Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 20:21)
Nu čia gal bajeris, bet šiaip esu girdėjus ne vieną iš pažįstamų, kad taip ir užsipylė sumaišę doh.gif

Taip,cia bajeris smile.gif Senas,bet geras thumbup.gif Jei gerai pamenu tai kazkokiam (ar tik ne rusiskam) forume ant bajerio imete sukure,zmonems pakraupint taip sakant... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 19:59)
Ištrauka is forumo internete... 

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
geras bajeriukas lotuliukas.gif
as jau lakstau su vejeliu ir muzika, zyyyymiai lengviau vairuojasi, pasaliniu garsu negirdi biggrin.gif
Atsakyti
Bajeris, tai bajeris, bet savo ausim girdėjau.
Mokiausi vairuoti , atėjau į eilinį pravažiavimą, o pas instruktorių kokia tai buvusi simpatija užsuko. Na, mane į aikštelę, o patys pliurpia. Po kokio pusvalandžio instruktoriaus simpatija susiruošė važiuoti, o mašina ir "ku ku". Instruktorius dar moteriškę apšaukė, kad su įjungtom lempom stovėjo - tipo "akumas" išsikrovė. Bandė kurti ir vienaip, ir kitaip, kol ta savo brangiausiam paskambino. Tai vyras ir pranešė džiugią žinią, kad vakar užpylė dyzelio, nes tas pigesnis už benziną. Būtumėt matę instruktoriaus veido išraišką!!! Finale partempėm moteriškę iki namų, o kaip ten toliau įvykiai klostėsi, tai nežinau. Taip kad visi bajeriai bei anekdotai kyla iš gyvenimo... Ir blondinės ne tik moterys, beje...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 02, 14:34)

Jei žmogus, turintis dviejų metų vairavimo stažą, vairuoja automobilį nenusiėmęs/nenuklijavęs žaliojo džiaugsmo, jam galioja tokios pat taisyklės, kokios galioja ir neturinčiam stažo!!!

Va cia tai dezinformacija, paneles smile.gif
Pati nenusiemiau zalio lapo, kai atejo tam laikas, todel konsultavausi su policija siuo klausimu ir man isaiskino, kad taisykles galioja ne pagal automobilio zenklinima, o pagal vairuotojo pazymejima smile.gif taigi, nenusiemus zalio lapo, bet turint daugiau nei dvieju metu vairavimo staza, galima vaziuoti pagal taisykles taikomas patyrusiems vairuotojams.
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2011 05 26, 17:24)
Pati nenusiemiau zalio lapo, kai atejo tam laikas, todel konsultavausi su policija siuo klausimu ir man isaiskino, kad taisykles galioja ne pagal automobilio zenklinima, o pagal vairuotojo pazymejima smile.gif taigi, nenusiemus zalio lapo, bet turint daugiau nei dvieju metu vairavimo staza, galima vaziuoti pagal taisykles taikomas patyrusiems vairuotojams.

kažkas irgi čia buvo konsultavęsis šiuo klausimu ir išaiškėjo būtent tokia informacija smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Almost @ 2011 05 26, 17:52)
kažkas irgi čia buvo konsultavęsis šiuo klausimu ir išaiškėjo būtent tokia informacija  smile.gif

Tai dabar kaip iš tiesų yra ? smile.gif
Logiškai tai turėtų būti, kad viskas sprendžiama, pagal teisių informaciją, o ne apie lapą ant mašinos galo.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 26, 18:11)
Tai dabar kaip iš tiesų yra ?  smile.gif
Logiškai tai turėtų būti, kad viskas sprendžiama, pagal teisių informaciją, o ne apie lapą ant mašinos galo.

nežinau, nes be lapo važinėju.
šiaip diskutavom jau ta tema, kad lapas - kaip ir informacinis ženklas. jeigu viršyji greitį, tai juk policininkai gali sustabdyt, nes lapas, kaip ir 70, keičia taisykles būtent vairuotojui. tai kokių velnių su lapu važinėt, jeigu turi žmogus stažą? čia turbūt priklauso nuo policininko.. nes tikrai pamenu, kad kažkas aiškinosi šitą dalyką ir dar ieškojau senose temose ir kopijavau į kažkurią smile.gif
p.s. ne, aš ne piktai, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 26, 19:11)
nežinau, nes be lapo važinėju.
šiaip diskutavom jau ta tema, kad lapas - kaip ir informacinis ženklas. jeigu viršyji greitį, tai juk policininkai gali sustabdyt, nes lapas, kaip ir 70, keičia taisykles būtent vairuotojui. tai kokių velnių su lapu važinėt, jeigu turi žmogus stažą? čia turbūt priklauso nuo policininko.. nes tikrai pamenu, kad kažkas aiškinosi šitą dalyką ir dar ieškojau senose temose ir kopijavau į kažkurią  smile.gif
p.s. ne, aš ne piktai, jei ką  mirksiukas.gif

