Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(dofkyte @ 2007 03 25, 22:01)
Na va, nesigavo man operacija kaip buvo planuota...Kraujo tyrimai blogi (mazakraujyste) ir nukele operacija...Ech, o tiap jau buvau nusiteikusi moraliskai smile.gif
Pakalbejo mama su chirurgu ir jau taaaaip isssigando, bando visokiomis priemonemis mane atkalbeti nuo operacijos...baiminasi komplikaciju, 6h narkozes, lupu nejautros ir t.t... Neneigiu, gali visko nutikti, bet as tikrai pasiryzau ir darysiu ja ...  mirksiukas.gif Dar menesi mane stengsis atkalbeti nuo "sio baisaus zingsnio"...Na nieko, istversiu, laukiu nesulaukiu (gal ir keistai skamba) ...operacijos, tiksliau teigiamu pokyciu po jos:)

Man irgi reikia šią operaciją daryt, bet aš nerizikuosiu, turiu problemų su širdim, negaliu leist sau rizikuoti sveikata doh.gif Bandys man mažinti žandikaulį viršutinį išraunant du dantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2007 04 16, 08:44)
Man irgi reikia šią operaciją daryt, bet aš nerizikuosiu, turiu problemų su širdim, negaliu leist sau rizikuoti sveikata  doh.gif Bandys man mažinti žandikaulį viršutinį išraunant du dantis  ax.gif

O kaip tai įmanoma, be operacijos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esoteric: 16 balandžio 2007 - 07:58
QUOTE(Esoteric @ 2007 04 16, 07:58)
O kaip tai įmanoma, be operacijos ?

kiekvienu atveju aišku skirtingai, bet įmanoma ir be operacijos sumažint žandikaulį ax.gif Pas mane apatinis mažas, viršutinis didesnis, tai viršuje raus po dantį tada perstums kitus dantis ir žandikaulis sumažės. Man pirmiausiai gydytoja pasiūlė operaciją, o kai pasakiau, kad nedarysiu, tada pasakė kad yra lengvesnis kelias raut dantis ir su breketų pagalba ištaisyt viską be operacijos. Manau antras variantas man priimtinesnis, nes dėl operacijos būčiau nemažą laiką nedarbinga, o to negaliu sau leisti ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu nauja nare. Labai sudomino mane sia tema, kadangi pati turiu sakandzio problema. Tai dabar ir domiuosi visur, kur tik imanoma smile.gif .
Gydytoja pasiule daryti operacija arba traukti du dantis. Vis del to pasirinkau operacija, nors man leido paciai apsispresti. Zinoma, baisu, bet........ kiek gi galima su kapliais vaikscioti smile.gif. Beje labai idomu pasidare beskaitant jusu mintis. Gydytoja man sake, kad breketus iki operacijos reiks nesioti iki metu, o po operacijos apie pora menesiu. Visa tai turetu trukti apie dvejus metus, o jus rasote apie trejus. Gal galite pasidalinti savo mintimis, gal gydytoja neteisingai informavo mane. Beje operacija bus galima daryti KMU klinikose, ir kaip gydytoja minejo - nemokamai. Gal kuri daretes KMU?
Atsakyti
gelyte o tu is vln ar kaip ? kiek zinau operacija zalgirio klinikoje kainuoja tikrai nemazai, o KMU visiskai nemokamai g.gif o gal kas is pasidriusiu galetumet pasakyti kaip yra is tikruju? smile.gif
Atsakyti
To Plateau: As is Kauno. Man irgi siūlė irgi Vilniuje darytis, bet juk ir nepatogu vaziuoti dabar is Kauno i Vilniu, plius kai operuoja Kaune. Buvau jau susitikusi su gydytoju, jis mane užtikrino, kad tikrai nemokamai (aišku, aš savo ruoštu.....bet čia jau kitas klausimas). Svarbu, kad dirbtum ir soc. darudima turėtum.
Atsakyti
Sveiki!

Noreciau pakalusti,gal kas nors zino kokios yra kainos siu sakandzio operaciju? Niekur negaliu rasti sios informacijos,buciau tikrai labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyte135 @ 2007 05 08, 21:31)
To Plateau: As is Kauno. Man irgi siūlė irgi Vilniuje darytis, bet juk ir nepatogu vaziuoti dabar is Kauno i Vilniu, plius kai operuoja Kaune. Buvau jau susitikusi su gydytoju, jis mane užtikrino, kad tikrai nemokamai (aišku, aš savo ruoštu.....bet čia jau kitas klausimas). Svarbu, kad dirbtum ir soc. darudima turėtum.

Sveika Gelyte135, labai nustebau kai perskaiciau, kad tokia operacija gali buti nemokama! Mane jau operavo ir aisku jau nieko is finansine puses nebepakeisiu, bet vis tiek gal galetum pasakyti koks gudutojas tave operuos? Tesiog smalsu 4u.gif

Atsakyti
Linetei : Sveikute, pas mane ta pati problema... Mano virsutinis zandikaulis didesnis nei apatinis, ir del to kreivi dantukai : apatiniai vercia i isore virsutinius doh.gif Man irgi siule operacija, ilgokai masciau ir nusprendziau nesioperuoti. Pirma buvau studente, neturejau pinigeliu, antra labai bijojau...Mano drauge operavo viena is pirmuju, kai tik prasidejo sios operacijos Lietuvoje, viskas liux, sekmingai, dziaugiasi savo sypsena:) O man isrove 2 virsutinius dantukus, istiesino, dabar beliko juos sustumti ir sumazinti virsutini zandikauli, kaip ir Tau smile.gif) Breketus jau nesioju 1,5 metu, sake gydytoja, kad reikes nesioti ilgiau nei su operacija - ten istiesina, isoperuoja, dar truputi panesioji ir viskas smile.gif Bet kadangi as "zuikis bailys", bijau komplikaciju ir viso kito, tai pasirinkau ilgesni kelia smile.gif
O kiek laiko Tu jau nesioji breketus?
Atsakyti
Nera ko bijoti operacijos!!!
Man neseniai buvo atlikta abieju zandikauliu perstatymo operacija. Rezultatas pateisino lukescius net daugiau nei tikejausi!!! Veidukas labai pasikeite (i geraja puse). Aisku buvo baisu pries operacija (tas pats butu pries bet kokia kita)...BET VERTA!!!
Atsakyti
smile.gif gal ir nera ko bijoti, aisku tai labai geras variantas, bet man jau velu, jau nusprendziau, kad taisysiu sąkandi su breketais, man istrauke nereikalingus dantukus, tad grizti nera kur smile.gif o beto didziules kancios po operacijos, ir niekas nezino kaip žandikaulis reaguos į implanta senatvėje (dar niekas nepaliudijo nes jos netaip ir senai yra daromos). Nors ir tvirtai tikima, kad titano implantai gerai prisitaiko prie kuno. Aisku jei man nebutu buve kitos iseities ir as buciau ryzusis operacijai smile.gif
Atsakyti
Kur visos dingote is cia?!!! g.gif
Atsakyti