Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 17:21)
Nžn kas jam yra, kartais rodo, kartais ne, pravalė kontaktus bet vistiek nesijungia, ir kilometražas nesisuka biggrin.gif
Aišku skiriasi klevai, vienas gal pirma savaite važiuoja o kitas jau pusantrų metų. Taip ir išeina, kad vienas iš sankryžos neišvažiuoja, o kitas fūras lenkia.
Apsidraudžiau šiandien ant savęs - bet ir brangumas nesvietiškas doh.gif

brangu, bet bent jau apsidraudei ir šiek tiek saugiau bus smile.gif
Atsakyti
Šiandien atsikėliau, o nugaros raumenų skausmas blink.gif Spėju, kad nuo įtempto vairavimo, nes ne visada atsilošiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 19:21)
Aišku skiriasi klevai, vienas gal pirma savaite važiuoja o kitas jau pusantrų metų. Taip ir išeina, kad vienas iš sankryžos neišvažiuoja, o kitas fūras lenkia.

kitas ir 20 metų vairuodamas vairuoja atsakingai. o kitas pusantrų metų pavažinėjęs jaučiasi visagalis ir neatsargumo turi už tris...
Atsakyti
Blyn blyn kaip mane nervuoja ta sankaba ir benzinas. Kas man liepe pirkt mechanine ir dar benza. Topinis derinys. Kokie metai praeis kol galesiu i darba isvaziuot verysad.gif vaziuoju kaip lopas. Svarbiausia kad niekaip nesusidraugauju su isvaziavimu is vietos. Kai kelias geras tai galiu lekt, bet kai kokia sankryza tai vaziuoju kaip per 3 mokykline pamoka. doh.gif Nežinau, su mokykline taip smagu važinet buvo, o dbr vieni nervai. Nenoriu prarast noro važiuoti. verysad.gif

Užsiklijavau lapuka 'šviesos', bet jaučiu, kad reikės užsiklijuot ir 'rankinis' doh.gif neįprantu matyt lempučių.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 21:32)
Blyn  blyn kaip mane nervuoja ta sankaba ir benzinas. Kas man liepe pirkt mechanine ir dar benza. Topinis derinys. Kokie metai praeis kol galesiu i darba isvaziuot verysad.gif vaziuoju kaip lopas. Svarbiausia kad niekaip nesusidraugauju su isvaziavimu is vietos. Kai kelias geras tai galiu lekt, bet kai kokia sankryza tai vaziuoju kaip per 3 mokykline pamoka. doh.gif  Nežinau, su mokykline taip smagu važinet buvo, o dbr vieni nervai. Nenoriu prarast noro važiuoti. verysad.gif

o kas blogai su sankaba ir benzinu?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 22:32)
Nenoriu prarast noro važiuoti. verysad.gif

Iprasi, nestresuok anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 05, 00:00)
o kas blogai su sankaba ir benzinu?

išvažiavau pirmą kartą viena ir kaip tik su benzinine mechanine. ir nepasibandžiau prieš tai. reikėjo tiesiog namo su dukrele parvažiuot.. bijojau, kad gesiu, bet visai normaliai viskas. tik prie gazo jautrumo ir reagavimo iškart nesisekė priprast - trūkčiojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
rytoi bus pagamintas mano pazimejimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vaziosiu pasivazineti kazin kaip cia geriau ar su vyru ar vienai kad niekas nenervintu g.gif
Atsakyti
O aš jau Klaipėdoj pradedu gaudytis, jau nebesiblaškau, nuvažiuoju tiesiai kur reikia, jaučiuos vos ne ąsas, nors tik į vieną vietą varau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 07 14, 19:48)
O aš jau Klaipėdoj pradedu gaudytis, jau nebesiblaškau, nuvažiuoju tiesiai kur reikia, jaučiuos vos ne ąsas, nors tik į vieną vietą varau lotuliukas.gif

hihihi.gif matai, pasirodo nera tne nieko sunkaus toj Klaipedoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 07 14, 18:01)
hihihi.gif matai, pasirodo nera tne nieko sunkaus toj Klaipedoj mirksiukas.gif

kaip ir sakėm - trys pagrindinės gatvės ir iš visų išvažiuosi pasukęs kur nors belekur hihihi.gif
Atsakyti
Na pagrindinėse ko gero jau nepasiklysčiau, bet toliau tamsus miškas smile.gif
Atsakyti