ilgai ir laimingai gyveno , o jus likot prie suskilusios geldos. Ka padarysi, lazda visada turi du galus. Ach. verysad.gif Efektas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puebla @ 2011 06 09, 19:13)
Dabar žinau, kad viskam gyvenime labai nepamaišo kantrybė, tiek santykiuose su kitais, tiek ir su pačiu savimi friends.gif Todėl duokime ir sudaužytoms ir sveikstančioms mūsų širdelėms laiko. Viskas praeina  vacation4.gif

Kiek žinau, kad kaip tik niekas nepraeina be pėdsakų...su exu būsite susiję emocijomis (kokios jos bebūtų) visą likusį gyvenimą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute35 @ 2011 06 09, 23:06)
Kiek žinau, kad kaip tik niekas nepraeina be pėdsakų...su exu būsite susiję emocijomis (kokios jos bebūtų) visą likusį gyvenimą... unsure.gif

Laba,seniai čia bebuvau beveik prieš metus,po to,kai mane labai negražiai bandė ,kai kurios narės iš temos išprašyti nes per daug mylėjau savo ex ir negalėjau jo pamiršti.Bet ne dėl to čia vėl atėjau.
Pritariu medutei,niekas nepraiena be pasėkmių ir pėdsakų.Mes su ex žinome ir daabr,kad esame ir būsime vienas kitam vieninteliai tokia-pirmagimio tėvai,pirmoji santuoka ir tt.
P.S.nesmagu pas jus sugrįžti,bet gal ,kai nebėra daivinyčios bus kitaip(nebent ji paketė niką).Bet nežinau kas čia darosi nes neskaitau tik šį vakarą užsukau netyčia visai.O viena narė pastoviai kabo depresijos temoje ir neužeina .Užsuk jei sunku nes prieš metus mane irgi vijai iš čia.Savaitę po jūsų žodžių negalėjau atsitokėti.
Laikykitės merginos,to netaikau naujokėm 4u.gif
Taip pat šiltai prisimenu virgą wub.gif ir dar keletą merginų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 09 birželio 2011 - 22:08
QUOTE(nijako @ 2011 06 02, 21:29)

Džiaugiuosi, kad Jūsų širdyje ramiau, pamenu kaip sunkiai išgyvenote skyrybas, vis apie Jus pagalvodavau, bet užsukdavote čia retai. kad ir kokį gyvenimo kelią renkatės (ar su ex, ar be jo) linkiu, kad širdelės taip nebeskaudėtų 4u.gif

QUOTE(noir1 @ 2011 06 09, 23:55)
Pritariu medutei,niekas nepraiena be pasėkmių ir pėdsakų.Mes su ex žinome ir daabr,kad esame ir būsime vienas kitam vieninteliai tokia-pirmagimio tėvai,pirmoji santuoka ir tt.

Jūsų istorija buvo visai nesmagi.... vėl esate kartu?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 06 09, 15:31)
Pasakysiu tik tiek... zmones nesikeicia, ypac, jei nebuna geru sukretimu... paliko viena karta del kitos, paliks ir vel greiciausiai... Dazniauiai satykiuose iskyla tos pacios problemos...

