Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 06, 20:44)
Vyras klausia moters:
- Duosiu 10 Lt, pasimylėk su manim!
- Tu ką, niekše!!!
- Gerai, man tu labai patinki, atiduosiu visus kiek turiu - 10 000Lt!!!
- Hmmm... Leisk pagalvoti...
- Ačiū, aš tik kainą sužinot norėjau...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras čia. Nu bet rimtai, bent jau man tai tinka, ir visiškai to nesigėdiju. Ir manau, kad visos mes turim savo kainą. mirksiukas.gif Tik, va, valiuta - gali būt skirtinga - vienom tai pinigai, kitom - jausmai ar pareigos.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 06, 19:40)
Ko nedaryčiau šiaip sau - galėčiau padaryt už pinigus.

Ir kiek daug tokiu zmoniu,kurie "parsiduoda"..parduoda savo kuna,vaikus,meile......... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 06, 19:53)
Ir manau, kad visos mes turim savo kainą.  mirksiukas.gif  Tik, va, valiuta - gali būt skirtinga - vienom tai pinigai, kitom - jausmai ar pareigos.

drisciau pasigincyti...tikrai ne visos biggrin.gif schmoll.gif kai kurios pinigus uzsidirba pacios ..savo rankomis,bet ne kunu,siela,vaikais schmoll.gif biggrin.gif
Pries kokius 7 metus esu gavusi "pasiulyma"..pereitii kita firma,gauti,tikrai nerialiai gera atlyginima,bet.....karta per savaite pasimyleti su sefu biggrin.gif .....atlyginimas tikrai buvo laaabai geras......bet juk ne viskas parduodama biggrin.gif bet,kad dauguma moteru perkamos isitikinau...nesutikus,buvo ieskoma kita "kandidate"...oi,kiek prisiziurejau ir istekejusiu,ir graziu,jaunu.........ir visos isbudavo max menesi,bet isbudavo,sutikdavo su tokiu pasiulymu doh.gif galbut ir ne i pacia tema,bet i viena posta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 06, 21:06)
Ir kiek daug tokiu zmoniu,kurie "parsiduoda"..parduoda savo kuna,vaikus,meile......... cool.gif
Papildyta:

drisciau pasigincyti...tikrai ne visos biggrin.gif  schmoll.gif kai kurios pinigus uzsidirba pacios ..savo rankomis,bet ne kunu,siela,vaikais schmoll.gif  biggrin.gif
Pries kokius 7 metus esu gavusi "pasiulyma"..pereitii kita firma,gauti,tikrai nerialiai gera atlyginima,bet.....karta per savaite pasimyleti su sefu biggrin.gif .....atlyginimas tikrai buvo laaabai  geras......bet juk ne viskas parduodama biggrin.gif bet,kad dauguma moteru perkamos isitikinau...nesutikus,buvo ieskoma kita "kandidate"...oi,kiek prisiziurejau ir istekejusiu,ir graziu,jaunu.........ir visos isbudavo max menesi,bet isbudavo,sutikdavo su tokiu pasiulymu doh.gif galbut ir ne i pacia tema,bet i viena posta biggrin.gif

Ne vien apie pinigus kalba eina, kai kalbama apie kainą - sakiau, valiuta gali būti ir tiesiog gaunamas geras jausmas, padėka ir pan. Nebūtinai tai pinigai. Man, taip - pinigai, o kitai - kas nors kita.
O jei aš būčiau pasakius, kad ryžčiausi būti surmama dėl to, kad man labai gaila žmonių, negalinčių susilaukti vaikelio ir kad savo vaisingumu noriu jiems padėti ir man net padėkos nereikėtų? Tada jaučiu nebūtų tiek pasipiktinusių. Nors rezultatas tas pats - išnešioji ir atiduodi.
Atsakyti
As nesutikciau schmoll.gif Kadangi 9 menesius vaika isnesiot tai cia ne seipsau karve pamelzt, ir tai bobutes prie tu karviu prisirisa.
Atsakyti
Kokie mes visi dori ir teisingi lotuliukas.gif Net juokas ima paskaičius.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 07, 03:09)
Kokie mes visi dori ir teisingi  lotuliukas.gif Net juokas ima paskaičius.

joo, šiais laikais motinystė, dora, teisingumas labai juoką keliantys dalykai..
o jum tikriausiai atrodo, kad visos čia meluoja ir apsimetinėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 07, 03:09)

Jei as nesutikciau tai nereiskia kad as dora ir teisinga, teisiog yra zmones kurie is to prisirisimo negaletu atiduoti vaiko. O ira zmoniu kurie i sita reikala ziuri kaip i preke tai as is tu kur prisirisu ir man tai sventa.
Atsakyti
Tarybiniais laikais buvo sukurtas filmas, kuris tiktu siai temai. Pavadinimo nepamenu, siuzetas toks:

