QUOTE(airv @ 2011 04 06, 17:33)
Aš kritikos noriu

Jei nesunku...

Problematiška nuotrauka. Nesu tikra dėl rakurso, dėmesio
Iš serijos "ieškau naujų kampų"
Si karta pritarsiu daugeliu nuomonei, tikrai norisi kitokios spalvos rubelio.... gal ne taip blaskytu, jei ir kelnes juodos butu ir fonas juodas... tada siek tiek pasiskirstytu tas sunkumas... bet dabar tikrai nelabai ziurisi... pacios rankos su kudikeliu liuks.... man viskas ten grazu ir t.t., bet tas sunkumas uzmusa...
QUOTE(gotte @ 2011 04 06, 17:42)
Uoj atsiprasau... Prirasiau ir tik po to paskaiciau, kad ne kritikai

Tai ir nekritikuoju tada

Cia siaip man labai aktuali tema, nes savaitgali irgi turiu misija su nestuke... blogai tai, kad ji neturi sviesiu rubu, kaip sukasi mano mintyse, o vizijose matau butent viska sviesiai.... ir nezinau, ka reikes daryti.. kaip issisukti... Baisu kazkaip man nestuke fotografuoti, baisu, kad nukankinsiu su savo norais ir pageidavimais...
QUOTE(joreta @ 2011 04 06, 18:14)
čia mažosios portretas, vis mokausi, tai laukiu pastabų
Visu pirma labai pilkas vertimas i JB... Gal tamsesnio fono noretusi... Siaip na nuotaika lyg ir butu, bet va kazko truksta... Pandyk paleist mergickai plaukus, isijunk fena, kad plaukstytusi ir tegul smakra palenkus zemyn is padilbu ziuri... jai labai turetu tikti... Kazkodel man tokia vizija iskart pries akis smestelejo... Ir versdama i JB nerbijos pakontrastinti...
QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 18:16)
Akasha

pirmoji nuostabi. Šaunuole, tu, šaunuole. Jau nebesikartosiu. Tau tik juostos tetrūko ir žiūrėk įsivažiavai. O prieš tai rodos tik blaškeisi, ieškojai. Nesustok ir mėgaukis tuo, ką darai.
Dekui dekui

Megaujuosi labai.....
O po tavo komentaru nebeturiu ka pridurti... Jau tik ruosiausi rasyt, paskaitau tavo, tai zinok, vos ne tos pacios mintys
Cia tu pas mus, buna tokiais perliukais pasidalini, tai va si karta irgi paprasysiu tavo pagalbos, del nestukiu foto... na turiu ideju, bet jauciu kad reik daugiau...

Bijau, kad savu gali nepavykti igivendint...
Vanilla, Nesupyk, bet zinok man irgi atrodo, kad galva ir kunas is skirtingu vietu... nesakau, kad labai blogai ziurisi, bet keistai ir tai nera labai patrauklu... vat kazkas negerai atrodo ir viskas....