Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 04 06, 17:33)
Aš kritikos noriu smile.gif Jei nesunku...  blush2.gif  Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio  blush2.gif

jau norejau rasyt,bet isbegau i parduotuve, kol gryzau, kitos surase, man labiausiai kliuna tamsus mamos drabuzis smile.gif bet rankos man wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 17:42)
Atnešu vieną šiaip sau, ne kritikai

pilvuziukas didelis,bet ir labai grazus, ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 16:42)

Aciu.
Kokia tu grazi, kokie plaukai wub.gif

QUOTE(joreta @ 2011 04 06, 17:14)

Labai sviesu, labai svelnu.Mergaite labai stengesi pozuoti turbut?

Aciu uz visus komentarus mano foto.Kazkaip labai sunkiai ejosi, nes mano akim vienaip, jums kitaip atrode viskas.Aciu:*
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 06, 18:59)
as irgi noriu jusu patarimu. Man grazu, o MB sako, kad galva kaip prilipdyta biggrin.gif

o jau akys akys bigsmile.gif na net nezinau,man tai neatrodo,kad galva lipdyta butu,man grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu wink.gif vienas nulis mano naudai biggrin.gif einu sakyt vyrui, kad ne velnio jis mene neraukia lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 17:33)
Aš kritikos noriu smile.gif Jei nesunku...  blush2.gif  Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio  blush2.gif
Iš serijos "ieškau naujų kampų" smile.gif

Si karta pritarsiu daugeliu nuomonei, tikrai norisi kitokios spalvos rubelio.... gal ne taip blaskytu, jei ir kelnes juodos butu ir fonas juodas... tada siek tiek pasiskirstytu tas sunkumas... bet dabar tikrai nelabai ziurisi... pacios rankos su kudikeliu liuks.... man viskas ten grazu ir t.t., bet tas sunkumas uzmusa...

QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 17:42)

Uoj atsiprasau... Prirasiau ir tik po to paskaiciau, kad ne kritikai blush2.gif Tai ir nekritikuoju tada smile.gif
Cia siaip man labai aktuali tema, nes savaitgali irgi turiu misija su nestuke... blogai tai, kad ji neturi sviesiu rubu, kaip sukasi mano mintyse, o vizijose matau butent viska sviesiai.... ir nezinau, ka reikes daryti.. kaip issisukti... Baisu kazkaip man nestuke fotografuoti, baisu, kad nukankinsiu su savo norais ir pageidavimais...

QUOTE(joreta @ 2011 04 06, 18:14)
čia mažosios portretas, vis mokausi, tai laukiu pastabų  rolleyes.gif

Visu pirma labai pilkas vertimas i JB... Gal tamsesnio fono noretusi... Siaip na nuotaika lyg ir butu, bet va kazko truksta... Pandyk paleist mergickai plaukus, isijunk fena, kad plaukstytusi ir tegul smakra palenkus zemyn is padilbu ziuri... jai labai turetu tikti... Kazkodel man tokia vizija iskart pries akis smestelejo... Ir versdama i JB nerbijos pakontrastinti...

QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 18:16)
Akasha  4u.gif  pirmoji nuostabi. Šaunuole, tu, šaunuole. Jau nebesikartosiu. Tau tik juostos tetrūko ir žiūrėk įsivažiavai. O prieš tai rodos tik blaškeisi, ieškojai. Nesustok ir mėgaukis tuo, ką darai.

Dekui dekui wub.gif Megaujuosi labai.....
O po tavo komentaru nebeturiu ka pridurti... Jau tik ruosiausi rasyt, paskaitau tavo, tai zinok, vos ne tos pacios mintys smile.gif

Cia tu pas mus, buna tokiais perliukais pasidalini, tai va si karta irgi paprasysiu tavo pagalbos, del nestukiu foto... na turiu ideju, bet jauciu kad reik daugiau... rolleyes.gif Bijau, kad savu gali nepavykti igivendint...

Vanilla, Nesupyk, bet zinok man irgi atrodo, kad galva ir kunas is skirtingu vietu... nesakau, kad labai blogai ziurisi, bet keistai ir tai nera labai patrauklu... vat kazkas negerai atrodo ir viskas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 06 balandžio 2011 - 18:37
Sveiki 4u.gif

As vel darbais uzsikasusi...

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 06, 12:10)
ar kuri yra pati maketavusi fotoalbumą?

O fotoalbumas tai cia kas? As esu foto knyga maketavusi. Bet su programa, kuri jau turi puslapiu 'paruostukes', ty pasiziuri kiek nuotrauku nori ant lapo deti ir isrerenki viena is paruostu. Tada i ji sukeli nuotraukas. Tai sitokiu budu gana lengva buvo cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 06, 17:59)
as irgi noriu jusu patarimu. Man grazu, o MB sako, kad galva kaip prilipdyta biggrin.gif

aš pritarsiu Akashai šį kartą, nors mergina graži ir akys išraiškingos, kažkaip vos kitaip norisi ...kitokio rakurso g.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 18:35)
Cia siaip man labai aktuali tema, nes savaitgali irgi turiu misija su nestuke... blogai tai, kad ji neturi sviesiu rubu, kaip sukasi mano mintyse, o vizijose matau butent viska sviesiai.... ir nezinau, ka reikes daryti.. kaip issisukti... Baisu kazkaip man nestuke fotografuoti, baisu, kad nukankinsiu su savo norais ir pageidavimais...

Cia tu pas mus, buna tokiais perliukais pasidalini, tai va si karta irgi paprasysiu tavo pagalbos, del nestukiu foto... na turiu ideju, bet jauciu kad reik daugiau... rolleyes.gif  Bijau, kad savu gali nepavykti igivendint...

Aš tai noriu tokios sesijos paprastos bet neprastos biggrin.gif ot pasakiau biggrin.gif kažkaip nieko mandro neišmąstau...fotografuosiu gamtoj, tą tikrai žinau...žiūrėjau nėštukių foto čia kelias dienas, bet nebuvo kažko tokio labai labai kabinančio... g.gif
kaip tyčia ir aš prašiau šviesesnės aprangos, bet sakė, kad neturi...aš tamsių rūbų irgi neįsivaizduoju, ypač tokioj dar niūrioj pavasarinėj gamtoj g.gif

Oj, ir man patarimų reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu biški neprogfesionalių komentarų pamėtysiu tongue.gif

Alabama labai patiko vyro portretas, toks vyriškas, ir išdrysiu pasakyt- toks sexy portretas smile.gif nu bet labai stipri foto, man patiko, nėr prie ko prikibt, idealu smile.gif

Burka šaunuolė - turbūt pirmoji koliažą pateikei thumbup.gif bet man nelabai dera tos nuotraukos blush2.gif ir vaizdas už lango blaškantis.. foto apačioje erdvės trūksta.. bet mintis įdomi cool.gif

Alkasha mergytės pirmoji fotkė būtų nereali wub.gif ech, kaip gaila, kad nefokuse sad.gif antrosios- veido išraiška nepatiko.. trečiojoj kliūna pasviręs petukas, ar ten pat suknytės apykalė pasmukus g.gif o apranga, spalvos, fonas- liuks, man patiko thumbup.gif

Airiv net širdis suvirpėjo- nerealu wub.gif ir j/b gražus rolleyes.gif

gotte šaunus auto, kontrastingas toks, puiliai išryškina kūno formas, linijas, man laaaabai patiko wub.gif beje- gražūs plaukai rolleyes.gif

joreta nepatko toks j/b schmoll.gif labai šviesu, kontrasto trūksta, šešėlių, pustonių.. labai plokščias toks vaizdas.. bet kadruoji gerai wink.gif

Vanilla aga, tikrai kaip priklyjuotas veidas atrodo blush2.gif ko gero, per daug apšviesta krūtinė, tai dėl to toks įspūdis susidaro smile.gif gražus modeliukas wub.gif
Atsakyti
Kazkaip labai norejosi padaryt pora foto is virsaus smile.gif kita karta bandysim ieskot kitu rakursu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 06, 17:59)

Joreta, man norisi daugiau kontrasto, ryskumo wink.gif ir gal dar daugiau apkirpciau is desines

aš vyro pusėj ax.gif
aha, kirpt ir man norėjos, bet bijojau suspausti per daug

QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 18:02)

Labai sviesu, labai svelnu.Mergaite labai stengesi pozuoti turbut?

kartais ji kažkodėl tokia susikausčius būna, tenka kokiom nesąmonėm linksmint smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 18:35)

Visu pirma labai pilkas vertimas i JB... Gal tamsesnio fono noretusi... Siaip na nuotaika lyg ir butu, bet va kazko truksta... Pandyk paleist mergickai plaukus, isijunk fena, kad plaukstytusi ir tegul smakra palenkus zemyn is padilbu ziuri... jai labai turetu tikti... Kazkodel man tokia vizija iskart pries akis smestelejo... Ir versdama i JB nerbijos pakontrastinti...

4u.gif bandysim wub.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 06, 19:27)

joreta nepatko toks j/b  schmoll.gif  labai šviesu, kontrasto trūksta, šešėlių, pustonių.. labai plokščias toks vaizdas.. bet kadruoji gerai wink.gif

4u.gif aišku dabar, man irgi kažin kas kliuvo, visaip žiūrėjau, bet va parašei ir atsimerkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 04 06, 15:17)
as cia tik tarp kitko, bet jei fotkem, tai pamirsai svarbiausia - TEISINGAS MONITORIUS! ar tu moniko nepirksi?

Nea, jokių galimybių moniką atskirai turėt,- neturim tam vietos namie..tik laptopą.. Jaučiu apsistosiu ties aplu, tik va dėl tų visų modelių tai jau sunkesnis reikalas..
O su kokiu Jūs dirbate?
Aš dabar turiu DELL Vostro 1310 gal trijų metų senumo, tai jau vos velkasi jis man kai PS įjungiu.. Kol jis man atidaro, kol uždaro, kol uzžsaugo kol pakeičia matmenis... Kai paskaičiuoju, kiek laiko prarandu vien seivindama ar atidarinėdama nuotraukas, susidaro ga nemažai...

Erse, berods Tu su apple? Ar lyg neseniai kažkokį pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 21:03)
Nea, jokių galimybių moniką atskirai turėt,- neturim tam vietos namie..tik laptopą.. Jaučiu apsistosiu ties aplu, tik va dėl tų visų modelių tai jau sunkesnis reikalas..
O su kokiu Jūs dirbate?
Aš dabar turiu DELL Vostro 1310 gal trijų metų senumo, tai jau vos velkasi jis man kai PS įjungiu.. Kol jis man atidaro, kol uždaro, kol uzžsaugo kol pakeičia matmenis... Kai paskaičiuoju, kiek laiko prarandu vien seivindama ar atidarinėdama nuotraukas, susidaro ga nemažai...

Erse, berods Tu su apple? Ar lyg neseniai kažkokį pirkai?

na, pvz as imciau tik didesnes istrizaines.. ziuret per maza foto man ziauriai nepatinka. tai atitinkamai ir kaina auga. apple ner jau daug tu modeliu, kad reiktu ilgai rinktis.. paziuri istrizaine, ramus ir pan ir imi, jei tinka. man didesnes istrizaines laptopas tai atrodo per brangu. todel visgi nugalejo HP biggrin.gif
Atsakyti