Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Anira @ 2008 10 06, 20:27)
Per koki kanala? Noreciau paziureti, eh...

Zone Reality rodė. Ten tokia laida apie visokias operacijas buvo, Little Miracles berods, tai viena iš jų ir buvo viršutinio žandikaulio pastūmimas į priekį ir smakro simetrijos atstatymas. Po 3 mėnesių ta mergina gražiai atrodė, bet po operacijos visa sutinusi, mėlynės ant smakro, po akimis ir t.t. Plius pačią operaciją gana iš arti rodė, kaip pjauna audinius ir kaulą, atskyrinėja viršutinį žandikaulį su kažkuo panašiu į kaltuką, po to sutvirtina varžtukais doh.gif Man tai visai įdomu pažiūrėt, ale pati visai nenorėčiau išbandyt tokių "linksmybių" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 06, 20:44)
Zone Reality rodė. Ten tokia laida apie visokias operacijas buvo, Little Miracles berods, tai viena iš jų ir buvo viršutinio žandikaulio pastūmimas į priekį ir smakro simetrijos atstatymas. Po 3 mėnesių ta mergina gražiai atrodė, bet po operacijos visa sutinusi, mėlynės ant smakro, po akimis ir t.t. Plius pačią operaciją gana iš arti rodė, kaip pjauna audinius ir kaulą, atskyrinėja viršutinį žandikaulį su kažkuo panašiu į kaltuką, po to sutvirtina varžtukais doh.gif Man tai visai įdomu pažiūrėt, ale pati visai nenorėčiau išbandyt tokių "linksmybių" schmoll.gif

Jo jo smile.gif Maciau per youtub'a, bet noreciau per televizija pamatyti. Visi skirtingai atrodo iskart po operacijos, mane, atsimenu, gydytojas ramino,kad gana gerai atrodziau biggrin.gif Nu ir istikruju, maciau kitu zmoniu nuotraukas iskart po operacijos, tai man tikrai lengviau viskas is isores matesi ax.gif
Atsakyti
Bet nuo to, kad geriau iš išorės atrodai, dar nereiškia, kad mažiau skauda unsure.gif Man užteko pjaunamą ir skeliamą kaulą pamatyt, dar po to lūpą nuo kaulo visiškai atvyniotą fear.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 06, 21:07)
Bet nuo to, kad geriau iš išorės atrodai, dar nereiškia, kad mažiau skauda unsure.gif  Man užteko pjaunamą ir skeliamą kaulą pamatyt, dar po to lūpą nuo kaulo visiškai atvyniotą fear.gif

Tai kad nelabai skaudejo, tik ziauriai viskas atrodo, kaip po avarijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 10 06, 21:19)
Tai kad nelabai skaudejo, tik ziauriai viskas atrodo, kaip po avarijos  ax.gif

Ta mergina iš filmuko pirmą dieną ir atrodė kraupiai, ir žliumbė iš skausmo doh.gif Gal nuskausminamųjų pagailėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 06, 21:28)
Ta mergina iš filmuko pirmą dieną ir atrodė kraupiai, ir žliumbė iš skausmo doh.gif Gal nuskausminamųjų pagailėjo g.gif

Na as irgi verkiau, manau vis del to,kad ir narkozeje isbuni apie 8 val., tai saviajauta iskart po atsibudimo nepaaikinama, net pati nesupratau del ko tada verkiau.
Atsakyti
Sorry, kad vel klausiu blush2.gif bet gal kas del dantimis griezimo turejo problemu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms man atsakiusioms! 4u.gif

Bitute, aš turiu šiokių tokių bėdų dėl dantų griežimo. Man sakė, kad tai būtina sutvarkyt, norint visiškai gero rezultato po operacijos. Žadėjo daryt specialią kapą nakčiai. Bet aš pastaruoju metu lyg mažiau griežiu, gal kartais pavyks išmokt geriau atsipalaiduot ir išvis atprast ax.gif . Būtų labai gerai. Na, laiko dar šiek tiek turiu. Nesinori man per daug tos kapos...
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2008 10 15, 16:26)
Ačiū visoms man atsakiusioms!  4u.gif

Bitute, aš turiu šiokių tokių bėdų dėl dantų griežimo. Man sakė, kad tai būtina sutvarkyt, norint visiškai gero rezultato po operacijos. Žadėjo daryt specialią kapą nakčiai. Bet aš pastaruoju metu lyg mažiau griežiu, gal kartais pavyks išmokt geriau atsipalaiduot ir išvis atprast ax.gif . Būtų labai gerai. Na, laiko dar šiek tiek turiu. Nesinori man per daug tos kapos...

