Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos 4u.gif

sorry, kad nepakomentuojku, žiauriai užsikasus esu.. kompas mano užsilenkinmėja, bandau vėžlio žingsniuku 300 gb info išsaugot doh.gif

ale aš negavau koliažo fotkės cry.gif parašiau emeilą, bet dar nieko nesulaukiu........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 16:29)
sveikos  4u.gif

ale aš negavau koliažo fotkės  cry.gif parašiau emeilą, bet dar nieko nesulaukiu........  verysad.gif

Man rašei g.gif , negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 15:56)
AISKU, kad TAIP!!
Man sian pasiule atiduot vidutinio formato vokiska sena fotoaparata.Jei suras, bet sake, kad turi buti.OMG, OMG..Jauciu mirsiu is laimes

tai gal reikes priglausti tada...uosvis atiduotu su visais visais priedais...net baleikomis ryskinimui lotuliukas.gif zodziu cemodanas full set butu thumbup.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 16:07)
Zinok tamsu ir pas mane nmuose... ir tik vienas padorus kampelis yra, netpli lango, kur normali sviesa krenta, todel labai laukiu siltesniu oru, kada bus galima i lauka islysti smile.gif Del lygiu sienu, tai irgi visada galima rasti iseiti, o kartais ir nereikia tu lygumu... wink.gif as va pavyzdziui nemoku surasti betvarkes grazaus kampo, tai darau tokias va nuobodzias su lygiu fonu smile.gif

Del juostu, tai as drysciau sakyti, kad reik isbandyt ir kuri tau patiks tokia ir naudot... as tarkim prisipirkus pasibaigusio galiojimo juostu ir i galva neimu... pasinarsau aisku pries pirkdama kokiam flickre kokios spalvos ar labai grudeta ir imu...
Nesutinku, kad juosta reik imti tik tada kai jau ismoksti fotografuoti....  Su skaitmena as pati niekada netaupydabau ir pliauskindavau belen kiek, po to atrinkinedavau ilgai.... ir pagaliau uzkniso toks kiekis kadru ir tai jog po to daug laiko sugaistu atrinkinedama, supratau, jog nemoku apmastyti kiekvieno kadro... ir tada nutariau, pakeisti religija.... kai nebeturejau pasonej skaitmenos, tada teko mastyti, kad neiseiti i bankrota  na tenka pagalvoti, ka kaip ir kodel darai.... nes zinai, kad bus gaila kadrus belenkaip svaistyti... Na tarkim va paskutinis vaiko fotkinimas, su skaitmena buciau kokiu 100-200 kadru padarius... siuo atveju padariau gal 20kadru... O atrinktu nuotrauku skaicius butu buves tas pats... Dar gryztant prie pinigu klausimo, tai jei tureciau skaitmena, butu tikrai gaila leisti pinigus ant juostu, ryskinimu skenavimu... Bet kadangi pardaviau skaitmena, man uz ta suma isejo skaneris, pora fotiku su objektyvais ir juostelem dar nemaza suma liko... taigi siuo atveju kolkas netaupau

va va va/..as sakau SB, kad deretu man pabandyti su juosta...kad bandyciau islaukti kadro, o ne milijonais ju kepti, o po to dar menesi sedeti prie vienos fotosesijos nuotrauku, betrinant jas doh.gif bet bijau, kad tai uzims begae laiko...kol perprasiu pati monstra, kol perprasiu jo darbo subtilumus, kol issiaiskinsiu su kokiomis juostomis fotkinti, turbut ir geriausi kadrai gali buti prarasti, nekalbant apie laika... doh.gif bet, nepabandzius nesuzinosiu...gal visai man jis nepatiks..arba tas laukimas...aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 15:32)
Man rašei g.gif , negavau g.gif

nu kuriuo emeilu siunčiau koliažą, tuo emeilu ir pranešiau,kad negavau fotkės.. ar čia kitu emeilu kreiptis reikia?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 16:35)
nu kuriuo emeilu siunčiau koliažą, tuo emeilu ir pranešiau,kad negavau fotkės.. ar čia kitu emeilu kreiptis reikia?

Refrech vaikiukai apsirgę, tai aš perėmiau, matyt būsi nemačiusi.
Galiu savo foto kokią duot, o Tu man, arba mergaičių galim paprašyt, gal dar atsiras norinčių dalyvauti...
A mergaitės?/ gal kuri dar sugalvosit?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 15:38)
Galiu savo foto kokią duot, o Tu man, arba mergaičių galim paprašyt, gal dar atsiras norinčių dalyvauti...

aaa.. nemačiau.. tai mano fotkės niekas ir negavo kaip suprantu? reikėjo iš naujo tau persiust, ane? ot šuduks..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 11:06)
Saunu.Labai gerai.
Pirma foto Airv.

Aciu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 11:11)

Aciu 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 04 06, 11:19)
Burka, fainai bigsmile.gif man tik tą vaizdą už lango norisi prigesint, bet šiaip liuks ax.gif

Na,vaizdelis nelabai tinkamas,bet kitokio ner tongue.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 11:55)
operatyvumas liuks. Ir šiaip, neblogai atlikta. Apačioje gal erdvės mažoka. Žinai, fainos spalvos siena pas tave. Gal dar kitą koliažo variantą norėsi padaryti. Atsistok prie sienos ir auto pasidaryk. Veidas nebūtinas. Nuo klubų žemyn, su pėdom ir suknele, arba nuo kaklo iki klubų, pabrėžiant kiek apnuogintus petukus. Suknelė vistiek trumpom rankovėm, neįžiūriu ar ten petnešėlės ar ne. Vienai petnešėlei leisčiau net nukristi.
Vat. O šiaip šaunuolė.

Aciu labai 4u.gif reiks pabandyt,kai atsils,nes salta su ta suknia fotkintis man doh.gif is tikro ta siena ner fotogeniska,tapetas cia,realiai man lab grazus,bet nuotraukose labai matosi sudurimu vietos... atsistojusios prie sienos varianta irgi turiu,bet velgi neapsikirpo graziai,mazai vietos ten,lova stovi,ir taip ja nustumiau prie spintos,daugiau jau ner kur stumt.

QUOTE(maija @ 2011 04 06, 12:03)
Kaip graziai ir kaip greitai!!!

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 06, 12:10)
Na ir operatyvumas  g.gif  mirksiukas.gif šaunuolė!!!

Aciu 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 12:31)
Burka, operatyviai biggrin.gif Realiai tai nereiktų kabinėtis, buvom sutarę, kad tai žaidimas ir jis turi teikti malonumą, nu, bet norisi man pasikabinėt biggrin.gif Nu va viskas tarytum liux, nu, bet va veidelis koks tamsus ir niūrus ir kodėl ji žiūri į batus..., jei veidą pasuktum į šviesą(langą) ir veidelis būtų šviesus ir susidarytų įspūdis, kad lauki...na o dabar - man labiau panašu - ar tiks tie batelai...
Ei, bet jūs nekreipkit dėmesio, pastaruoju metu jaučiu, kad noriu kabinėtis tongue.gif ,tai kai visos giria aš biškį pasierzinsiu ok biggrin.gif

gerai,gerai,kabinekis tongue.gif tureciau ka fotkint,manau geriau padaryciau,nu,bet velnias,sunku man save fotkint... turiu ir i langa veidu,bet kazkaip man sita graziau susiziurejo.

QUOTE(airv @ 2011 04 06, 12:46)
Greitai kaip...

biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)
sutinku su prieš tai išsakyta nuomone, kad norisi truputį optimistiškesnės nuotaikos...

kad ziuriu lab rauksles matos,kai sypsena ismetu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 16:38)

Jei ka, galeciau as jungtis dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 16:40)

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 06, 16:46)
Jei ka, galeciau as jungtis dar  4u.gif

Na tai ką darom ?/ tinka taip?
Galiu dar palaukt,gal dar atsiras, tada dar pamaišyčiau biggrin.gif , tik jau tada neišsiduokit biggrin.gif , rašykit tiesiai man.
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 06, 15:46)
Jei ka, galeciau as jungtis dar  4u.gif

nu tai atsiųsk man rima07[eta]gmail.com, ir as tau savaja tada persiusiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 15:49)
Na tai ką darom ?/ tinka taip?
Galiu dar palaukt,gal dar atsiras, tada dar pamaišyčiau biggrin.gif , tik jau tada neišsiduokit biggrin.gif , rašykit tiesiai man.

šiaip smagiau būtų jei dar kas atsirastų, pats įdomumas nežinot kieno foto..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 16:55)
nu tai atsiųsk man rima07[eta]gmail.com, ir as tau savaja tada persiusiu  4u.gif
Papildyta:
šiaip smagiau būtų jei dar kas atsirastų, pats įdomumas nežinot kieno foto..

As nusiunciau fredericai, gal dar atsiras kas, jei ne, tada tikrai keisimes biggrin.gif
Atsakyti
o koks frederikos emeilas?
Atsakyti