Nu tai kokį 100, bet derėkis, sakyk, ai dzin, pasidarysiu pigiau, turiu savų, neimsiu, jei daug plėš.
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 01, 22:10)
Nu teisės gerai, tebus 50. Naujos. O pasas kiek, įdomu

Tai jei aš niekur neskubu, už tą 100 ar net pigiau, gal galiu teisėtai naujus dokus gaut, o ne kažkam, bandančiam pasipelnyt iš kito bėdos, atiduoti.
Gyvenime nešautų man galvon už rastus dokus pinigų prašyt. Gal ir jam nešovė, gal čia mes su MB prisigalvojom, matysim...
Bet kainas oficialaus atgavimo būtų įdomu sužinot. Nes Regitroje tik info apie atgavimo procdūrą, kainų nėra

Pasas dabar brangus, ar ne 160

QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 01, 22:24)
pasiūlyčiau 50lt. viskas, daugiau tikrai ne. jei neatiduos, tai į policiją kreipčiausi su pareiškimu, kad pamečiau, bet yra radęs ir nenori be atlygio atiduot. tada jau galėtų jie aiškintis, kas per atlygiai

QUOTE(Aga @ 2011 06 01, 22:26)
nu nieko sau, neįtikėtina man kažkaip net atrodo

QUOTE(Almost @ 2011 06 01, 22:31)
pasiūlyčiau 50lt. viskas, daugiau tikrai ne. jei neatiduos, tai į policiją kreipčiausi su pareiškimu, kad pamečiau, bet yra radęs ir nenori be atlygio atiduot. tada jau galėtų jie aiškintis, kas per atlygiai

O, gera mintis

Daug galvų visada geriau, nei viena

Ie jei nesutarsit, nusirašyk mašinos numerius.
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 01, 22:39)
Pasas tikrai ne maziau nei 160 litu, jei neskubus, teises, jei dar technikiniai, tai tikrai sumele susidarys, o ir kiek laiko uzims nauju darymas
Siaip as irgi duociau 50 litu uz grazinima, nu ne daugiau 100, daugiau neduociau

Siaip as irgi duociau 50 litu uz grazinima, nu ne daugiau 100, daugiau neduociau

nu juk auto pasas ir tecnikinis - tai vienas ir tas pats popieris - regitriškai - TP registracijos liudijimas , kur TP - transporto priemonė, ar klystu?
QUOTE(Aga @ 2011 06 01, 22:42)
Ie jei nesutarsit, nusirašyk mašinos numerius.
ačiū, irgi mintis.
QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 01, 23:18)
nu juk auto pasas ir tecnikinis - tai vienas ir tas pats popieris - regitriškai - TP registracijos liudijimas , kur TP - transporto priemonė, ar klystu?
http://www.regitra.l...cijos_liudijima
tik kainų neradau

QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 01, 21:53)
Gal kuri nors žinot kiek kainuoja gauti naujus dokus - techninį pasą ir teises (pamenu, kažkas tikrai rašė, kad, išsiėmė naujus, o paskui ir seni atsirado)? Būčiau dėkinga už info, nes kažkaip nerandu jos .
dėl šito, kad naujus išsiėmė ir seni paskui atsirado, tai gal mane turėjai minty? man pavogė viską, bet tame viskame buvo tik teisės... techninis pasas buvo pas mb piniginėj (ačiū D vyrai pinigines dažniausiai džinsuose laiko

Aš irgi pamaniau, kad pasas tavo