QUOTE(Mamosjega @ 2011 05 06, 05:45)
Pavargstu, labai. Siaubas pas mus. Visiskai manes mazasis neklauso, nesitvarko.
nezinau as jau su saviskiu viska bandziau, net zaislus paemiau ir vos neismeciau verkdama is maiso susirinko, bet vistiek nesitvarko, o blogiausia kai jau savo kambary vietos nebelieka zaisti, nors tikrai kambarys nera mazas, pradeda man visus zaislus i didiji kambari tempt...
jau visai nezinau kaip susitvarkyti, kad vaika ismokyti elementariai tos tvarkos prisilaikyti. Juk turi pats, o ne as viska tvarkyti. Po to ir neismoks. Man paciai taip seimoje buvo, todel zinau, kad manipuliuoti tevais vaikai moka puikiai. Bet kaip su tuo kovoti??
nezinau as jau su saviskiu viska bandziau, net zaislus paemiau ir vos neismeciau verkdama is maiso susirinko, bet vistiek nesitvarko, o blogiausia kai jau savo kambary vietos nebelieka zaisti, nors tikrai kambarys nera mazas, pradeda man visus zaislus i didiji kambari tempt...
jau visai nezinau kaip susitvarkyti, kad vaika ismokyti elementariai tos tvarkos prisilaikyti. Juk turi pats, o ne as viska tvarkyti. Po to ir neismoks. Man paciai taip seimoje buvo, todel zinau, kad manipuliuoti tevais vaikai moka puikiai. Bet kaip su tuo kovoti??
vaikai zaidzia ten kur tevai daugiausia laiko buna,taip jie jauciasi saugesni,kai mato mama/teti salia

jei mama jei nesuks galvos del tvarkos,bet rodys pavyzdi,kad tai yra naturalu,nusinesti indus nuo stalo,suplauti juos,nusivalyti dulkes ir taip toliau tai ir vaikas prades tvarkytis,o jei dar tas tvarkymasis visai linksmas,kad ir issiurbus kilima pabandyti juo paskraidyti uzsrisus turbanus is skaru,ir fantazijai ribu nera ir visai linksma ir mama geros nuotaikos,o ne niurzganti,kad indai neplauti,dulkes nevalytos ir t.t....