Sutinku su tavimi. smile.gif Man buvo panasi situacija, ex'as bande mane susigrazinti [po puses metu, gal truputi daugiau, kai as ji palikau, nes sis isdave mane su kita doh.gif ] Zodziu per ta laika buvau pakankamai prisikentejus, ir prisiverkus. Bet viska, taip pat ir meile jam ismeciau i siuksline ir nusprendziau gyventi toliau. O jis kaip tik tuo momentu "suprato" kokia as jam svarbi, koks jis buvo kvailas [tebera tongue.gif ]. Prisiekinejo meilej, kokiu tik graziu zodziu is jo neisgirdau, kokia as nuostabi ir koks jis durnas kad taip pasielge, kaip jis manes nevertas. lotuliukas.gif Zodziu, po visos sitos ceremonijos pasakiau jam tik tiek, kad nieko nebus brangusis, viskas praejo, tu visada liksi man geras atsiminimas, bet nieko daugiau. Palinkejau sekmes ir laimes gyvenime. drinks_cheers.gif Na, o sis patvirtindamas tai, kad yra paskutinis sudzius pradejo plustis ir grasinti ,jog pamates mane su kitu gatveje uzmus ji, jog as nezinau ka jis gali, koks jis pavydus ir t.t. Zodziu, esu vaiksciojanti mirtininke, taip pat ir mano simpatija lotuliukas.gif Visos istorijos esme ta, jog as laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laimnga, kad neuzlipau ant to paties greblio [arba i ta pacia meslo kruva lotuliukas.gif , kaip pavadinsi nepagadinsi] antra karta drinks_cheers.gif

Betkokiu atveju tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Jei nori-pirmyn! Tik po to kad netektu vel verkti del to paties sudziaus gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Enigma: 09 birželio 2011 - 22:48
QUOTE(Besishypsanti @ 2011 06 10, 00:35)
Džiaugiuosi, kad Jūsų širdyje ramiau, pamenu kaip sunkiai išgyvenote skyrybas, vis apie Jus pagalvodavau, bet užsukdavote čia retai. kad ir kokį gyvenimo kelią renkatės (ar su ex, ar be jo) linkiu, kad širdelės taip nebeskaudėtų  4u.gif
Jūsų istorija buvo visai nesmagi.... vėl esate kartu?

Ne,nesame ir NIEKADA nebūsime.Bendraujame tik bendrais klausimais per skypę,telefonu.Jis mano vaiko tėvas,o aš jam mirusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 09, 19:28)
Va je, va je. Galejot dar viena standarta iterpti, kad pakaitinis vaikinukas per ta laika vede, susilauke burio vaiku ir, savaime suprantama - ilgai ir laimingai gyveno  , o jus likot prie suskilusios geldos. Ka padarysi, lazda visada turi du galus. Ach.  verysad.gif Efektas.  4u.gif

Na sutinku, kad situacija ironiška, nors ne iki tiek standartiška. Jis nevedė, neturi vaikų ir netgi draugės, vis dar mano draugų tarpe. Emociniai saitai išlikę su "vaikinuku" išliks ir su "tuo pačiu grėbliu" smile.gif Svarbiausia, kad nepasiliktų emocinių skolų ir klaustukų. Ačiū už komentarus, priimu bet kokią nuomonę ir požiūrį notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(*Enigma @ 2011 06 09, 22:47)
Sutinku su tavimi.  smile.gif  Man buvo panasi situacija, ex'as bande mane susigrazinti [po puses metu, gal truputi daugiau, kai as ji palikau, nes sis isdave mane su kita  doh.gif  ] Zodziu per ta laika buvau pakankamai prisikentejus, ir prisiverkus. Bet viska, taip pat ir meile jam ismeciau i siuksline ir nusprendziau gyventi toliau. O jis kaip tik tuo momentu "suprato" kokia as jam svarbi, koks jis buvo kvailas [tebera  tongue.gif ]. Prisiekinejo meilej, kokiu tik graziu zodziu is jo neisgirdau, kokia as nuostabi ir koks jis durnas kad taip pasielge, kaip jis manes nevertas.  lotuliukas.gif  Zodziu, po visos sitos ceremonijos pasakiau jam tik tiek, kad nieko nebus brangusis, viskas praejo, tu visada liksi man geras atsiminimas, bet nieko daugiau. Palinkejau sekmes ir laimes gyvenime.  drinks_cheers.gif  Na, o sis patvirtindamas tai, kad yra paskutinis sudzius pradejo plustis ir grasinti ,jog pamates mane su kitu gatveje uzmus ji, jog as nezinau ka jis gali, koks jis pavydus ir t.t. Zodziu, esu vaiksciojanti mirtininke, taip pat ir mano simpatija  lotuliukas.gif  Visos istorijos esme ta, jog as laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai laimnga, kad neuzlipau ant to paties greblio [arba i ta pacia meslo kruva  lotuliukas.gif , kaip pavadinsi nepagadinsi] antra karta  drinks_cheers.gif

