Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Anira @ 2007 12 13, 07:38)
Man operavo ir apatini ir virsutini zandikauli. O tau kaip, ar viena zandikauli operuos? Gal jau zinai kada?

Man irgi abu operuos, bet kad ta operacija dar toli nusimato. Man sake, kad po 1,5 metu operuos, o ne po 1 schmoll.gif . O as tokia nekantri, taip noriu, kad viskas greiciau eitusi. Tai tu ilgai negalejai normaliai kalbet? Bijau, kad kai grisiu i darba, gali but sunku bendraut.

Papildyta:
Cia ta nuoroda is youtube: http://www.youtube.c...feature=related
Siaubas, gailejaus, kad ziurejau! Ot, tai bus man kaisiot nosi kur ne visada reikia!
Siap ten dar visokiausiu video yra, kaip buvo pries ir po operacijos. Labai idomu pasiziuret, palygint stulbinancius pokycius. Tik gaila, kad ten visi po per didelio apatinio zandikaulio operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2007 12 17, 18:28)
Man irgi abu operuos, bet kad ta operacija dar toli nusimato. Man sake, kad po 1,5 metu operuos, o ne po 1 schmoll.gif . O as tokia nekantri, taip noriu, kad viskas greiciau eitusi. Tai tu ilgai negalejai normaliai kalbet? Bijau, kad kai grisiu i darba, gali but sunku bendraut.

Neatsimenu ar atsakiau i sita klasima, tai dabar rasau. Negalejua normaliai kaklbeti apie 10-12 dienu, bet gydytojas ir po dar nepatare daug kalbeti apie 20 dienu. Bet kai grisi i darba, tai jau tikrai galesi kalbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, bendrazyges smile.gif
prisijungiau, nes ir man si tema labai aktuali. uz 6 men laukia abieju zandikauliu operacija. breketus nesioju jau 8 menesius. artejant operacijai ir man jau darosi truputi neramu ir tuo paciu labai idomu visokiausi dalykeliai smile.gif todel malonu prisijungti prie sios temos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunce @ 2008 01 13, 22:05)
Sveikos, bendrazyges smile.gif
prisijungiau, nes ir man si tema labai aktuali. uz 6 men laukia abieju zandikauliu operacija. breketus nesioju jau 8 menesius. artejant operacijai ir man jau darosi truputi neramu ir tuo paciu labai idomu visokiausi dalykeliai smile.gif todel malonu prisijungti prie sios temos wink.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Ej, mielos moterys ir paneles, kam teko garbe susipazinti su chirurgu S. Grybausku? smile.gif *****, pamaciau jo ispuoseleta sypsena ir akis, ir susileidau - "darykit su manim, ka norit" biggrin.gif baltai pavydziu jo zmonai, jeigu jis vedes!
Atsakyti
hehehe, mano ispudis buvo toks pat! kazkaip tikejausi isvysti koki tai pagyvenusi, akiniuota chirurga, o cia stai zavus, jaunas, malonus ir patyres thumbup.gif

QUOTE(cannabia @ 2008 02 07, 17:37)
Ej, mielos moterys ir paneles, kam teko garbe susipazinti su chirurgu S. Grybausku? smile.gif *****, pamaciau jo ispuoseleta sypsena ir akis, ir susileidau - "darykit su manim, ka norit" biggrin.gif baltai pavydziu jo zmonai, jeigu jis vedes!

Atsakyti
QUOTE(cannabia @ 2008 02 07, 16:37)

Kazkaip galvoju, kad cia visu moteru ir merginu panasi buna nuomone apie ji smile.gif Man atrodo jis nevedes, bet tu pagalvok, kad jis visada yra uzsiemes. Visada! Pvz., kai planavo operacija moano mes menesio begyje susitikdavome gal 6 kartus, o as gi ne vienintele jo paciente tada buvau, po to dar ligonineje pries ir po operacijos skyre jis demesio! Plius dar imlantologijos centras ir Zalgirio klinika, plius jis vis dar studijuoje! Tad gali nepavydeti, nes tikrai nuturetu jis manau laiko zmonai kol kas biggrin.gif Jis labai daug demesio skyre savo pacientams!!!!
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 02 07, 17:09)
Kazkaip galvoju, kad cia visu moteru ir merginu panasi buna nuomone apie ji  smile.gif  Man atrodo jis nevedes, bet tu pagalvok, kad jis visada yra uzsiemes. Visada! Pvz., kai planavo operacija moano mes menesio begyje susitikdavome gal 6 kartus, o as gi ne vienintele jo paciente tada buvau, po to dar ligonineje pries ir po operacijos skyre jis demesio! Plius dar imlantologijos centras ir Zalgirio klinika, plius jis vis dar studijuoje! Tad gali nepavydeti, nes tikrai nuturetu jis manau laiko zmonai kol kas  biggrin.gif Jis labai daug demesio skyre savo pacientams!!!!

oho, geras smile.gif na as dar tik pirmakart lankiausi, bet susidariau ispudi, kad tikrai uzimtas. neisivaizduoju as, kaip galima sitiek suspeti visko... atrodo, vos mokytis speju. ek, kada nors kokia nors paciente vistiek turetu ji turputuka atitraukti nuo darbu. gyventi tai irgi reik! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cannabia @ 2008 02 07, 20:32)
oho, geras smile.gif na as dar tik pirmakart lankiausi, bet susidariau ispudi, kad tikrai uzimtas. neisivaizduoju as, kaip galima sitiek suspeti visko... atrodo, vos mokytis speju. ek, kada nors kokia nors paciente vistiek turetu ji turputuka atitraukti nuo darbu. gyventi tai irgi reik! smile.gif

Gal paciente, gal kolege,o gal jam uzteks bendravimo su pacientais smile.gif cia jau jo asmeninis reikalas smile.gif Ar jis tau operuos zandikaulius ? Jeigu ka rasyk i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 07 vasario 2008 - 20:27
norejau pasiteirauti, ar musu poliklinikose yra ortodontu gydytoju?
Atsakyti
Sveikos! Ar zinote, kad atnaujintas puslapis http://www.orthognatic.lt/lt !
Gydytojas, kviecia visus, kam atliktos tos operacijos ar dar planuojamos, registruotis ten forume ir dalintis ispudziais ir isgyvenimais thumbup.gif Ten dabar viskas gana smulkiai aprasyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 04 17, 16:22)
Sveikos! Ar zinote, kad atnaujintas puslapis http://www.orthognatic.lt/lt !
Gydytojas, kviecia visus, kam atliktos tos operacijos ar dar planuojamos, registruotis ten forume ir dalintis ispudziais ir isgyvenimais  thumbup.gif  Ten dabar viskas gana smulkiai aprasyta  thumbup.gif

Teisybe, naujasis puslapis daug informatyvesnis uz buvusi thumbup.gif , viskas taip aiskiai ir detaliai isdestyta!
Atsakyti