Dvi drauges. Viena turi vyra ir paaiskeja, kad pati negali but mama. Kita jos drauge vienisa, beveik altruiste, uzjaucia ta seima ir savo draue del jos nelaimes. Ir po kiek laiko pati pasiulo tapti suragatine mama. Tampa ja, pagimdo. Pagal pirmini susitarima, jau lygonineje gimdyve turejo duoti/pasakyti savo vaikui seimos pavarde. Taciau mama duoda savo pavarde. Ji atsikrausto gyventi (pagal pirmini susitarima) i ta seima su vaiku, kur jau vaikui viskas paruosta ir kuri laika ten augina vaika. Galu gale genine mama atsiduria neviltyje ir bando isspresti teisine sio reikalo puse. Gimdyve priverciama nueiti i tam tikras instancijas ir atsisakyti vaiko, o geniniai tevai pasiimtu ta vaika ivaikinimui. Taciau, paskutiniu momentu, mam griebia vaika, seda i traukini ir bega su vaiku. Seima neviltyje, bando ja ieskoti. Taciau vis del to gimdyve po paros sugrizta su vaiku. Na, pabaigos ten aiskios nebuvo, bet situacija mazdaug aiski.

Noriu pasakyt, kad kiekviena situacija siaip yra unikali. Taciau si sitaucija (suragatine mama) yra labai subtyli, jautri ir sunkiai prognozuojama.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 11 06, 19:57)
Nereikia būti degradu, na nebent proto. O šiaip geriau tos mamos, kurios pagimdžiusios jau žino, kad pames vaiką, lai deda skelbimą į laikraštį su antrašte "Parduodu vaiką" arba "Dovanoju vaiką", kraupu, bet geriau taip negu vaikas gulės kur pamestas ir numirs arba baisiausiai- nužudys.

Bet ji iš anksto žino, kad atsisakys. Bet aš nesuprantu ir kaip būtų galima pirkti vaiką, kokie genai iš tokios motinos, kuri devynis mėnesius išnešios be jokios meilės, tik skaičiuodama kur išleis pinigus sad.gif

QUOTE(Simulcika @ 2008 11 06, 20:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras čia. Nu bet rimtai, bent jau man tai tinka, ir visiškai to nesigėdiju. Ir manau, kad visos mes turim savo kainą.  mirksiukas.gif  Tik, va, valiuta - gali būt skirtinga - vienom tai pinigai, kitom - jausmai ar pareigos.

Tu gal ir turi kainą, bet nereikia kalbėti apie kitas. Manęs niekada niekas nenupirktų schmoll.gif Tu aplamai mąstai kaip mažvaikė ar nelabai supranti ką rašai? Tu aplamai supranti kas tai yra vaikas?

QUOTE(Honey @ 2008 11 07, 02:09)

Kam juokinga, o kam ne verysad.gif Prie ko čia dorivingumas. Aš nevaidinu tokios, nes aš keikiuosi ir pan., bet čia kalbama apie vaiko pardavimą doh.gif Čia tiesiog nežmoniška schmoll.gif

Juk kalbama, kai žmogus suvokia, kad parduos kūdikėlį verysad.gif
Atsakyti
Buvo cia dar vienas garsus atvejis jau Lietuvoje (sorry, jei jau kas rase, tingiu visus puslapius skaityti). Istorija tokia

Seimoje 3 asmenys: mama, tevas ir suauges sunus. Taciau atsitiko taip, kad vyras mire, o sunui nustate mirtina lyga. Mama nuvaziavo sunu gydyti i Japonija (mama buvo, ar tapo verslininke). Ten pries svitinant sunu, is jo paeme sperma. Gydymas aisku padejo tik laikinai, tad sunus po kiek laiko mire ir ta moteris liko visai viena. Taciau (detaliu nepamenu) kazkokiu tai budu atgabeno is Japonijos sunaus sperma. Cia Lietuvoje daugiavaikei mamai (ta seimas turejo prastas gyvenimo salygas) nupirko buta, o ta mainais jai pagimde anuka. Taciau, kadangi teisiniai aspektai buvo nesutvarkyti, tai tai moteriskei iteisinti ta vaika, kaip anuka nepavyko. Tad ji ta vaika itesino kaip ivaikinta sunu (gime berniukas). Ir straipsnio pabaigoje turejo vilciu tokiu pat budu turet dar viena vaika.
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 11 07, 18:51)

Tu gal ir turi kainą, bet nereikia kalbėti apie kitas. Manęs niekada niekas nenupirktų  schmoll.gif  Tu aplamai mąstai kaip mažvaikė ar nelabai supranti ką rašai? Tu aplamai supranti kas tai yra vaikas?

Manau kur kas labiau mažvaikiška įžeidinėti oponentą, kuris nepučia su Jumis į vieną dūdą. Savo nuomonę galima išreikšti ir civilizuotai.
Daugiau komentarų tamstos atžvilgiu neturiu.
Atsakyti
na as asmeniskai nesutikciau su tokiu reikalu,per daug jautri esu,kad galeciau atiduoti mazyli.Taciau ir nesmerkiu tu moteru,kurios tai daro ir nesvarbu ar tai del pinigu ar tiesiog del to,kad kazkam beda 4u.gif
Atsakyti