hm... o man sake kazka apie vaistus kazkokius... ir tipo nepatogu su breketais ir ta kapa... g.gif
Atsakyti
Mane irgi domina kokia operacijos kaina dabar. Praejusiu metu pavasari, kai konsultavausi su Gyd.Grybausku, tai sake apie 8000 lt uz abu zandikaulius. Bet dabar, kai sklinda kalbos, kad pabrange, tai neramu truputi daros, nezinau kiek ruosti. Ortodonte jau atidarineja tarpukus tarp keturiu priekiniu virsutinio zandikaulio dantu, tik kad vienas tarpelis vos ne tris kartus maziau atsidares, nei kitas g.gif . Siandien eisiu pas Gyd.Dalia. Praeita karta, kai buvau, tai sake, jei atsidarys tarpai, tada daro vel atspaudus ir jei viskas jau tinkamai, tada vyks pasiruosimas operacijai. Taip svajojau, kad pries naujus ivyks operacija, bet dabar, kai vienas tarpas mazai atsidares, itariu, kad tik po nauju operuos verysad.gif . O taip noris, nors ir labai bijau, kad viskas greiciau.

Mergaites, gal parasytumet i az, jei zinot apie dabartines operacijos kainas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 10 22, 12:32)
Mane irgi domina kokia operacijos kaina dabar. Praejusiu metu pavasari, kai konsultavausi su Gyd.Grybausku, tai sake apie 8000 lt uz abu zandikaulius. Bet dabar, kai sklinda kalbos, kad pabrange, tai neramu truputi daros, nezinau kiek ruosti. Ortodonte jau atidarineja tarpukus tarp keturiu priekiniu virsutinio zandikaulio dantu, tik kad vienas tarpelis vos ne tris kartus maziau atsidares, nei kitas g.gif . Siandien eisiu pas Gyd.Dalia. Praeita karta, kai buvau, tai sake, jei atsidarys tarpai, tada daro vel atspaudus ir jei viskas jau tinkamai, tada vyks pasiruosimas operacijai. Taip svajojau, kad pries naujus ivyks operacija, bet dabar, kai vienas tarpas mazai atsidares, itariu, kad tik po nauju operuos verysad.gif . O taip noris, nors ir labai bijau, kad viskas greiciau.

Mergaites, gal parasytumet i az, jei zinot apie dabartines operacijos kainas. Aciu 4u.gif

SVeika,
na kaina turetu buti tokia kokia esi sutarusi smile.gif o kelinta val buvai pas dale? ax.gif as klinikoj nuo 15.30 iki 18.40 prabuvau, tai gal prasilenkem rolleyes.gif
o man pirmad operacija, tai bijau baisiai, na kolkas ne baisiai, bet turbut kojos links ir nemiegosiu nakti pries doh.gif blink.gif Pas mane irgi tie patys tarpeliai yra smile.gif ir jie pas mane t.p. atskirai platejo, visu pirma pirmas, paskui antras, tad nepergyvenk mirksiukas.gif antras juda daug greiciau drinks_cheers.gif o pries naujus tai net nesvajok lotuliukas.gif Simonas vos speja suktis biggrin.gif be to galesi dar prisikimsti pilva per sventes nestuke.gif lotuliukas.gif as tai jau kosytem maitinsiuos drinks_cheers.gif sekmes mirksiukas.gif ir parasyk kaip seksis ax.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2008 10 24, 00:33)
SVeika,
na kaina turetu buti tokia kokia esi sutarusi smile.gif o kelinta val buvai pas dale? ax.gif  as klinikoj nuo 15.30 iki 18.40 prabuvau, tai gal prasilenkem rolleyes.gif
o man pirmad operacija, tai bijau baisiai, na kolkas ne baisiai, bet turbut kojos links ir nemiegosiu nakti pries  doh.gif  blink.gif  Pas mane irgi tie patys tarpeliai yra smile.gif ir jie pas mane t.p. atskirai platejo, visu pirma pirmas, paskui antras, tad nepergyvenk  mirksiukas.gif  antras juda daug greiciau  drinks_cheers.gif o pries naujus tai net nesvajok  lotuliukas.gif  Simonas vos speja suktis  biggrin.gif  be to galesi dar prisikimsti pilva per sventes  nestuke.gif  lotuliukas.gif  as tai jau kosytem maitinsiuos drinks_cheers.gif  sekmes  mirksiukas.gif  ir parasyk kaip seksis ax.gif  4u.gif

Sveikute. Nebijok, viskas bus gerai, esu tikra. As net truputi pavydziu, nors viska jau ta isgyvenau, ir net uzsimirso kaikurie dalykai. Pavydziu tik dziaugmo, kai pamatysi pirma kara save kitokia thumbup.gif Linkiu tau kantrybes ir viskas bus thumbup.gif Dar galiu parti, kad ateitu lankyti tave zmones, kurie moraliskai tave palaikis, o neateis sakyti kokia tu vargse. Kai atsigausi, parasyk butinai cia kaip jausies ax.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti