Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agnite @ 2011 04 10, 19:13)
Kur čia įlėkėt?  blink.gif
Aš džiaugiuosi, kad Kauną jau aplopė nemažai  smile.gif  Man jau dabar ramu. Tereikia nulėkt sutvarkyt KAŽKĄ,kas pas mane barška po pasivažinėjimo duobėtu keliu  smile.gif

Prie Varnių turgaus, ten ne pačioj jų aikštelėj, bet iš Varnių gatvės kur padaryta mašinoms parkavimas, reik užvažiuot ant bordiūro ir statyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 04 10, 19:15)
Prie Varnių turgaus, ten ne pačioj jų aikštelėj, bet iš Varnių gatvės kur padaryta mašinoms parkavimas, reik užvažiuot ant bordiūro ir statyt doh.gif

Žinau tą vietą, bet jau senokai nebuvau smile.gif
Kažin ar tokias tvarko? Ar tik pagrindines gatves stengiasi užlopyti ir viskas..? nes vienam daugiabučio kieme važiavom tai duobė baisaus dydžio ir panašu kad keli metai iš eilės netvarkyta nieks ir toliau paliekama tokioj stadijoj doh.gif
Atsakyti
Pas mus aju prieš kokius 5 metus kieme dažais buvo susižymėję duobes, tai taip ir liko tik sužymėta...Praktiškai pusės mašinos didumo, viena paskui kitą...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 04 10, 19:26)
Pas mus aju prieš kokius 5 metus kieme dažais buvo susižymėję duobes, tai taip ir liko tik sužymėta...Praktiškai pusės mašinos didumo, viena paskui kitą...

Normaliai smile.gif Svarbiausia sužymėjo.... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas. radau tokį straipsnį..
http://www.15min.lt/...bauda-42-145500
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 11, 09:24)
labas rytas. radau tokį straipsnį..
http://www.15min.lt/...bauda-42-145500

Cia tik LT tokios durnystes ir gali but doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 11 balandžio 2011 - 11:17
Pagaliau ir aš pasikeičiau teises thumbup.gif thumbup.gif ,dabr bus ramu 10 metu g.gif ,lapuka irgi nusiemiau bigsmile.gif ,pratinsiuos be jo doh.gif ,pažiuresiu ar pasikeis kitu vairuotoju tolerancija unsure.gif ,mano atžvilgiu schmoll.gif
Atsakyti
as vakar pasikeiciau ratus, tai dabar ramu. Dar akumas buvo pradejas oksiduotis, tai vyrukas sutvarke. thumbup.gif
O keliai tai tikrai apgailetinos bukles. Kalbos ir jokiu veiksmu verysad.gif
Atsakyti
Nu Kaune lopo, nemažai kur, bet dar siaubas kiek yra baisių vietų, kur ne tik padangą. bet ir mašiną sulaužyt gali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2011 04 17, 07:53)
Pagaliau ir aš pasikeičiau teises thumbup.gif  thumbup.gif ,dabr bus ramu 10 metu g.gif ,lapuka irgi nusiemiau bigsmile.gif ,pratinsiuos be jo doh.gif ,pažiuresiu ar pasikeis kitu vairuotoju tolerancija unsure.gif ,mano atžvilgiu schmoll.gif

Nuobaudų kokių turėjot? Klausinėjo kažko keičiant teises,ar tiesiog pakeitė ir viskas g.gif
As dar tik pusę metų klevas,tai įdomu kaip vėliau padarys su nuolatinių teisių keitimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2011 04 18, 10:04)
Nuobaudų kokių turėjot? Klausinėjo kažko keičiant teises,ar tiesiog pakeitė ir viskas g.gif 
As dar tik pusę metų klevas,tai įdomu kaip vėliau padarys su nuolatinių teisių keitimu doh.gif

čia per tuos 2metus nuo laikinų įvedimo kokius 3kartus keitėsi informacija apie ilgalaikių išdavimą. tai patikėkit - per tuos pusantrų metų dar irgi eilę kartų keisis viskas hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 18, 09:49)
čia per tuos 2metus nuo laikinų įvedimo kokius 3kartus keitėsi informacija apie ilgalaikių išdavimą. tai patikėkit - per tuos pusantrų metų dar irgi eilę kartų keisis viskas hihihi.gif  mirksiukas.gif

Nu tikėkimės nepadarys to,kad reiks perlaikinėt kažką,ar kursus kažkokius išklausyt rolleyes.gif

Sveikinu nusiemus klevą,kolkas neįsivaizduoju vairavimo be klevo cool.gif
Atsakyti