Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(blaze @ 2011 04 07, 22:17)
O pas tave tie dantys gal negyvi ar tiesiog nenori lipti? smile.gif

Kad gyvi atrodo. Sakė lyg emalis blogas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 04 07, 22:42)
Nors čia nesu rašius bet breketukus jau nešioju puse metu,kad galėčiau netaisiklinga sąkandi pataisyti :] man ištiko tokia problemėlė jog atsiklijavo paskutinio dantuko metaliukas, kuris prilaiko vėlyte gale, pas savo ortodonte apsilankyma turiu kita savaite penktadieni verysad.gif  kaip manot ką daryt, ar skambinti ir nulėkti pas ją anksčiau ar čia nieko tokio ir iki penktadienio nieko nenutiks? unsure.gif

Sveika, tai pasiskambink ir paklausk, siaip man kiek minejo jei tik atsiklijuoja kuo skubiau skambint ir tartis priklijavimuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 22:00)
Sveika, tai pasiskambink ir paklausk, siaip man kiek minejo jei tik atsiklijuoja kuo skubiau skambint ir tartis priklijavimuj smile.gif

as irgi taip galvojau ;/ na ryt reiks pasiskambint ir ziuret ka sakys smile.gif
Atsakyti
[quote=blaze,2011 04 07, 22:17]
drinks_cheers.gif pas man irgi violcetavos biggrin.gif

Ziuriu cia tik mes megejos paivairint spalvas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2011 04 07, 23:04)
as irgi taip galvojau ;/ na ryt reiks pasiskambint ir ziuret ka sakys smile.gif

Num gal priims ryt,nereiks kitos savaites laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 22:07)
Num gal priims ryt,nereiks kitos savaites laukt smile.gif

bet tai kaip susinervinau kai taip nutiko ir dar pries savaitgali sitaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 04 07, 23:08)
bet tai kaip susinervinau kai taip nutiko ir dar pries savaitgali sitaip verysad.gif

Ko nepadarysi del grozio, kentek dabar ax.gif man pfu pfu pfu dar nenutiko nieko rimta, tik siandien per konsultacija gydytojai bekeiciant viela susivaideno kad atsiklijes breketas, bet kai poto patikrino viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(kovo @ 2011 04 07, 23:08)

Visada taip.... zakon podlasti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 07 balandžio 2011 - 22:19
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 22:14)
Ko nepadarysi del grozio, kentek dabar  ax.gif man pfu pfu pfu dar nenutiko nieko rimta, tik siandien per konsultacija gydytojai bekeiciant viela susivaideno kad atsiklijes breketas, bet kai poto patikrino viskas buvo gerai smile.gif

na jau jo, ko tik del jo nepadarysi, dar ir operacija reiks isgyvent kad tikrai gerai atrodyciau :] na tikiuos man tai pirmas ir paskutinis kartas jog atsiklijavo metaliukas :]
Atsakyti
Burnos higienai akcija biggrin.gif

http://www.grupinis....s-higiena-Kaune
Atsakyti
QUOTE(sviecia_saule @ 2011 04 08, 08:32)

Kaip visada visos šitos akcijos Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu cia tik mes megejos paivairint spalvas 

As irgi megciau jei tik man kas duotu uzsidet tas gumeles lotuliukas.gif Per visa nesiojima gal tik 5 kartus buvo gymytes uzdeje,visada tik vielutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 23:07)
Ziuriu cia tik mes megejos paivairint spalvas   

Taigi smagu gyvenimą nudažyti spalvomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš kaskart vis kitas deduosi, jei jau pradėjau tai reik visaip išbandyti smile.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 08, 08:36)
Kaip visada visos šitos akcijos Kaune  biggrin.gif

buvo juk labai neseniai Vilniuje, per Beta.lt 4u.gif
Atsakyti