Ne nu tai aš irgi ne piktai biggrin.gif
Tiesiog mane kai sustabdė, net nekreipė dėmesio į tą lapą, tik jau pildant pasižiūrėjo ir sako "ai dar nėra dviejų metų"... Man atrodo, kad tas lapas yra įspėjimas kitiems vairuotojams, o ne policininkams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 26, 19:26)
Ne nu tai aš irgi ne piktai  biggrin.gif
Tiesiog mane kai sustabdė, net nekreipė dėmesio į tą lapą, tik jau pildant pasižiūrėjo ir sako "ai dar nėra dviejų metų"... Man atrodo, kad tas lapas yra įspėjimas kitiems vairuotojams, o ne policininkams  smile.gif

šiaip radau straipsnį ("žurnalistinį"), kad ir kitiems vairuotojamas, ir pareigūnams.
o dėl to reikalavimo, tai apskritai gi yra ir bauda, jei nėra lapo... reiškia jis kažką lemia vis tiek. ir dėl baudų pagalvokim - jei vairuojam be lapo ir vairuojam normaliai (pvz. 90, kur galima visiems, o lapams - 70), tai sustabdę gali skirt baudą kad be lapo ir kad viršijam greitį. nu čia logiška, nes stažo neturim. tai tie, kas turi ženklą, bet yra su stažu, irgi turėtų būti baudžiami taip pat, nes turi lapą ir nesilaiko jo nuostatų smile.gif bet vėlgi, viskas priklauso nuo pareigūno manyčiau.. ir nuo pažeidimo, dėl kurio stabdo biggrin.gif
Atsakyti

taigi čia kažkuri iš mūsų klausė teisėsaugo pareigūnų viešai ir atrašė, kad galioja visiems, kas vairuoja tokią mašiną.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 26, 19:42)
šiaip radau straipsnį ("žurnalistinį"), kad ir kitiems vairuotojamas, ir pareigūnams.
o dėl to reikalavimo, tai apskritai gi yra ir bauda, jei nėra lapo... reiškia jis kažką lemia vis tiek. ir dėl baudų pagalvokim - jei vairuojam be lapo ir vairuojam normaliai (pvz. 90, kur galima visiems, o lapams - 70), tai sustabdę gali skirt baudą kad be lapo ir kad viršijam greitį. nu čia logiška, nes stažo neturim. tai tie, kas turi ženklą, bet yra su stažu, irgi turėtų būti baudžiami taip pat, nes turi lapą ir nesilaiko jo nuostatų  smile.gif bet vėlgi, viskas priklauso nuo pareigūno manyčiau.. ir nuo pažeidimo, dėl kurio stabdo  biggrin.gif

Bet tai tada kokia paskirtis to lapo? Tiesiog, kad policijai lengviau pamatyti pažeidimą (kai lapas akivaizdžiai viršija greitį) ar kaip?
Juk tada analogiškai vairuotojas be stažo, vairuodamas mašiną be lapo gali viršyti greitį? Jeigu jau turima omeny kad tas lapas gali kontroliuoti vairuotoją kad ir kokį stažą jis turėtų... g.gif Tai mašina be lapo kokias teises suteikia? biggrin.gif
Nežinau, kažkaip nelogiška. Bent jau mano nuomone turėtų būti priimta, kad bauda skiriama atsižvelgus į vairuotojo teises ir ten nurodytą datą, kuri byloja apie stažą, na o tas lapas tai ženklas, įspėjimas kitiems, nes tikrai mieste tai daug ką reiškia, žinai ko gali tikėtis iš tokio vairuotojo smile.gif Žinoma, natūralu, kad baudos skiriamos ir tiems, kad be to lapo važinėja, bet sąryšio tarp patirtį turinčio vairuotojo ir to klevo lapo aš nematau... smile.gif
Ir išviso, atsimenu kaip visi piktinosi dėl to klevo lapo, kai priėmė. Man šiaip gražus, linksmas ženklas biggrin.gif Bent jau ant mano kibiriuko gerai žiūrisi.. blush2.gif
Atsakyti