Betkokiu atveju tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Jei nori-pirmyn! Tik po to kad netektu vel verkti del to paties sudziaus  gun_bandana.gif

Šaunuolė, esi labai stipri asmenybė clap_1.gif Bet ar man tik pasirodė ar likę šiek tiek pykčio ekso atžvilgiu?
Papildyta:
QUOTE(noir1 @ 2011 06 09, 21:55)
Laba,seniai čia bebuvau beveik prieš metus,po to,kai mane labai negražiai bandė ,kai kurios narės iš temos išprašyti nes per daug mylėjau savo ex ir negalėjau jo pamiršti.Bet ne dėl to čia vėl atėjau.
P.S.nesmagu pas jus sugrįžti,bet gal ,kai nebėra daivinyčios bus kitaip(nebent ji paketė niką).Bet nežinau kas čia darosi nes neskaitau tik šį vakarą užsukau netyčia visai.O viena narė pastoviai kabo depresijos temoje ir neužeina .Užsuk jei sunku nes prieš metus mane irgi vijai iš čia.Savaitę po jūsų žodžių negalėjau atsitokėti.

Aš ilgą laiką tik skaitinėdavau, bet nesiryžau diskutuoti, nes žinojau, kad sulauksiu įvairių vertinimų.Tačiau pasipasakojau ir kažkaip iš kart palengvėjo, manau, toks ir yra šio forumo tikslas smile.gif Be to skaitinėdama vis randu kažkokiū naujų įžvalgų ir tai padeda kitaip pažvelgti į savo patirtį, o kartais tiesiog nesijausti viena tokia nelaimėle group.gif
Kaip jūs Noir1 šiandien gyvenate?Ar laikas padėjo kažką susidėlioti savyje?
Atsakyti
QUOTE(puebla @ 2011 06 10, 09:05)

Šaunuolė, esi labai stipri asmenybė clap_1.gif Bet ar man tik pasirodė ar likę šiek tiek pykčio ekso atžvilgiu?

Dekui 4u.gif Yra to pykcio, bet ne del praeities, o del to jog jis nemoka oriai pralaimeti ir grasina, nori pyktis ir t.t. Na jis mane labai supykde tada frusty.gif Dabar visi jo grasinimai atrodo juokingi lotuliukas.gif bet pyktis isliko fool.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 06 09, 22:55)

Nefantazuokit čia. Niekas Jūsų iš niekur nevijo. Tiesiog bandė moterys Jums padėti, sugrąžinti į realybę, o jei jų metodai Jums netiko, tai argi reikia dabar va čia taip jas kaltinti. Pati išėjot tyliai niekam nieko nesakius, o įžeidinėti tikrai niekas Jūsų neįžeidinėjo ir nevarė.
Atsakyti
Aš taip pat sakiau, tik kitoj temoj, nebuvo čia tada nei vienos piktybiškos, tik vienom reikia, kad jom ašaras valytų, o kitom reikia spyrio gero į užpakalį, man spyris labiau padėdavo
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 06 09, 22:55)

o išprašinėjo kaip? pasakė savo nuomonę ir nepritarė jūsų zyzimui? pasakė kaip atrodo jūsų situacija iš šono? nesusireikšminkite tiek.

QUOTE(laumupė @ 2011 06 10, 10:09)
Nefantazuokit čia. Niekas Jūsų iš niekur nevijo. Tiesiog bandė moterys Jums padėti, sugrąžinti į realybę, o jei jų metodai Jums netiko, tai argi reikia dabar va čia taip jas kaltinti. Pati išėjot tyliai niekam nieko nesakius, o įžeidinėti tikrai niekas Jūsų neįžeidinėjo ir nevarė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti