QUOTE(ed@ @ 2011 04 30, 14:57)
Tokiu nesąmonių daug girdėjau. Ir nuo to kiek emocingai ginsi savo poziciją nei vienas iš šių teiginiu ne taps teisybė. Aš tai žinau ir man tavo išsišokinėjimai jokio įspūdžio nedaro. Gąsdina kitas dalykas: tu taip pasitiki savimi, taip kategoriškai šneki apie dalykus, apie kurios turi labai menką supratimą, kad man tai primena "patyrusio naujoko" simptomą. Ar žinai, kad ~2 metus stažo turintis vairuotojai padaro kelis kartus daugiau avarijų nei kitos kategorijos? Ne keliais procentais daugiau, o kelis kartus daugiau!!! Mano kad viską žino ir viską moka, tačiau iš tikro susipažino tik su "aisbergo viršūne".
Nežinau ar įžeista savimeilė leis tau išgirsti, tačiau patariu ne būti tokiai tikrai kad jau viską žinai, ir kiekviena pasitaikiusia proga tobulinti savo žinias.
Aplamai nesuprantu: ko tu taip aršiai nori ginčytis?! Ar bijai kad atimsiu iš tavęs labiausiai patyrusios vairuotojos šlovę? Man tai neįdomu. O ir kitos skaitytojos nepradės tave vertinti mažiau jei pasirodys, kad klydai vienu ar kitu klausimu.
Klysti žmoniška! Neklysta tik tas, kuris nieko nedaro.
Ar izeista "vyriska" savimeile uzgrojo? Ir uzgrojo taip,kad prie tiesioginiu izeidinejimu perejom? As zinau ta,ka zinau,ir mano zinios ne "kiemo lygio",situ dalyku mokiausi,be to,zinios nuolat atnaujinamos-darbe privalomi tobulinimosi kursai.Ir,beje,turiu daugiau kaip du metus stazo ir beveik visas kategorijas (isskyrus T ir A,jei dar kils kokiu klausimu,dirbu vairuotoja).Panasu,kad tave nepilnavertiskumo kompleksas kamuoja,jei taip i akis soki,parodyk bent viena mano posta kur as aiskinau kokia esu "patyrusi" ar kaip man sloves truksta?

Ir is kur istraukei kad jau taip arsiai gincijuos? Ir is kur toks isitikinimas kad butent tu esi 100 proc, teisus,a? Vien tik del to,kad yra stazo? Stazas nereiskia,kad turi teisingu ziniu.Ir is kur gali zinoti,koki as apie ka supratima turiu? Apie ka nezinau,paprastai apie ta ir nesneku,deja...O jei ka zinau-negaila pasidalinti su merginomis ziniomis,nes dar nepamirsau,kaip man pradzioj sunku buvo.Ir aplamai,mano postu nereikia interpretuoti su kazkokiais asmeniskumais,as rasau tik ta,ka noriu parasyti,ir stengtis cia iziureti dar kazka-tiesiog kvaila...
Ai,beje,ir kur tu mano postuose apie techninius dalykus izvelgei emocijas?