QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 11:06)
Saunu.Labai gerai.
Pirma foto Airv.
Aciu
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 11:11)
Aciu
QUOTE(bizyte @ 2011 04 06, 11:19)
Burka, fainai

man tik tą vaizdą už lango norisi prigesint, bet šiaip liuks
Na,vaizdelis nelabai tinkamas,bet kitokio ner
QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 11:55)
operatyvumas liuks. Ir šiaip, neblogai atlikta. Apačioje gal erdvės mažoka. Žinai, fainos spalvos siena pas tave. Gal dar kitą koliažo variantą norėsi padaryti. Atsistok prie sienos ir auto pasidaryk. Veidas nebūtinas. Nuo klubų žemyn, su pėdom ir suknele, arba nuo kaklo iki klubų, pabrėžiant kiek apnuogintus petukus. Suknelė vistiek trumpom rankovėm, neįžiūriu ar ten petnešėlės ar ne. Vienai petnešėlei leisčiau net nukristi.
Vat. O šiaip šaunuolė.
Aciu labai

reiks pabandyt,kai atsils,nes salta su ta suknia fotkintis man

is tikro ta siena ner fotogeniska,tapetas cia,realiai man lab grazus,bet nuotraukose labai matosi sudurimu vietos... atsistojusios prie sienos varianta irgi turiu,bet velgi neapsikirpo graziai,mazai vietos ten,lova stovi,ir taip ja nustumiau prie spintos,daugiau jau ner kur stumt.
QUOTE(maija @ 2011 04 06, 12:03)
Kaip graziai ir kaip greitai!!!
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 06, 12:10)
Na ir operatyvumas

šaunuolė!!!
Aciu
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 12:31)
Burka, operatyviai

Realiai tai nereiktų kabinėtis, buvom sutarę, kad tai žaidimas ir jis turi teikti malonumą, nu, bet norisi man pasikabinėt

Nu va viskas tarytum liux, nu, bet va veidelis koks tamsus ir niūrus ir kodėl ji žiūri į batus..., jei veidą pasuktum į šviesą(langą) ir veidelis būtų šviesus ir susidarytų įspūdis, kad lauki...na o dabar - man labiau panašu - ar tiks tie batelai...
Ei, bet jūs nekreipkit dėmesio, pastaruoju metu jaučiu, kad noriu kabinėtis

,tai kai visos giria aš biškį pasierzinsiu ok
gerai,gerai,kabinekis

tureciau ka fotkint,manau geriau padaryciau,nu,bet velnias,sunku man save fotkint... turiu ir i langa veidu,bet kazkaip man sita graziau susiziurejo.
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 12:46)
Greitai kaip...
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)
sutinku su prieš tai išsakyta nuomone, kad norisi truputį optimistiškesnės nuotaikos...
kad ziuriu lab rauksles matos,kai sypsena ismetu