Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš kritikos noriu smile.gif Jei nesunku... blush2.gif Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio blush2.gif
Iš serijos "ieškau naujų kampų" smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labu,

Akasha, ta pirmo foto turi kažkokia gerą aurą, matyt ne veltui daugeliui ir patiko 4u.gif aš ne išimtis.

Alabama, man abi foto patiko, tiek auto, tiek vyras, nemaišo nei išdegę plaukai, nei pažastys į akis krenta schmoll.gif

Bizytės dukriukas vajei kokia gražuolė...pirma foto man labiausiai, ta mėlyna spalva wub.gif gražiai payko

Hm...kas čia dar iš paskutinių matytų... g.gif

Aš šiandien bandžiausi 50-tuką, dariau auto, kol kas sunkiai su fokusu doh.gif unsure.gif . Atnešu vieną šiaip sau, ne kritikai (bus į šeimos albumą), pati negaliu atsistebėti, koks pilvūzas doh.gif

user posted image

Jei nelis, penktadienį apturėsiu fotosesiją nėštukės, tai tada manau rimčiau turėsiu progą pajausti 50-tuką...o kol kas šiaip blaškaus su juo po namus šen ir ten, kaip kokia pušena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 16:33)
Aš kritikos noriu smile.gif Jei nesunku...  blush2.gif  Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio  blush2.gif

Man gražu būtų vien tik rankos su vaikučiu (bet tada būtų toks labiau tradicinis rakursas), pailga foto arba stačia su daugiau mamos veido g.gif
Ir dar man plaukai ant veido maišo...kadangi mano juodi plauki amžinai "nusėda" ne ten, kur reikia, tai matyt ir čia pastebėjau blush2.gif doh.gif

O šiaip kai pamačiau šitą foto, tai mintyse ištariau - vau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 balandžio 2011 - 16:52
Airv, gotte, as ir tik pamacius foto jusu istariau vau. wub.gif Mano "zaliomis" akimis ziurint, tai nieko man cia netruksta.
Atsakyti
Aš kritikos noriu smile.gif Jei nesunku...  blush2.gif  Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio  blush2.gif

o man kažkaip nelabai ši nuotrauka... nuotaika ne ta... gal kiek slogi ax.gif nemoku pasakyti... viršus juodas lyg spaudžia vaikutį... ir rankose man švelnumo trūksta... labai į akis krenta nagučiai- gal dėl apšvietimo... nu ta va taip šį kartą blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

man per daug erdvės tarp mamos ir vaikelio ax.gif tiesiog mamos galva atskirai kažkaip g.gif
4u.gif gotte taip švariai atrodo, net steriliai mirksiukas.gif
čia mažosios portretas, vis mokausi, tai laukiu pastabų rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 06 balandžio 2011 - 17:15
Akasha 4u.gif pirmoji nuostabi. Šaunuole, tu, šaunuole. Jau nebesikartosiu. Tau tik juostos tetrūko ir žiūrėk įsivažiavai. O prieš tai rodos tik blaškeisi, ieškojai. Nesustok ir mėgaukis tuo, ką darai.

Frederica, aš nedalyvauju šiame žaidime. Tai jei tiks Svajonei, galiu savo foto paieškoti arba naują padaryti. Bet ryt galėčiau tik persiųsti, šiandien matyt nespėčiau. Tai šaukit garsiai ar tiks.
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 06, 17:00)
o man kažkaip nelabai ši nuotrauka... nuotaika ne ta... gal kiek slogi  ax.gif nemoku pasakyti... viršus juodas lyg spaudžia vaikutį... ir rankose man švelnumo trūksta... labai į akis krenta nagučiai- gal dėl apšvietimo... nu ta va taip šį kartą blush2.gif  blush2.gif

Vat vat pritariu, to juodo viršaus išties gal daugoka g.gif

O man rankos čia kaip gyvos, tiesiog lenda iš kadro ir man patiko būtent toks efektas ax.gif ir JB man patinka.

QUOTE(joreta @ 2011 04 06, 17:14)

4u.gif gotte taip švariai atrodo, net steriliai  mirksiukas.gif

čia mažosios portretas, vis mokausi, tai laukiu pastabų  rolleyes.gif

aha, čia pliaukšt ir tiek, statistinis pilvūzas į albumą... blush2.gif palyginmui su pirmu nėštumu. O šiaip norėčiau aš su auto ką nors įdomiau išgauti, bet kol kas nelabai vykę bandymai schmoll.gif

Per mažai kontrasto, labai šviesu ir kaip vaiko portretui man norėtųsi daugiau ugnelės akyse, daugiau gyvybės...labai slogi nuotaika kažkodėl g.gif gal dar turi daugiau foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 balandžio 2011 - 17:29
QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 17:28)

O man rankos čia kaip gyvos, tiesiog lenda iš kadro ir man patiko būtent toks efektas  ax.gif ir JB man patinka.

nu man gal per grubiai... net nežinau- nemoku pasakyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 17:28)

Per mažai kontrasto, labai šviesu ir kaip vaiko portretui man norėtųsi daugiau ugnelės akyse, daugiau gyvybės...labai slogi nuotaika kažkodėl  g.gif gal dar turi daugiau foto? g.gif

šito fotografavimo viena šitoji mano akiai padoresnė buvo, o nuotaika tai tikrai rimta buvo, paskui net juokinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 17:33)

juodas drabužis kiek trikdo. Dabar foto pasidalina į dvi dalis, mama viršuje ir kūdikis apačioje o tarp jų juoda erdvė, tuščia. Gal kitokio drabužio mamai reikėjo.
Mamos taip pat per vidurį norisi, nes dabar ji į šoną nustumta, o vaikutis liuks, vietoje.
Atsakyti
as irgi noriu jusu patarimu. Man grazu, o MB sako, kad galva kaip prilipdyta biggrin.gif
user posted image

airv, pritariu Yvettei, mamai noris kitokio rubo, nes db atrodo juodas fonas ir mamos galva is kazkur kysanti. o siaip ideja man patiko wink.gif

Gotte, kokia zavi nestuke smile.gif wub.gif

Joreta, man norisi daugiau kontrasto, ryskumo wink.gif ir gal dar daugiau apkirpciau is desines
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 17:33)

o man tai labai patinka
Atsakyti