Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

[quote=blaze,2011 04 08, 09:48]
Taigi smagu gyvenimą nudažyti spalvomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš kaskart vis kitas deduosi, jei jau pradėjau tai reik visaip išbandyti smile.gif

As ir lotuliukas.gif vis klausiu drauges nu kokias dabar detis thumbup.gif bet kai duoda issirinkti tai pasimetu ten tiek tu spalvu smile.gif
Papildyta:
[quote=sviecia_saule,2011 04 08, 08:32]Burnos higienai akcija  biggrin.gif

http://www.grupinis....s-higiena-Kaune
[/quote]

O geras mano prie pat manes 4u.gif gal reik pasiimti smile.gif

Nu wa nusipirkau, labai man cia patogu nes mano gatvei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 08 balandžio 2011 - 10:25
QUOTE(blaze @ 2011 04 08, 09:48)

buvo juk labai neseniai Vilniuje, per Beta.lt 4u.gif

Nepamenu arba nemačiau smile.gif vistiek neaktualu, kai šiandien į VIC keliauju...
Atsakyti
Šiandien mano breketų gimtadienis.. birthday.gif
Ta proga dalinuosi foto.. Darbo dar tikrai nemažai, bet pažiūrėjus, kas buvo, visai nieko vaizdelis.. smile.gif Vizitas balandžio 19d., reikės paklaust, ar nors pusiaukelę priėjom..

user posted image
Atsakyti
Oho, kokie gražūs jau... Ryškūs pasikeitimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 04 08, 14:14)
Šiandien mano breketų gimtadienis..  birthday.gif 
Ta proga dalinuosi foto.. Darbo dar tikrai nemažai, bet pažiūrėjus, kas buvo, visai nieko vaizdelis..  smile.gif  Vizitas balandžio 19d., reikės paklaust, ar nors pusiaukelę priėjom..

Super super thumbup.gif bet turbūt sąkandį beliko sutvarkyti ir centrą, nes viskas tai lb gražiai atrodo tiesu lygu smile.gif
Atsakyti
Blondie, labai gražu:) dar centriukus palygint reiktų ir fantastika:)
beje, labai gražios lūpos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 19:19)
Na va as katik po vizito smile.gif pakeitei lanka apacioje, virsuj paliko ta pati, tik palankste ji kazkaip ten smile.gif dave vel antilopes, tik db reikes jau ir kitoj pusej nesiot bet tik naktim, o desinej kaip ir buvo visa para smile.gif siaip palygino su dantu modeliu sake labai matos pakitimas nuo elastiku smile.gif dabar tik birzeli eisiu, didelis tarpas gausis, bet tik geriau nes vel palikau 190lt, tik nepagaunu as viena kart uz suverzima ima 30lt siandien man paime 60lt  verysad.gif Dabar su violetinem gumytes,ikelsiu foto kai praeis herpis nuo lupos  4u.gif

Plesia Damusiene biski doh.gif O man tarp vizitu 5 sav. gaunasi, vel geguzi eisiu. Pas mane irgi violetines gumutes 4u.gif

QUOTE(blondie* @ 2011 04 08, 15:14)
Ta proga dalinuosi foto.. Darbo dar tikrai nemažai, bet pažiūrėjus, kas buvo, visai nieko vaizdelis..  smile.gif  Vizitas balandžio 19d., reikės paklaust, ar nors pusiaukelę priėjom..

Sveikinu, labai grazus dantukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 04 08, 14:14)

super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 08, 14:07)
Oho, kokie gražūs jau... Ryškūs pasikeitimai wink.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 04 08, 14:18)

Sveikinu, labai grazus dantukai  4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 04 08, 14:27)

Dėkui merginos.. 4u.gif

QUOTE(blaze @ 2011 04 08, 14:11)
Super super thumbup.gif bet turbūt sąkandį beliko sutvarkyti ir centrą, nes viskas tai lb gražiai atrodo tiesu lygu smile.gif

Tai taip.. Didžiausia bėda ir liko, centras ir sąkandis.. doh.gif O tas sąkandis labai jau nenoriai man tvarkos.. Klausiu ar nors pusiaukelę priėjom, nes man žadėjo 2 metus..

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 08, 14:11)
Blondie, labai gražu:) dar centriukus palygint reiktų ir fantastika:)
beje, labai gražios lūpos smile.gif

Ne tik centas, dar ir sukandimas, matai koks tarpukas likęs..
O dėl lūpų dėkui.. blush2.gif Tik, kad man asmeniškai jos visai negražios.. Dar breketai papučia biškiuką, o šiaip nieko gero iš jų.. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Bon_Bon.,2011 04 08, 15:18]
Plesia Damusiene biski doh.gif O man tarp vizitu 5 sav. gaunasi, vel geguzi eisiu. Pas mane irgi violetines gumutes 4u.gif

Num sakau,reik kada skolu prisidaryt gal darys nuolaidas, bet man kazkaip nepatinka likt neatsiskaicius doh.gif dabar pagalvojus kazin ar eiciau ten gydytis, kur dvieju vielu keitimas 240lt o kiti abi uz 140lt pasikeicia verysad.gif
Papildyta:
Ne tik centas, dar ir sukandimas, matai koks tarpukas likęs..
O dėl lūpų dėkui.. blush2.gif Tik, kad man asmeniškai jos visai negražios.. Dar breketai papučia biškiuką, o šiaip nieko gero iš jų.. biggrin.gif
[/quote]

Grazios grazios tos lupos, as ir atkreipiau demesi 4u.gif sveikinu labai dabar graziai atrodo, einu ir as nusifotkinsiu uzsimaniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 08, 14:49)
Grazios grazios tos lupos, as ir atkreipiau demesi  4u.gif sveikinu labai dabar graziai atrodo, einu ir as nusifotkinsiu uzsimaniau  4u.gif

Ačiū, paničkos.. 4u.gif Nusifotkink ir pasirodyk.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj pasiziurejau is foto tai baisu pas mane dar, tie pirmukai kokie doh.gif
Cia pirma diena su breketais smile.gif
user posted image
Cia jau virs 7men smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 08 balandžio 2011 - 15:29