QUOTE(Almost @ 2011 05 26, 19:42)
šiaip radau straipsnį ("žurnalistinį"), kad ir kitiems vairuotojamas, ir pareigūnams.
o dėl to reikalavimo, tai apskritai gi yra ir bauda, jei nėra lapo... reiškia jis kažką lemia vis tiek. ir dėl baudų pagalvokim - jei vairuojam be lapo ir vairuojam normaliai (pvz. 90, kur galima visiems, o lapams - 70), tai sustabdę gali skirt baudą kad be lapo ir kad viršijam greitį. nu čia logiška, nes stažo neturim. tai tie, kas turi ženklą, bet yra su stažu, irgi turėtų būti baudžiami taip pat, nes turi lapą ir nesilaiko jo nuostatų

bet vėlgi, viskas priklauso nuo pareigūno manyčiau.. ir nuo pažeidimo, dėl kurio stabdo
Bet tai tada kokia paskirtis to lapo? Tiesiog, kad policijai lengviau pamatyti pažeidimą (kai lapas akivaizdžiai viršija greitį) ar kaip?
Juk tada analogiškai vairuotojas be stažo, vairuodamas mašiną be lapo gali viršyti greitį? Jeigu jau turima omeny kad tas lapas gali kontroliuoti vairuotoją kad ir kokį stažą jis turėtų...

Tai mašina be lapo kokias teises suteikia?
Nežinau, kažkaip nelogiška. Bent jau mano nuomone turėtų būti priimta, kad bauda skiriama atsižvelgus į vairuotojo teises ir ten nurodytą datą, kuri byloja apie stažą, na o tas lapas tai ženklas, įspėjimas kitiems, nes tikrai mieste tai daug ką reiškia, žinai ko gali tikėtis iš tokio vairuotojo

Žinoma, natūralu, kad baudos skiriamos ir tiems, kad be to lapo važinėja, bet sąryšio tarp patirtį turinčio vairuotojo ir to klevo lapo aš nematau...
Ir išviso, atsimenu kaip visi piktinosi dėl to klevo lapo, kai priėmė. Man šiaip gražus, linksmas ženklas

Bent jau ant mano kibiriuko gerai žiūrisi..