Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

4u.gif
gal yra klaipedieciu kurios galetu rekomenduoti gera ortodonta klaipedoje. Dukrai 11 metu. Sakandis blogs, apatinis zadikaulis nera pilnai teisingai issigaubes. Metus laiko lankemes vaiku poliklinikoje pas Tumasoniene (jei teisingai atsimenu pavarde blush2.gif ) Kadangi krito pieniniai dantys tai ploksteles nesiojimas nebuvo pastovus ir zinoma rezultatu tokiu kokiu noretusi nera sad.gif Dabar galvojam apie briketus, bet kur kreiptis g.gif Gal kas galit rekomenduoti ?
Atsakyti
sveiki.mano sunui tuoj 5metai.pries metus LT.stomatologe ispejo del perdaug atsikisusio apatinio zandikaulio.uzsienio stomatologe paminejo kazkokia kauke nakciai kuri turetu pakoreguoti sakandi.ar jos naudojamos lietuvoj,tokio amziaus vaikams ir kiek gali kainuoti.jam dar neiskrito nei vienas pieninis dantis,nors keturi jau lenda pagal rentgenograma.labai prasau patarti,mat su sia problema iskilo ir kalbos problema,vaika sunku suprasti.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(armagedonas @ 2008 07 05, 16:32)
sveiki.mano sunui tuoj 5metai.pries metus LT.stomatologe ispejo del perdaug atsikisusio apatinio zandikaulio.uzsienio stomatologe paminejo kazkokia kauke nakciai kuri turetu pakoreguoti  sakandi.ar jos naudojamos lietuvoj,tokio amziaus vaikams ir kiek gali kainuoti.jam dar neiskrito nei vienas pieninis dantis,nors keturi jau lenda pagal rentgenograma.labai prasau patarti,mat su sia problema iskilo ir kalbos problema,vaika sunku suprasti.Aciu.

Sveiki. Kaimynu berniukas panasaus amziaus turejo panasia problema, tai ir nesiojo kazkokia kauke naktimis dazniausiai, labai graziai ta kauke viska sutvarke. Tai buvo jau pries kokius 5-7metus, tai jis abar paugo ir viskas atrodo labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano sūnui 3m,bet jau turim sugedusių dantukų,o priedo ir netaisiklingą sąkandį.Apatiniai dantukai išdygę tvarkingai,o viršutiniame žandikaulyje trūksta vieno dantuko šalia iltinio.Yra trysriekyje toliau nedidelis tarpelis,į kurį dantukas netilptų,toliau seka iltinis.Dantukai tikrai labai negražūs aptrupėję,pageltę,nors dantukus valome. verysad.gif Pas dantų gydytoją nuvest niekaip negalima,nes siaubingai bijo gydytojų.Jis papraščiausiai neprisileis ir neišsižios.Situacija be išeities ir man labai liūdna. verysad.gif verysad.gif Ar yra tikimybė,kad nuolatiniai dantukai išdygs visi?ar sugedę dantukai nepažeis nuolatinių dantukų užuomazgų? verysad.gif
Atsakyti
sveikutes.Ir visdelto,ar kas yra susidures su tokia problema kad reikia nesioti kauke naktimis vaikui,kur reikia kreiptis ir nuo keliu metu tai galima padaryti.prasau atsiliepkit,nes nenoriu uzleisti sito .aciu
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2008 07 04, 19:03)
4u.gif
gal yra klaipedieciu kurios galetu  rekomenduoti gera ortodonta klaipedoje.  Dukrai 11 metu. Sakandis blogs, apatinis zadikaulis nera pilnai teisingai issigaubes.  Metus laiko lankemes vaiku poliklinikoje pas Tumasoniene (jei teisingai atsimenu pavarde  blush2.gif )  Kadangi krito pieniniai dantys tai ploksteles nesiojimas nebuvo pastovus ir zinoma rezultatu tokiu kokiu noretusi nera sad.gif  Dabar galvojam apie briketus, bet kur kreiptis  g.gif  Gal kas galit rekomenduoti ?

briketai yra ekologiškas kuras, skirtas pramoninių ir privačių pastatų šildymui;

http://74.125.39.104...Q...&lr=lang_lt
Atsakyti
Turiu tarpą tarp dantų.
Tvarkysim sąkandį breketais.
Ar panaikins man tarpą?
Atsakyti
PARASIAU LABAI NEAISKIAI,PASITAISYSIU.MANO SUNUI GREIT 5 .SUKANDIMAS NETINKAMAS ,NESUEINA ZANDIKAULIAI,GYDYTOJA SAKE KAD TRUPUTI VIRS NORMOS RIBU.ESAM UZSIENY,CIA TAIP PAT PASTEBEJO DEL SUKANDIMO.MINEJO KAZKOKIA KAUKE KURIA VAIKAS TURETU NESIOTI NAKTI,KURI SULYGINA.NORECIAU PAKLAUST AR YRA KAS SUSIDURES SU SIA PROBLEMA.NUO KELIU METU DEDASI SI KAUKE IR KUR KREIPTIS.PER KIEK LAIKO ATSISTATO?KOKIA GALI BUTI KAINA?BUSIU LABAI DEKINGA.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 07 05, 19:36)
Sveiki. Kaimynu berniukas panasaus amziaus turejo panasia problema, tai ir nesiojo kazkokia kauke naktimis dazniausiai, labai graziai ta kauke viska sutvarke. Tai buvo jau pries kokius 5-7metus, tai jis abar paugo ir viskas atrodo labai graziai  thumbup.gif

BUK GERUTE,PAKLAUSK,JEI TURI GALIMYBE,TO BERNIUKO MAMOS KAIP TEN VISKAS VYKSTA.ACIU IS ANKSTO
Atsakyti
QUOTE(acallar @ 2008 07 24, 19:14)
Turiu tarpą tarp dantų.
Tvarkysim sąkandį breketais.
Ar panaikins man tarpą?

Turetu panaikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 07 29, 19:51)
Turetu panaikinti  smile.gif

as manau, kad tik ortodontas gali nuspresti ar uzteks breketu, ar reikes ir operacijos. nes turiu pazistama, kuriai vien breketais tarpo nepanaikintu, reiketu zandikauliu operacijos. taip kad patariu pasikonsultuoti galbut ne su vienu, o su keliais ortodontais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
manes dvieju menesiu begyje laukia operacija ax.gif
ale kaip bijau blush2.gif zinot, sako vyrai apie sexa nuolat galvoja, tai as taip apie operacija lotuliukas.gif darysiuos, nesidarysiu, bijau, viskas bus gerai, o jeigu nepasiseks, jei nepatiksiu sau, o jei busiu lb grazuoliuke ( nors db esu patenkinta gana savimi, tik is sono kai sypsausi apatinis islenda i prieki-nekenciu nuotrauku savo is sono schmoll.gif ) g.gif unsure.gif
tikiuosi dar uzklystat kas nors i foruma blink.gif
Atsakyti